Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canım listeye benim adımı da ekler misin ?

Fetih süresinin ilk Âyet-i Kerimi

إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).
(Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.)

Bu Âyet-i kerim en az 101 defa 1223 defa okunursa kısmet açılır. bunu okuyabiliriz 1223 defa canlarım

Bencede bu ayeti okuyabiliriz canım

Bana da okuyabiliriz gibi geldi canlar

Beni de ekler misiniz?

hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Namaria
sl_12
ebruli--
K Kelebek_131
Kahlofrida

Yeni dua listemizdir. Yeni duamızda topluca niyetleniyoruz ve herkes ayrı ayrı 1223 defa Fetih suresi ilk ayetini okuyor. Allah kabul eylesin canlarım.

Kizlar rabbim.hepinize hayirli esler nasip etsin insallah...ALLAH bahtinizi acik eylesin ...(ben ikinci asamadayim sevdigim adamla evlendim bebek istoyoruz ama 4.aydir olmuyor )

Kizlar rabbim.hepinize hayirli esler nasip etsin insallah...ALLAH bahtinizi acik eylesin ...(ben ikinci asamadayim sevdigim adamla evlendim bebek istoyoruz ama 4.aydir olmuyor )
Masallah hayırlı olsun darısı bizim başımıza insallah hayırlısıyla bebeginizi de kucağınıza alırsınız

Masallah hayırlı olsun darısı bizim başımıza insallah hayırlısıyla bebeginizi de kucağınıza alırsınız

Allah razi olsun canim.amin.. Persembe geceleri hacet namazi kandillerde tesbih namazi ve oruc .. Duanizin basina rabbimizin isimleri ferdun hayyun kayyun hakemun kuddusun zel celali vel.ikram ekleyin once tovbe sonra hamd sonra salavat duanizi edip sonra tekrar salavat ... Her cuma hayirli es niyetiyle sadaka verin dilerim gonlunuze gore hayirli esler nasip olsun rabbim yuzunuzu guldursun cok dua edin kizlar cok eş oyle birsey ki cok onemli bir ömür gececek...merhametli vicdanli ALLAH korkusu olan esler olsun arabasi evi marka gomlegi bebek yuzlu erkeklerden fayda gelmez sizi kimseye muhtac etmesin yeter ...ben hep hakkimda hayirli guler yuzlu guzel sozlu es istedim esim.istemeye gelmeden istihare yaptim tabi istisare de simdi sukur mutluyum

ben basladım okumaya adım seval bu arada ismimi yazarsanız çok sevinirim

canım benim da adımı yazar mısın almıla diye isme göre okunsun inşallah

hmbg (Hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (Selin)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)-okundu.
sl_12 (Seval)-okundu.
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu.
Kahlofrida

Yeni dua listemizdir. Yeni duamızda topluca niyetleniyoruz ve herkes ayrı ayrı 1223 defa Fetih suresi ilk ayetini okuyor. Allah kabul eylesin canlarım.

hmbg (Hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (Selin) -okundu.
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)-okundu.
sl_12 (Seval)-okundu.
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu.
Kahlofrida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…