- 18 Haziran 2008
- 2.954
- 2.010
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.141
Cnm oncelikle hangi duayi secersek secelim Furkan suresi 74. Ayet hep oluyor sayisini kendimiz belirliyoruz.(tam olarak buradaki isteklerimizi net dile getiren bir ayet sonra yanina listedeki dualarimizdan ekliyoruz misal tamamen ornek veriyorum bunuNe okuyacaksiniz ona gore katilacagim canim sonra vebal olmasin
Kuzum duayi belirleyelim gelenler daha netlesir okuyabilirim okuyamam diye teredsute kalan varsa netlesmis olurYENİ LİSTEMİZ
gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi (Selin) -----
@neyisada ------
@rude girl (Gizem) ---
Pembis Hayaller (melis) ----
M mrsfulya ---
Elcinazra ---------
nisa1234 ---
gecenin_resmi (Esra) -----
LİSTEMİZ ŞU ANDA BÖYLE 11 KİŞİYİZ YARINA KADAR BEKLEYELİM KATILMAK İSTEYEN OLUR BELKİ SONRA OKUMAYA BAŞLARIZ İNŞAALLAH
belirleyelim canım ilgilenemedim bugün listeyle o zaman Furkan suresi+ Rabbi yessir okuyalımKuzum duayi belirleyelim gelenler daha netlesir okuyabilirim okuyamam diye teredsute kalan varsa netlesmis olur
ne az ne çok gulberacimdualar kısa oldugu için 41 er adet dedim ben ama itirazı olan hemen söylesin :)
Yine toplu niyet edip okuyacağız dimi canimdualar kısa oldugu için 41 er adet dedim ben ama itirazı olan hemen söylesin :)
evet canım toplu niyetleniyoruzYine toplu niyet edip okuyacağız dimi canim
ben okudum dualari. INSALLAH RABBIM KABUL EDER.YENİ LİSTEMİZ
gulbera --------
C cansu_tr ------
O Ozzgeee (Esra) ---
denizinmavisi (Selin) -----
@neyisada ------
@rude girl (Gizem) ---
Pembis Hayaller (melis) ----
M mrsfulya ---
Elcinazra ---------
nisa1234 ---
gecenin_resmi (Esra) -----
HER İKİ DUAMIZI DA 41 ER ADET OKUYORUZ
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
Super cnmdualar kısa oldugu için 41 er adet dedim ben ama itirazı olan hemen söylesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?