- 2 Kasım 2015
- 1.117
- 9.328
- 208
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.761
Aynen canım her kişiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi okuyoruz liste açık diye biliyorum ama gulbera yine bilgilendirir seni gördüğündeBen bakamadim arkadaslar telden girdigim icin bu dualari kisi basimi okuyorsunuz yani her kisiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi seklindemi birde listeniz kapalimi girmek isteyen katilabiliyormu
Tamam kuzum saol bilgilendirme icin aciksa bende katilip 1. Arkadastan baslarim okumaya kapaliysada bir dahaki listeyi bekleriz artikAynen canım her kişiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi okuyoruz liste açık diye biliyorum ama gulbera yine bilgilendirir seni gördüğünde
canım listemiz acık istersen katılabilirsin ama senden ricam kısa sürede okuman normalde hiç süre sınırı koymadım ama bu liste cok uzadı sanki :)Ben bakamadim arkadaslar telden girdigim icin bu dualari kisi basimi okuyorsunuz yani her kisiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi seklindemi birde listeniz kapalimi girmek isteyen katilabiliyormu
tamam canım ekliyorum o zamn seni detamam cnm zaten mazeretim yakin gunde 3 arkadas seklinde giderim Allah nasip ederse okuyunca yazarim
Amin cnm Allah razi olsun
Günlük değil canım istedigin zamanda okuyabilirsin ama biz en yakın zamanda bitirmeye çalışıyoruz. Bir dahaki listeye katil istersen. Haftaya başlarız inşallahBende katilmak istiyorum ama günlük mü okunacak bu dualar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?