- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.921
sizin isminiz neden listede yokk katılıcam dediniz de ben mi görmedimArkadşlar ben de okudum. Allah kabul eder inş.
sayfalara baktım şöyle ama bildirimini göremedim canım katılıcam dediysende ben görmedim hakkını helal et şimdi ekliyorum ismini ama okuyan arkadaşlar senin için niyetlenmemiş oldu ama ben senin için ayrıca dua edicem bir dahaki listeye katılırsın kontrol et olur mu ismin olursa bildirim alırsın zatenAa benim listede adım yok mu var sanıyorum canım.
tamam canım çok teşekkür ederimsayfalara baktım şöyle ama bildirimini göremedim canım katılıcam dediysende ben görmedim hakkını helal et şimdi ekliyorum ismini ama okuyan arkadaşlar senin için niyetlenmemiş oldu ama ben senin için ayrıca dua edicem bir dahaki listeye katılırsın kontrol et olur mu ismin olursa bildirim alırsın zaten
hepimizin bildiği bir dua ya da sure okuyalım diyorum bende canmBen okudum, ramazan ayı için bu kadar çok dua belirlemesek mi tek bi süre/dua olsa olur mu ?
hepimizin bildiği bir dua ya da sure okuyalım diyorum bende canm
gulbera Fetih suresi 1. Ayetini bolusebiliriz kisa okumasida kolay.Ama ben sonradan listeye katildim onceki okumalarinizda varmiydi bilmiyorum.
illa kurandan tam sure okuyalim diyenler varsada evlilik icin yasin degilde cuma suresi ve taha suresini biliyorum ben ama arapcasindan okuyamiyorum latinceden okuyabilirim ancak
Fetih suresi 1. Ayet icin de kisi basi fettah esmasinin degerince okuyup ardindan 51 adette salavati mecule okuyabiliriz veya 10.000 adedi toplu niyetlenebiliriz
mühim bir hacetinin yerine gelmesi için okunması tavsiye ediliyor
Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun
İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ
ilk satır esma ikinci satır Fetih suresinin ilk ayeti daha öncede duymustum ama özge fetih suresi ilk ayeti deyince aklıma geldi :) hatta bunun 19 gün her farz namazından sonra 19 defa okunması da ayrıca tavsiye ediliyor. hem kısa hem kolay okunacak bir dua okuyalım derseniz sayı belirleyip okuyabiliriz
canım kişi kişi okumak isterim ama liste cok uzun suruyor genel okumuşken liste hala devam ediyor o yüzden cesaret edemiyorum ben artık ayrı ayrı okuyalım demeye herkes 1001 defa yine liste geneli için okusa diye düşündüm ben yinede herkesin ortak kararını uygularızcnm kişi kişi mi okuyacağız toplumu sayı konusunu belirleyen en önemi etken o bence dua konusuda benim için farketmez başka dua derseniz onuda okurum ben sadece öneri olarak yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?