Hayırlı eş için birlikte dua edelim

1- gulbera ------- bütün listeye okudu
2- C cansu_tr ----- bütün listeye okudu
3- guiding1 ------ bütün listeye okudu
4- neyiseda ------ 1,2,3,4,5,6,7,8,9
5- denizinmavisi (selin) ------bütün listeye okudu
6- mycherie ----- 1,2,3,4,5,7,8,9
7- ebruli-- --- 1,2,3,4,5,6,7,8,
8- Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4, (sınavdan sonra tamamlayacak)
9- Sealand ------ bütün listeye okudu
10- A _ayse_80
11- Nara87 (gülnar)---1,2,3,
12- M mrsfulya ----- bütün listeye okudu
13- @elanur84 ----
14- E eysaih ---- bütün listeye okudu

hanımlar biraz daha hızlanabilir miyizzz biraz uzadı sanki listemiz ha gayret

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun

Ben bakamadim arkadaslar telden girdigim icin bu dualari kisi basimi okuyorsunuz yani her kisiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi seklindemi birde listeniz kapalimi girmek isteyen katilabiliyormu

Ben bakamadim arkadaslar telden girdigim icin bu dualari kisi basimi okuyorsunuz yani her kisiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi seklindemi birde listeniz kapalimi girmek isteyen katilabiliyormu
Aynen canım her kişiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi okuyoruz liste açık diye biliyorum ama gulbera yine bilgilendirir seni gördüğünde

Aynen canım her kişiye 33 er adet rabbena 33 adet furkan 33 adet ayetel kursi okuyoruz liste açık diye biliyorum ama gulbera yine bilgilendirir seni gördüğünde
Tamam kuzum saol bilgilendirme icin aciksa bende katilip 1. Arkadastan baslarim okumaya kapaliysada bir dahaki listeyi bekleriz artik

canım listemiz acık istersen katılabilirsin ama senden ricam kısa sürede okuman normalde hiç süre sınırı koymadım ama bu liste cok uzadı sanki :)

tamam cnm zaten mazeretim yakin gunde 3 arkadas seklinde giderim Allah nasip ederse okuyunca yazarim

1- gulbera ------- bütün listeye okudu
2- C cansu_tr ----- bütün listeye okudu
3- guiding1 ------ bütün listeye okudu
5- denizinmavisi (selin) ------bütün listeye okudu
9- Sealand ------ bütün listeye okudu
12- M mrsfulya ----- bütün listeye okudu

14- E eysaih ---- bütün listeye okudu

4- neyiseda ------ 1,2,3,4,5,6,7,8,9
6- mycherie ----- 1,2,3,4,5,7,8,9
7- ebruli-- --- 1,2,3,4,5,6,7,8,
8- Benvebendeniz (ilknur) ----1,2,3,4, (sınavdan sonra tamamlayacak)
11- Nara87 (gülnar)---1,2,3,

10- A _ayse_80 ---- hiç bildirim yapmadı
13- @elanur84 ---- hiç bildirim yapmadı

15- O Ozzgeee ----- arkadaşımız yeni katıldı bütün listeye okuyanlar özge içinde okusun lütfen

(33 defa)Rabbenâ âtinâ fid'dünyâ hasenetenve fil'âhireti haseneten ve gınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn.

Anlamı

Allah'ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirettede iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru. Ey Rabb'im,
merhamet edenlerin merhamet edicisi, bize rahmetinle muamele eyle.

(33 defa)Vellezîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ(imâmen)." Furkan suresi 74.ayet

Ve onlar: “Rabbimiz, eşlerimizden ve zürriyyetimizden bize göz aydınlığı bağışla ve bizi muttakilere (takva sahiplerine) imam kıl.” derler.

33 defa Ayetel Kürsi

Esma okumak isteyen arkadaşlar Ya Fettah Ya Vedud esmasını okusun zorunlu değil hepsi çok gelir diyebilirsiniz. liste dışındada bu esmaları bol bol okuyun hanımlar okuduğum kaynakların çoğunda bu esmalar tavsiye ediliyor. sayı vermiyorum okuyabildiğiniz kadar bol bol okuyun

kizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycem Forever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun

Bende katilmak istiyorum ama günlük mü okunacak bu dualar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…