- 6 Eylül 2015
- 5.738
- 4.515
- 173
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.021
bende isterim hiç ara vermeden okumayı canım ama listelerimiz son zamanlarda yavas ilerliyor nedenseArkadaslar simdi ne okuyacagiz. Surekli devam etsek okumaya. 2-.3 gun versek herkes okusa kisa dualarda, mazeretli arkadaslarda bildirse onlar sonra tamamlasa ama okuyanlar devam etsek baska duayla.ramazan ya rabbim belki kabul eder biz daha sk dua etsek.
Cok gecmis olsun arkadasim rabbim tez zamanda safi ismi hurmetine sifa versin 1001 fatiha inanarak oku birde ya safi esmasi ikisinide oku fatiha basli basina sifadirArkadaşlar iyi akşamlar . Bu şekilde konu açılmaz sanırım kişisele giriyor gibi ve yasakmış . Ben burayı takip ediyorum bu yüzden buradan rica etmek istedim sizlerden , annem biraz rahatsız . Bildiğiniz şifa duaları varsa yazarmısınız .
Canım okudum şimdi bitti Kusurabakmayım gec kaldım benim yüzümden aksadı sanırım diger duaya gecmekLİSTEMİZ BAŞLADI ALLAH KABUL ETSİN
489 ADET Ferdun Hayyun Kayyumun Hakemun Adlun Kuddusun İnna fetahnâ leke fethan mübiynâ
Liste geneli okuyoruz herkes 489 adet okuyacak
1-gulbera -------- okudu
2- C cansu_tr ------ okudu
3- O Ozzgeee (Esra) --- okudu
4-Elcinazra --------- okudu
5-neyiseda ------
6-denizinmavisi ----- okudu
7- @rude girl (Gizem) --- okudu
8-ebruli-- okudu
9- E eysaih --- okudu
10- M mrsfulya --- okudu
11- E eminem63 (Emine Gül) --- okudu
12-nisa1234 --- okudu
13-Kavuncuu ----- mzrt
14- D dersoy ----- okudu
15- S shibalba ---- okudu
LİSTEMİZ KAPALIDIR KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR SAYFAMIZI TAKİP ETSİNLER BİR SONRAKİ LİSTE İÇİN İSİMLERİNİ YAZALIM İNŞAALLAH
Cok gecmis olsun arkadasim rabbim tez zamanda safi ismi hurmetine sifa versin 1001 fatiha inanarak oku birde ya safi esmasi ikisinide oku fatiha basli basina sifadir
hangi duayı okuyalım canım varmı aklında bişiarkadaşlar yeni duamızı belirleyelim mi artık birde katılmak istemeyen varsa bildirim yapsın lütfen
nette sorun var 2 gündür sayfaya çok zor giriyorum listeyi güncelleyemezsem hbrnz olsun :)
kısa bir duadan yanayım ben yinehangi duayı okuyalım canım varmı aklında bişi
cansucum bu arada müsait oldugun zaman listeye bakabilr misin ben çok zor giriyorum sayfalara nette sıkıntı var cevapları göremeyebilirim :)hangi duayı okuyalım canım varmı aklında bişi
olur canım istersen önce besmeleyi okuyalım sonra bitince Furkan süresinin 74. ayetini okuruz olmaz mıcansucum bu arada müsait oldugun zaman listeye bakabilr misin ben çok zor giriyorum sayfalara nette sıkıntı var cevapları göremeyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?