- 22 Temmuz 2013
- 1.228
- 668
- 198
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.521
tamam canım bidaha evlilik konusunu acmayacagım zaten acacagım kadar actım insallah affeder süprizini mahvettimcok sagol canım bugün cok dua etmem gerek.sagolun kızlar ne kadar mahcup oldugumu anlatamamm sizlerin karsısında
Canım mahcup olma biz dua kardeşi değil miyiz, sen üzülürsen biz de üzülürüzhiç merak etme dualarımızla her şey beklediğinden çok daha güzel olacak:13:
allah razı olsun gülüm cok sagol allah sizlerin hep yanınızda olsun tamam öyle yapayım ama insallah vazgecmez bendenne mahcubiyeti canım olsun o da pat diye çıkarmasaymış yüzüğü biraz sabretseymiş o bozmuş süpriziSen yumuşak karakterli bir kızsın allah sizi karşılaştırmış olabilir.. çoğu kişi çektireceğim sana dediğinde bende sana çektiririm deyip kapatır teli.. Ama sen maşallah sabırlısın demekki.. Ama sen de bir an önce evlilik girişimlerinde bulunmak istiyorsun seni de anlıyorum ama dur bakalım bundan sonra ilişkinin ilerlemesini o yönlendirsin ne yapacak.. çektireceğim dediği de zaten bu uzatma yada ilgi göstermemeye çalışma filan olabilir.. Hakkında hayırlısı dur bakalım ne olacak akışına bırak evlilikten bahsetme O konuyu açarsa konuş.. Hiçbirşey yokmuş gibi yap... Tavır filan yapma hadi hakkında hayırlısı inşallah tatlımmm
müslüman, müslümanın kardeşidir. Ona zulmetmez, haksızlık yapmaz, onu düşmana teslim etmez. Müslüman kardeşinin ihtiyacını gideren kimsenin allah da ihtiyacını giderir. Kim bir müslümandan bir sıkıntıyı giderirse, allah teâlâ o kimsenin kıyamet günündeki sıkıntılarından birini giderir. Kim bir müslümanın ayıp ve kusurunu örterse, allah teâlâ da o kimsenin ayıp ve kusurunu örter.
* buhârî, müslim, ebû dâvûd, tirmizî
minigmanig üzülme artık canımmm bu gece hepimizin dualarındasın.. rabbim inşallah dualarımızı kabul edicek
Eki Görüntüle 792065
Eki Görüntüle 792064
Tüm teheccüd grubumuzdakilere teker teker uzun uzun dua etmeye çalıştım, teheccüde kalkmak çoook güzel bi duygu :119: Allah kabul edecek dualarımızı ben inanıyorum canlarım, namazı kılıp yattıktan sonra da hep güzel rüyalar gördüm, gelinlik, beyaz muhabbet kuşu gibi, hepimiz için gelişmeler güzel olacak Allah'ın izniyle, yine kılalımmm teheccüd :118: onun hazzı bambaşka
Bu arada bu namazı kılmamıza vesile olan esrazambakcığım Allah razı olsun senden
canım cok sıkıldı kızlarannesi babasına aradıgımı anlatmıs gayet iyi yorum yapmıslar.babası demişki ne zaman gelin kızı istemeye gidiyoruz nasip demiş ben ekime hazırlamıstım kendimi kendi dedi ekimde diye diom ekime hazırladım kendimi askım diyom nasip diyor.anladım uzayacak ekimde bos yere ümitlenmiyim biletimi bile alacagım geliş gidiş biletimi simdiden kendi bilir.anlamadım ne düsünüyo.ya varya kızlar ben kendimi artık akısına bırakıcam bişeyi bekleyince olmuyor anladım kendi bilir ne zaman hazır olursa o zaman benle evlenmek ister.ya seviyosa benle mutlu olacagına inanıyosa gelsin istesin yoksada istemesin.insanın ümitlenip böyle supp diye oturması cok kötü.sesiz kalmak istiyorum cok mücadele ettim cok Allah bilyo.ben kadar sevecegi bulursa bulsun ama zor.:18:ben evlilik derdinide gectim ya sevgisinden eminse karsıma gecip duygu ben eminim desin.ben isterdimki benden önce kendi can atsın.yoruldum sanırım tükendim,tükendim ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy tükenmişlik sendromuna girdim iyimi
Çok mutlu oldum, hepimiz adına. Sağol, allah razı olsun.
Aslında kendi adıma ne söyleyeceğimi bilmiyorum, erkek arkadaşıma kalbim çok kırık. Hatta ayrılık kararı vermeyi düşünüyorum, ama birden kestirip atamıyorum, atamadım da
Bu arada ben de pazartesi gecesi teheccüde kalktım, namaz kılıp dua ettim. Dün gece kalkmadım, bilin istedim, hakkınız geçmesin.
Hakkınızı helal edin.
üzüntümü anlatmam tarifsiz.Allah kabul eylesin canım insan sevince o dügüm bogazında kalıyo....atamazsın
Esmeralisa senin için okumam gerekenleri okudum, Allah kabul etsin, Allah hayırlısıyla gönlüne göre birini çıkarsın karşına, birlikte dünya ve ahiret mutluluğunu yaşayın, mutlu bir yuvanız, hayırlı evlatlarınız olsun inşallah. Amin amin amin
Duygucum nasılsın? Bi gelişme var mı, bugün aranız nasıldı?:18::18:üzüntümü anlatmam tarifsiz.Allah kabul eylesin canım insan sevince o dügüm bogazında kalıyo....atamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?