- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #13.961
bende okumaya başlıyordum şimdi meğersem pazartesi başlıyormuşuzYENİ LİSTEMİZDİR KATILMAK İSTEYENLER BUYURSUN PAZARTESİ BAŞLIYORUZ İNŞAALLAH
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ
Liste geneli okuyoruz herkes 489 adet okuyacak
1-gulbera --------
2- C cansu_tr ------
3- @ozzge81 (Esra) ---
4-Elcinazra ---------
5- @neyisada ------
6-denizinmavisi -----
7- @rude girl (Gizem) ---
8-ebruli--
9- E eysaih ---
10- M mrsfulya ---
11- E eminem63 (Emine Gül) ---
12-nisa1234 ---
13-Kavuncuu -----
14- D dersoy -----
- @Benvebendeniz ---- haber vermedi
- @Sealand (Seda) ---- haber vermedi
canım katılmak isteyen olur belki diye pazartesi başlayalım diye düşündümbende okumaya başlıyordum şimdi meğersem pazartesi başlıyormuşuz
tamam canım sıkıntı yok benim bi anlık dalgınlığıma geldi :)canım katılmak isteyen olur belki diye pazartesi başlayalım diye düşündüm
listemiz bugün başladı o yüzden ekliyorum sadece ben okudum tam zamanında geldiniz :)Benide listeye eklermisiniz
Demekki duaya ihtiyacım varmış hakkaten,düzenli bildirim yapıcam:)listemiz bugün başladı o yüzden ekliyorum sadece ben okudum tam zamanında geldiniz :)
düzenli bildirim yaparsanız sevinirim
hangimizin yok ki canım hg listemize :)Demekki duaya ihtiyacım varmış hakkaten,düzenli bildirim yapıcam:)
Ben okumak isterim. Baska okumak isteyenler varsa okuyalim mizAslinda cuma suresi okusak 41 kisi yada 20 kisilik g4up yapsak herkes 1 yada 2 okusa sayiya gore inanin cok faydasini gorursunuz ben arkadasima ne zaman okusam nasibi cogaliyordu gorusmeleri artiordu ama iclerinden kararsiz kalip hepsini reddediginden hicbiri olmadi
amiin canım iyi yapmışsın ağzına yüreğine sağlıkgulbera canım ben okudum ama hepsinin başında besmele çekerek okudum daha önce bi yerde bu şekilde okumuştum ben bilgin olsun Rabbim bu mübarek günlerde hepimize hayırlı yuva kurmayı nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?