- 26 Ekim 2013
- 79
- 41
- 98
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.901
Dün telefona girip bakmadım o yüzden yapmadım ,hafta ya perşembe günü yapsam olur mu ,ya da bu gece kalkıp yapsam olur mu ????hmbg -Hatice
N Nilda Hatun -Demet
denizinmavisi -Selin
zeynep_1987 -(isminiz sanırım Zeynep:))
Bu akşamki kayıtımcılarımız bunlar. Duamıza katılamayan tüm dua kardeşlerimiz için de okuyalım inşallah.
Gece duamizi yaptim canlar rudecute ve diger arkadaslar icinde niyet ettim canlar Rabbim hayırlı yuvalar nasip etsin insaAllahhmbg -Hatice
N Nilda Hatun -Demet
denizinmavisi -Selin
zeynep_1987 -(isminiz sanırım Zeynep:))
Bu akşamki kayıtımcılarımız bunlar. Duamıza katılamayan tüm dua kardeşlerimiz için de okuyalım inşallah.
Devam ediyorum insaAllah kuzum , bu okumamızda ne okusak benimde aklıma bişey gelmiyorFurkan suresindeki okuduğumuz duamızda sadece M Mavi siyah kaldı. Biz bu arada yeni duamızın adımlarını atalım:) Herkes devam ediyor dimi? Kelebek nickli bir arkadaşımız da katılmak istiyordu. Adını tam hatırlayamadım. Umarım bu sefer görür ve kaçırmaz bu listemizi.
hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Geçmiş sayfalarımıza bakalım bariDevam ediyorum insaAllah kuzum , bu okumamızda ne okusak benimde aklıma bişey gelmiyor
canım sıradaki listeye ben de katılmak isterim uzun zaman oldu giremedim okurum inşallah bundan sonrası içinGeçmiş sayfalarımıza bakalım bari
Hoşgeldin canım, uzun zamandır yoktun. Nerelerdeydin:) Ekleyim hemen tabi canımcanım sıradaki listeye ben de katılmak isterim uzun zaman oldu giremedim okurum inşallah bundan sonrası için
hayat koşturmacası canım herşeyin hayırlısını versin Rabbim Allahın izni ile buralardayım artık okumalarda beraberiz inşallah :)Hoşgeldin canım, uzun zamandır yoktun. Nerelerdeydin:) Ekleyim hemen tabi canım
hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Namaria
Yeni duamızın listesidir, duamız her ne kadar belli olmasa da:)
hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Namaria
hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Namaria
Canım net olarak şu var diyebileceğim biri yok, topik 4-5 yıldır var. Bu süreç içerisinde muhakkak evlenen vardır, burada dua eden eski üyelerin profillerini incelerseniz evlenmiş olan birilerini görebilirsiniz.denizinmavisi burdaki uygulamalarla evlenen var mı ????
hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Namaria
sl_12
Yeni duamızın listesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?