- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.881
Şu an 3 kişi kaldı zaten , perşembe gününe kadar biterse gecesinde yaparız hemen canım.Herkes Furkan süresini bitirdikten sonra yapsak olmaz mı kızlar ??
Ben de okurum kızlarEvet o risk hep var :) Müsait olanlarımız cuma gecesi yapar, musait olmayan temizlenince ilk fırsatta yapabilir. Çok etkili olacağını düşündüğümden söyledim. Yarım saatimizi alır belki. Ama fikir benim ki. Zor olur denilirse başka fikirlere de açığız tabii :) Ama artık nokta atışı yapalım istiyorum. Düğün sezonu da açıldı malum. Bir davetiye de biz gönderelim artık sevdiklerimize :)
ayet-i kerimeyi 41 defa esma yı 180 defa herbirinizin ve kardeşim adına okudum .Rabbim gönlünüzdekini yaşatsın canlar
Canım gece kalkıp teheccüd namazı kılıp yasin okuyalım dedik 1 tane, sen durumuna göre bakarsın. Misafirlikten gelince fırsat bulabilirsen uygulayabilirsin. Ya da bunu kardeşin kendi yapabilir . Siz bilirsiniz yani canım.ayet-i kerimeyi 41 defa esma yı 180 defa herbirinizin ve kardeşim adına okudum .Rabbim gönlünüzdekini yaşatsın canlar
bu akşamki uygulamayı ne düşünüyorsunuz canım .yetiştirebilrmiyim bilmiyorum.bir yere davetliyiz de
Tamam canım alah razı olsun. İsmen dua etmeyi unutmayalım.Acemilik işte, herşeyden ikişer tane göndermişim
Tamam canım sağolasın. Dualarımızdasın her zamanKızlar ben katılamayacağım işten gece geldim kılarım dersem yalan söylemiş olurum. Yarın sizler için yasin okuyarak dua etmiş olurum. Şimdiden Allah kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?