- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.781
özge içinde okudun mu canımCanlar Günaydın
Okudum Allah kabul etsin
canım gunluk degıl herkes için ayrı ayrı okuyoruz ama listemiz başlayalı uzun zaman oldu seni listeye alırsam herkese tek tek okuman lazım kısa sürede bitiririm dersen eklerim seni ama yetişmez dersen yeni listeye dahil ol haftaya nasip olursa başlarız yeni listeyeBende katilmak istiyorum ama günlük mü okunacak bu dualar?
benim az kaldi. ayetel kursilerim kaldi tek. insallah bitirmeye calisiyorum hakkinizi helal edin uzun olduarkadaşlar yeni listeyi pazartesi başlatıyorum nasip olursa çok fazla zaman tanıdık bu liste için bugun 1 ay oldu okuması eksik olan arkadaşlarımız kendilerini ona göre ayarlamasını rica ediyorum mazareti olanlar varsa bildirsin lütfen
arkadaşlar yeni listeyi pazartesi başlatıyorum nasip olursa çok fazla zaman tanıdık bu liste için bugun 1 ay oldu okuması eksik olan arkadaşlarımız kendilerini ona göre ayarlamasını rica ediyorum mazareti olanlar varsa bildirsin lütfen
Arkadaşlar merhaba listeden tanıyanlar olabilir beni,Allahın izniyle bu haftasonu kpss ye giricem bir küçük duanızı alırsam çok memnun olurum,ayrıca benim gibi girecek olan arkadaş varsa yazarsa duama eklerim onuda Rabbim kimim duasını kabul eder bilinmez şimdiden teşekkürler
Allah razı olsun teşekkür ederim canımİnşallah başarılı olursun. Rabbim yardimcin olsun
Duanızı yazar misiniz :)gulbera cnm 6.7.8 sıradaki arkadalar içinde okudum ( mycherie ebruli-- Benvebendeniz ) Rabbim kabul etsin
Her okumanin basinda tek tek isimmi söylüyorsunuz? Nick isim sayilirmi?
Ve merak ettiğim bir konu var :) tabikii yer gök dua ile ama burada okuyup evlenen oldumu? Olduysa hangi sürede evlendiler?
Kızlar günaydin
Hayirli cumalar
Bende hafta sonu sinav icin dua istiyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?