- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.041
evet oylede güzel olur besmele +furkan suresi + esma olabilirolur canım istersen önce besmeleyi okuyalım sonra bitince Furkan süresinin 74. ayetini okuruz olmaz mı
toplu okunacak bildiğim kadarıyla tek tek okunduğunda çok uzun zaman alıyorHerkese mi okinca bu nlar
786 BESMELE + FURKAN SURESİ 74. AYET ( 41 DEFA ) + 134 YA CAMİ YA VEDUD
Listede yazan he4kes sirasi gelene bunlari okuyacak yanlis mi anladim
Toplu okuyoruz cnm listedeki herkesin ismini okuyup niyetlenip bir defa okuyorsunHerkese mi okinca bu nlar
786 BESMELE + FURKAN SURESİ 74. AYET ( 41 DEFA ) + 134 YA CAMİ YA VEDUD
Listede yazan he4kes sirasi gelene bunlari okuyacak yanlis mi anladim
Cnm Furkan suresini koymussun cok sevindim dedigim gibi her sectigimiz duamizda olmasindan yanayim cunku anlamiyla direk duayla istememizi sagliyor 41 degilde misal 7 adet olsun ama her duamizda olsun arkadaslarda uygun gorurlerse bu arada ben biraz gec okuyacagim mazeret dolayisiyla ama takipteyim duami aldimcansucum bu arada müsait oldugun zaman listeye bakabilr misin ben çok zor giriyorum sayfalara nette sıkıntı var cevapları göremeyebilirim :)
olabilir canım sabitleyebiliriz o ayeti. bu listede 41 olsun zaten digerleri uzun değil kısa sürede biter ramazanın bereketinden yararlanalım :)Cnm Furkan suresini koymussun cok sevindim dedigim gibi her sectigimiz duamizda olmasindan yanayim cunku anlamiyla direk duayla istememizi sagliyor 41 degilde misal 7 adet olsun ama her duamizda olsun arkadaslarda uygun gorurlerse bu arada ben biraz gec okuyacagim mazeret dolayisiyla ama takipteyim duami aldim
canım istersen Furkan süresini Arapça ve Türkçe olarak ekleyebilirsin listeye okumak açısından daha kolay olurtek tek okumuyoruz liste çok uzun sürüyor o zaman bildirimler cok gec geliyor o yuzden herkesin ismini tek tek okuyup liste geneli niyet edip okuyoruz
eklicem canım da net o kdar kötü ki sayfalar cok gec acılıyor :)canım istersen Furkan süresini Arapça ve Türkçe olarak ekleyebilirsin listeye okumak açısından daha kolay olur
tecvidli yazıyor canım orada bi yanlışlık yok tecvidde nun (n ) harfinden sonra bazı harfleri bu şekilde okuyorsunkızlar ikinci satırdaki kurrate a'yunin olacak.v delin n ile bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?