- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.001
Okudum bitti cnm Rabbim dualarimizi kabul etsinbu listemiz bitince listedeki herkes okuyunca başlıyoruz katılmak istersenz sayfayı takip edin sizide alalım listeye
Biliyorum cnm bende vardim o okumada benim dedigim arkadaslarda uygun gorurse sayisi abarti olmadan dua basinda okumak olursa olmazsa bir skinti yok gecen iftar sohbetindede bir hoca (adini bilmiyorum) telefonla baglanan bir kisiye hayirlisini istemek suretiyle okuyun demistio ayetide okumustuk ama yine okunur liste bitince tekrar hatırlat canım herkes tamam derse neden olmasın
aynen mustafa karataştı bende izledim :)Biliyorum cnm bende vardim o okumada benim dedigim arkadaslarda uygun gorurse sayisi abarti olmadan dua basinda okumak olursa olmazsa bir skinti yok gecen iftar sohbetindede bir hoca (adini bilmiyorum) telefonla baglanan bir kisiye hayirlisini istemek suretiyle okuyun demisti
ben her türlü uyarım canım herkes tamam derse yeniden okuruz.Biliyorum cnm bende vardim o okumada benim dedigim arkadaslarda uygun gorurse sayisi abarti olmadan dua basinda okumak olursa olmazsa bir skinti yok gecen iftar sohbetindede bir hoca (adini bilmiyorum) telefonla baglanan bir kisiye hayirlisini istemek suretiyle okuyun demisti
Bende uyarım:) Birbirimize dua etmek çok güzelben her türlü uyarım canım herkes tamam derse yeniden okuruz.
neyin hayır neyin şer olduğunu bilemiyoruz ki Rabbim her şeyde hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hayırlı eş hayırlı iş hayırlı evlat olsunn hepimize inşaallah :)
bu arada bugün 12. gece oluyor eski tarih oldugu için orda temmuz ayı var :)Ramazanın 11 ve 12 inci gecesi.( temmuz'un 19'da)Yatsı namazından sonra 12 rekaatlık nafile namaz kılınır.12 rekaatlık namazı kılarken toplam 6 selamlı olacak yanı 2 rekaat 2 rekaat şeklinde kılınacak.Her rekaatta fatihadan sonra 1 defa ihlas okunacak.Toplam 12 rekaatlık namaz kılındıktan sonra pergamber efendimize 100 defa selavat okunacak ve kılınan namazın hasıl olana sevabını peygamber efendimizin mübarek ruhlarına bağışlanacak ve en az 15 dakika hayırlı bir eş için ALLAH cc hazretlerine niyazda bulunulur.Inşallah 1 dahaki ramazana girmeden ALLAH size hayırlı bir eş nasip edecek.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...enmek-icin-ramazanda-yapilacak-ibadet.634754/
hanımlar böyle bir şey var eski sayfalarda cansu arkadaşımız bulmuş kılmak isteyen olursa diye buraya bırakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?