- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #14.121
Ben hangisine karar verirseniz seve seve okurum canim ama Şuan mazeretliyimDUA TEKLİFLERİMİZ BUYRUN SEÇELİM :)
-“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr” “Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
-Cuma suresi
-kenzul ars okuyabiliriz
- 19 sekine duasi okuyabiliriz
-cevsen bolusebiliriz ( katilimci sayisina gore boleriz bab lari)
-313 atetel kursi 1001 fatiha bolusebiliriz
-1 er adet salavati kubra ( uzun bir salavat ayet okur gibi abdestli ortulu okuyabiliriz adetken okunmuyor diye biliyorum not olarak yazayim onuda)
- Yasin Suresinin 58. ayeti hayırlı isteğin gerçekleşmesi için (Selamün gavlen mir rabbir rahim ) 1479 defa
kızlar her listede ne okuyalım diye düşünüyoruz yukarıdaki duaların hepside okunabilir dualar bence bu listede Cuma suresi + Rabbi yessir okuyalım bitince kenzül arş okuyalım bitince sekine okuyalım yani bir dua listemiz olsun içinden seçip seçip okuyalım hem zaman kaybetmemiş oluruz ne dersiniz
Çok mantıklı canimkızlar her listede ne okuyalım diye düşünüyoruz yukarıdaki duaların hepside okunabilir dualar bence bu listede Cuma suresi + Rabbi yessir okuyalım bitince kenzül arş okuyalım bitince sekine okuyalım yani bir dua listemiz olsun içinden seçip seçip okuyalım hem zaman kaybetmemiş oluruz ne dersiniz
ekledim senide. bilmiyorum canım nişanlı mı yeni listeye katılmak istediğini bildirmedigülbera varım bende ekleyebilirsin.yanlız sihilba nişanlı değilmi
eski listedede varken dikkatimi çekti hatta konuları var nişanlımın ailesiye problemlerim var diyeekledim senide. bilmiyorum canım nişanlı mı yeni listeye katılmak istediğini bildirmedi
Bende nisanliyim uzun süredir de buradayim çok şükürekledim senide. bilmiyorum canım nişanlı mı yeni listeye katılmak istediğini bildirmedi
canım bilmiyorum arkadaşın durumunu Rabbim kolaylaştırsın sıkıntısı varsa da evli olmadıktan sonra herkes gelebilir listeye sıkıntı olmazeski listedede varken dikkatimi çekti hatta konuları var nişanlımın ailesiye problemlerim var diye
Boyle guzel cnm ne okuyacagiz sikintisi olmaz bir arkadasta salavati fetih onermisti onuda ekle istersen ama 4444 demis sayi olarak tefriciye o salavati fetih demis karistirdimi bilemedimkızlar her listede ne okuyalım diye düşünüyoruz yukarıdaki duaların hepside okunabilir dualar bence bu listede Cuma suresi + Rabbi yessir okuyalım bitince kenzül arş okuyalım bitince sekine okuyalım yani bir dua listemiz olsun içinden seçip seçip okuyalım hem zaman kaybetmemiş oluruz ne dersiniz
Cnm bilmedigim icin soruyorum tefriciyeylemi karistirdin sLavati fetihin 4444 usulude varmi ( genelde 1000 ya latif 100 salavati feetih usulune denk geliyorum ben)gerci sayi olayi mechul rabbim bilir birde 1000 de ayni aslolan kalp oyle bir okuma usulude varmi diye merak ettim4444 salavati fetih her bir kisiye sirayla hayirli bir es ve evlilik icin sizce?
Evet var canim hatta kapali kapilari acan iksir die geciyor ....Cnm bilmedigim icin soruyorum tefriciyeylemi karistirdin sLavati fetihin 4444 usulude varmi ( genelde 1000 ya latif 100 salavati feetih usulune denk geliyorum ben)gerci sayi olayi mechul rabbim bilir birde 1000 de ayni aslolan kalp oyle bir okuma usulude varmi diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?