Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Herkese selam arkadaşlar, geçen size verdiğim güzel haberin sonu pek olumlu olmadı. Hayırlı ise kolaylaştır , değilse uzaklaştır dedim. Uzaklaştırdı Rabbim. Hayırlı değilmiş sanırım. Sürekli aynı sorunu yaşıyorum, ben alkol sigara sevmiyorum, bunları seven insanlar çıkıyor karşıma hep. İmtihanım bu sanırım. İman kalptedir diyorum, ibadetlerini şimdi yapmasa da ileride yapar ben de 5 yıldır namaz kılıyorum, insanlara önyargıyla yaklaşma diyorum başka yerlerden patlak veriyor, bir şekilde tıkanıyor ve geleceğe dair planlarımız çakışıyor. Dedim ya hayırlı olmadığından olmuyor . Ruh eşim yok sanırım benim. Huyu huyuma ,kişiliği kişiliğime uyanı bulamadım. Görelim Mevlam neyler, ne'ylerse güzel eyler.

canım hiç olumsuz düşünme çok iyi anlıyorum seni ben de bazen karamsarlığa kapılıyorum kaç yıldır bi gönlüme göre biri çıkmadı karşıma elimi attığım dal kuruyor diye ama böyle düşünmemek lazım Rabbimin oldurmadığında da bir hayır vardır ve sevdiği kullarına sıkıntı verir ama günde 5 vakit Rabbimin huzuruna çıkmayan adamın bizlere de hayrı olmaz hele alkol Allah tevbe nasib etsin sen gene güzel düşünmüşsün iman kalptedir diye belki vesile olursun diye düşünmüşsün ben daha katıyım namazı yoksa bana hayrı olmaz diyorum düşünmüyorum bile ama namazı olup da sözünün eri olmayan da çok kime güveneceğimizi bilemiyoruz gerçekten.Olmadığına sakın üzülme Rabbimin senin için daha güzel planları vardır O bilir biz bilemeyiz dualarımızı arttıralım birbirimize inşallah

Sağol canım Allah razı olsun, evet olmadığında da bir hayır vardır. Günümüzde çok zorlaştı evlilikler, kimseye güven kalmadı. Sözünün eri, her daim arkanda olacak, sadık bir eş çok zor. Allah için hiç bir şey zor değil, inanıyorum ki o isterse nasip olur ama işte ümitsizliğe kapılıyorum malesef bazen. Hakkımızda hayırlısı olsun, birbirimizin dualarında olalım inşallah.

kızlar bence Fetih suresi ilk ayetini okuyalım 9999 tane 'İnna Fetahna Leke Fetham Mubina' 8 kişiyiz ben 2222 tane okurum gerçekten çok ihtiyacımız var olur derseniz buna başlayalım

Kızlar ben de sözlümden ayrıldım Kaç ayım boşa geçmiş gibi hissediyorum hiç bir sözünde durmadı her seferinde beni umutlandırdı evlilik için, gelecem isteme olacak gelecem aileler tanışacak vs. diye başka şehirdeydi hiçbir sözünde durmadı maddi sıkıntılarını bahane etti yeminler etti tutmadı, niyetinin iyi olduğuna bile inanmıyorum artık kendimi çok kötü hissediyorum. Dualarınızı bekliyorum hep temiz niyetimizle yola çıkıyoruz fakat herşey sınav Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah

bende bilmiyorum sıradaki duayı :) kızlar bu aralar biraz yogunum gıremıyorum sayfaya kusura bakmayınnn en kısa zamanda ayarlamaya calısıcam inşaAllah

Bak ikidir onunuze geliyor okunmak istiyor demekki kuzum gel inat etme bir dualik cikar sen beni oteki turlu yardim etseniz hak diye rahatsiz olucam kendimi biliyorum tek tek hepinize okuyun derim
Farzetki cok yogunum okuma imkanim yok bir dualik izin istesim sizden

ben okurum Özge arkadaşımızın yerine de kişi başı 1250 okusak 10000 ediyo ben 1250+1249 okurum sizler 1250 okursunuz çok iyi gelecek kızlar böyle yapalım

Merhaba kızlar, epeydir katılamıyorum dualara, sorumluluğu yerine getiremem diye, ama bu arada arayışlar devam ediyor :))
Geçen gün yeni aldığım bir kitapta evlilik için Taha suresini 21 kez evlenmek isteyen kişinin ebeveyninin okuması gerektiğini öğrendim, annem başladı, hayırlısı bakalım, ben de 70 bin Kelime-i tevhid okumaya başladım, Sarıyer"de bulunan Telli Baba türbesine gidip sevabını hediye edip adakta bulunacağım inşallah, neticelerini yazarım buradan artık :))

Daha önce hiç ziyaret etmedim bu türbeyi, açıkçası biraz önyargım vardı, batıl mıdır, gerçekten veli bir zat mı diye. Ama bahsettiğim kitaptan okuyunca aklıma yattı. Kitabın yazarı Muzaffer Özak 25 sene sonra çocuk sahibi olduğunu yazmış, ki bu zat Tuğrul İnançer'in hocasıymış, bana makul geldi, tabii ziyaret adabı ve ritüeli var ayrıntılı anlatmış, kitap bölümü 3 sayfa okumak isteyenler için, şöyle :

https://tr.scribd.com/document/55956544/TELLi-BABA-Risalesi-ve-turbe-ziyareti

Herkese hayırlı kısmetler, Allah dualarımızı hayırlısıyla tez zamanda, kolaylıkla karşımıza çıkarsın..

ben hatırlıyorum seni canım bu başlıkta dualaşmıştık okumuştuk beraber Bizim için de dua et inşallah gidersen türbeye bizde de arayışlar devam Taha suresini ben de okuyorum anneme de dedim kendin de oku bence canım annen de okusun tabi. 70 bin kelime-i tevhid'i de Rabbim tamamlamayı nasip etsin ama ben olsam evlilik değil daha büyük bişey için bağışlardım 70 bin kelime-i tevhidi :) cehennemlik birinin affı için ruhuna hediye eylesen azabı kalkıyor hadisi şerif var onunla ilgili Rabbim tamamına erdirsin bizlere de okumayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…