- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.101
Seninde gecmis bayramin mubarek olsun cnm ayni listeyimi okuyoruz yine yeni duami ekliyceksin ve yeni listedede varimhanımlaar hepinizie hayırlı haftalarr inşaallah güzel bir bayram geçirmişsinizdir hepinizde
tabi bol bol da ee ne zaman evleniyorsun sorularına bolca maruz kalmış olarak hepimize geçmiş olsun
yeni listemize başlayalım isterseniz
canım bunumu dıyorsun bende rast geldım ama okumak kısmet olmadı dahakızlar tesbihle yapılan bi dua vardı hatta konu başlığı vardı bununla ilgili. hatırlayan var mı
canım bunumu dıyorsun bende rast geldım ama okumak kısmet olmadı daha
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-tesbihi-kizlar-dileginiz-varsa-yapin.844429/
canım yeni dua belirleyelim ayetimiz sabit kalsın onun yanına başka dualar olsun diye düşündüm ama beraber karar verelim fikri olan varsa çabuk söylesin :)Seninde gecmis bayramin mubarek olsun cnm ayni listeyimi okuyoruz yine yeni duami ekliyceksin ve yeni listedede varim
bilemedım beyyyle sorunca :) senın aklında varmı bır duacanım yeni dua belirleyelim ayetimiz sabit kalsın onun yanına başka dualar olsun diye düşündüm ama beraber karar verelim fikri olan varsa çabuk söylesin :)
bugun pek bi yogundu işler hiç düşünemedim ne okusak diye düşünelimm düşünün hanımmlarr :)bilemedım beyyyle sorunca :) senın aklında varmı bır dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?