Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ben de okurum kızlar

Furkan suresi 74.ayet

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali:Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Bu ayetii 41 kez okuyalım. (fırsat buldukça her zaman veya namazlarımızın arkasından okumamızda fayda var)
Yanına da ek olarak 180 defa es-semi c.c esmasını okuyalım
ES-SEMİ;Gizli açık,alçak-yüksek,küçük-büyük ,her varlığın bütün seslerini ve hareketlerini duyan,her sesi,her yalvarışı ve yakarışı dinleyip işiten.

@hmbg (hatice) -okundu.
zeynep_1987 -okundu.
@denizinmavisi (selin) -okundu.
@Mavi siyah
@rudecute (gizem)-okundu.
@umut-16 kardeşi
@megos (görkem) -okundu.
@Nilda Hatun (demet)- okundu.

M Mavi siyah umut-16 durumlarınız nedir hanımlar? Bu gece bir ara uygulama yapalım diyoruz:)
ayet-i kerimeyi 41 defa esma yı 180 defa herbirinizin ve kardeşim adına okudum .Rabbim gönlünüzdekini yaşatsın canlar

bu akşamki uygulamayı ne düşünüyorsunuz canım .yetiştirebilrmiyim bilmiyorum.bir yere davetliyiz de

Canım gece kalkıp teheccüd namazı kılıp yasin okuyalım dedik 1 tane, sen durumuna göre bakarsın. Misafirlikten gelince fırsat bulabilirsen uygulayabilirsin. Ya da bunu kardeşin kendi yapabilir . Siz bilirsiniz yani canım.

Furkan suresi 74.ayet

وَالَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Velleżîne yekûlûne rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ veżurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lilmuttekîne imâmâ(n)

Meali:Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir.

Bu ayetii 41 kez okuyalım. (fırsat buldukça her zaman veya namazlarımızın arkasından okumamızda fayda var)
Yanına da ek olarak 180 defa es-semi c.c esmasını okuyalım
ES-SEMİ;Gizli açık,alçak-yüksek,küçük-büyük ,her varlığın bütün seslerini ve hareketlerini duyan,her sesi,her yalvarışı ve yakarışı dinleyip işiten.

@hmbg (hatice) -okundu.
zeynep_1987 -okundu.
@denizinmavisi (selin) -okundu.
@Mavi siyah
@rudecute (gizem)-okundu.
@umut-16 kardeşi -okundu.
@megos (görkem) -okundu.
@Nilda Hatun (demet)- okundu.

Yeni girebildim bayanlar. En basinda listedeki isimlere dua ve niyetle baslayalim. En yakin zamanda hakkimizda en hayirli olacak kisiyle mutlu huzurlu olabilecegimiz bir yuva kurmaya niyet edelim. Gece 3 te kalkıp güzel bi abdestle, niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazı kılmaya diyip sabah namazının sünneti gibi 2 rekat namaz kilalim. Yerimizden kalkmadan, oturur vaziyette istiğfar tesbihler salavatlar çekilebilir. Sonra listedekilere tekrar dua. Arkasindan teheccüt duası. Kısa zaten. Yine kalkmadan Yasini okuyup duasında listedeki isimlere dua ile bitirelim. Bi tavsiye namaza başlamadan telefon ve yasin yanınızda olsun. Namazdan sonra oturusu bozmadan edilen dua da çok makbul diye duymuştum.

Yeni girebildim bayanlar. En basinda listedeki isimlere dua ve niyetle baslayalim. En yakin zamanda hakkimizda en hayirli olacak kisiyle mutlu huzurlu olabilecegimiz bir yuva kurmaya niyet edelim. Gece 3 te kalkıp güzel bi abdestle, niyet ettim Allah rızası için teheccüt namazı kılmaya diyip sabah namazının sünneti gibi 2 rekat namaz kilalim. Yerimizden kalkmadan, oturur vaziyette istiğfar tesbihler salavatlar çekilebilir. Sonra listedekilere tekrar dua.Arkasindan teheccüt duası. Kısa zaten. Yine kalkmadan Yasini okuyup duasında listedeki isimlere dua ile bitirelim. Bi tavsiye namaza başlamadan telefon ve yasin yanınızda olsun. Namazdan sonra oturusu bozmadan edilen dua da çok makbul diye duymuştum.

Teheccüt Namazı Duası (Türkçe)

“Allahumme lekel hamdü ente kayyimus semavati velerdi ve men fîhinne ve lekel hamdü ente nûrus semâvati velerdi ve men fîhinne velekel hamdü ente melikussemavati velerdi men fîhinne ve lekel hamdü entel hakku ve va’duke hakkun ve likauke hakkun ve kavluke hakkun ve velcennetü hakkun vennaru hakkun vennebiyyûne hakkun ve Muhammedün (s.a.v.) hakkun vessaatu hakkun Allahümme leke eslemtu ve bike amentü ve aleyke tevekkeltu ve ileyke enebtu ve bike hasemtu ve ileyke hakemtu feğfirlî mâ kaddemtu ve ma ehhertu ve ma esrartü ve ma eağlentu entel mukaddimu ve entel muahhiru lâ ilâhe illâ ente ve lâ havle ve la kuvvete illa billahi”

Acemilik işte, herşeyden ikişer tane göndermişim
Tamam canım alah razı olsun. İsmen dua etmeyi unutmayalım.
zeynep_1987 canım sen de katılıyorsun değil mi? Arkadaşımız anlatmış yukarıda . Eğer yarın iş var erken uyumam gerekiyor diyorsanız daha erken yapın isterseniz.

Son düzenleme:
Kızlar ben katılamayacağım işten gece geldim kılarım dersem yalan söylemiş olurum. Yarın sizler için yasin okuyarak dua etmiş olurum. Şimdiden Allah kabul eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…