Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarim baslamiyo muyuz yeni listeye ne yapiyorz ne okuyoruz ben okuyorm sizlere :)

gulbera ---- C cansu_tr ----- O Ozzgeee denizinmavisi --- rudecute --- (Gizem) bahar2701 -----
Namaria ----- (Kadriye ) Pembis Hayaller

kimse listeden cıksın istemiyorum 8 kişiyiz zaten 7 kişi 9.999 ayeti paylaşalım kişi başı 1.428 tane duser O Ozzgeee canım sende en son okudugumuz salavatı okursun sorun kalmaz :)

yani şöyle yapıyoruz O Ozzgeee 1001 adet salavat okuyor
Allahumme salli ala Seyyidina Muhammedinil Fatihil Ebvab

bizde 1.428 adet fetih suresi ilk ayeti okuyoruz kalan 3 ayetide ben tamamlıyorum
İnna Fetahna Leke Fethan Mubina

kızlar kusura bakmayın yogunum bu aralar o yuzden cok ılgılenemıyorm lısteyle hakkınızı helal edın okumaya başlayabilirsiniz.

kızlar kusura bakmayın yogunum bu aralar o yuzden cok ılgılenemıyorm lısteyle hakkınızı helal edın okumaya başlayabilirsiniz.
Cnm senin duandan 428 ini ver onu okurum ben sayi olarak onu okuyayim bari yaninada salavati okurum kisa zaten birde anlamadim kisi kisimi okuycaz toplu niyetmi

toplu okuyoruz kızlar ayrı ayrı degıl ben dun okuyverdım payıma dusenı O Ozzgeee şekerim sen salavatı oku yada yetiştiremeyen olursa ona yardım edersın

Maşallah hanimlar bu ne hiz bu ne siddet :) Allah kabul etsin insallah

Hanimlar sizden ricam olacak evdeki neti kapattik tlfdan listeyi duzenleyemiyorum bilgisayardan giren varsa listeyi düzenleyebilir misiniz acaba kim müsaitse tabi :)

Kızlar Allah nasip ederse ayın 13 ünde doğum yapicam inşallah. Benim için 1 fetih okuyabilir misiniz? Allah sizlerinde hayırlı dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…