Hayırlı eş için birlikte dua edelim

aaa bir ben kalmışım.. kusura bakmayın canlar hafta sonu yoğundum okuyamadım. en geç 2 gün içerisinde okurum inş.:)

Kızlar ben listeyi takip edemicem artik devam etmek isteyn var mi Namaria canim yardim ettin Allah razi olsun bundan sonrada devam etmek ister misin tlfdan ben bu isi beceremiyorum çünkü :)

Kızlar ben listeyi takip edemicem artik devam etmek isteyn var mi Namaria canim yardim ettin Allah razi olsun bundan sonrada devam etmek ister misin tlfdan ben bu isi beceremiyorum çünkü :)
canım devam ettiririm hepimiz evlenene kadar seve seve tabiki ama hangi duayı edeceğiz ne okuyacağız istişare edelim desteklerinizi bekliyorum okumalara devam edeceksin değil mi

gulbera ---- OKUDU
C cansu_tr -----OKUDU
O Ozzgeee OKUDU
denizinmavisi ---OKUDU
rudecute --- (Gizem) OKUDU
bahar2701 -----OKUDU
Namaria ----- (Kadriye ) OKUDU
Pembis Hayaller ----OKUDU

Kızlar Rabbim dualarımızı kabul etsin gönlümüzden geçenleri nasip etsin inşallah bu listemizi tamamladık şimdi ne okuyalım benim aklıma gelenler 313- Fatiha 313 Ayetel Kürsi 313 İnşirah suresi okuyabiliriz kişi başı okuma 39 ar fatiha ayetelkürsi inşirah suresi düşer. Ya da salevat+esma yapabiliriz 100 Salevatı Fatih+1000 Ya Latif Perşembe gecesi okunursa kitli kapı kalmaz diyorlar. Ya da kısa ayetlerden okumaya devam edebiliriz Necm Suresi 58. ayeti 'Leyse Leha Min Dunillahi Kaşifeh' 'Onu Allahtan başka çözecek yoktur' 1153 defa okunuyor arada duası da var 100 başında arkasından 818 Selamun Kavlemmir Rabbir Rahim' okuyabiliriz. Siz ne dersiniz ne yapalım canlar

Saol canim Allah razı olsun okumalara dvm ederim inşallah bir arkadaş salati meculeyi de tavsiye etmişti normalde 51 sayısı ama bana 30 bin oku demisti aklnzda oda olsun

Saol canim Allah razı olsun okumalara dvm ederim inşallah bir arkadaş salati meculeyi de tavsiye etmişti normalde 51 sayısı ama bana 30 bin oku demisti aklnzda oda olsun

İlk defa duydum kuzum buranin bir guzelligide o bilmedigin seyleri ogreniyorsun okudun mu sen

Gulberayla biz ikimiz konusmustuk zaten mecule okumayi ben teklif etmistim canim sayiyi da hesaplamistim dün ben sürekli okuyorum o yüzden hep beraber okuyalim dedim ben nisanliyim cok zor bu süreç helede nişanlılık süresi uzun olunca aileleri anlamak iki tarafi idare etmek hep bu salavati okuyorum cok şükür sanki ilahi bi güç her isimizi hallediyor sessiz sedasız her isimiz oluveriyor

Cnm ne okursaniz ben uyarim benim daha oncede bir onerim vardi ilerleyen zamanlarda uygularsak diye onuda yazayim soyleki kisa ayetlerden sayisi dusuk(7-11-21 orn) 3-4 dualik bir paket muaflarada bir salavat veya gunluk okumaya uygun bir salavati az sayida ama gunluk olarak 41 gun okuyalim demistim hem duada israr hem ayni dua ile kapiyi calma olayi olsun (bir yerlerde bununla ilgili birsey okumustum cunku )
Buradada okuyoruz cok sukur ama hem sayimiz az hemde periyodlardan dagiliyoruz o israr asamasini cok yakalayamiyoruz gunluk okuyup bir duanin enerjisini israrini yakalasakmi diye dusunmustum
Sayfa icinde birini beklemek yerine bir onceyi alintilayip kendi ismimizin yanina okundu yazarsak zaten gunluk ilerler alintilamadan duzenlemeyi bilmeyenler icin de bilenler yardimci olurlar ama SADECE BİR ONERİ sizlerin secimine gonul raziligim her turlu var uyarim sadece buyuk sayilarda (kisi basi 1000 lerin uzerinde okuma) secmezsek sevinirim o kadar

salavatı meculeyi ben de okumuştum. Başlayabiliriz buna. Başka dua da olabilir. Sayı çok gelirse süreyi uzatabiliriz. Ya da çok okuyamam diyecek olana az sayıda veririz. Çözüm buluruz bir şekilde inşallah:)

salavatı meculeyi ben de okumuştum. Başlayabiliriz buna. Başka dua da olabilir. Sayı çok gelirse süreyi uzatabiliriz. Ya da çok okuyamam diyecek olana az sayıda veririz. Çözüm buluruz bir şekilde inşallah:)

O zaman şöyle yapsak mı kızlar okuma sayıları 1000 in üstü yorucu olabilir duada ısrarcı olmak kabul vesilesidir @Ozzgeee nin dediği gibi bir dua paketi yapalım mesela yanına da salevatı mecule ekleyelim ama 41 gün devam edelim günde 21 kere 'Kezalik ve Zevvecnahum bi Hurin iyn ayeti+ İnna Fetahna Leke Fetham Mubina+ Leyse Leha Min Dunillahi Kaşifeh' okuyalım ya da önerdiğiniz başka ayetler varsa onlardan bi paket yapalım her gün de 51 tane salatı mecule okuyalım yanına 41 gün devam edelim olur mu hem salatı meculenin bereketi olur hem ayetlerin bereketi olur hem devam bereketi olur ne dersiniz gulbera O Ozzgeee denizinmavisi rudecute bahar2701 C cansu_tr @Pembis Hayaller

Son düzenleme:
Cnm benimki sadece oneriydi hani dvm ettigimizde bir duamizida 41 gun dvm ettirelim seklinde ben salavati meculeyide bolusurum isterseniz once onu okuruz sonra ki duamizi gunluge cevirebilirz ben ayet-sure icin 1000 adet kismini yazdim
Cunku adetken okunmuyor sonraya birakilinca ya yukleme oluyor yada dua suresi uzuyor diye meculeyide bolusurum skinti yok yani
Yazmamin tek nedeni burada hic ustuste ayni dua okumadik hep okuyup yeni duaya gectik (sadece furkan 74.ayeti cikartmamistik son iki duaya kadar ) o yuzden birde Bir duayi 41 gun dvm ettirerek mi okusak dedim
Mesala cansu zaman zaman fayda gordugu dualari burada yazmisti 100 fetih suresi salavati mecule gibi dikkatinizi cektiyse hepsinin ortak ozelligi ayni duayi surekli birakmadan okumasi benim grubumdadada tefriciye okuyoruz mesela oradada fayda goren fayda gorme yolunda ilerleyen Arkadaslarimiz var Masallah oradada 30 gunu gecen surelerde ayni duayi okuyoruz o yuzden aklima geldi paylasmak istedim
Meculeyide bolusup sonra ard arda ayni dua okunasinida yapabiliriz

Benim icin farketmez ama mazeretliyken ayet okunmadigi icin daha sonra hepsini okumak zor oluyor

Olur canım, sen kaçar adet okunacak yaz, okuyalım. Fazla da okuyabilirim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…