- 3 Temmuz 2017
- 394
- 235
- 53
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #15.921
Canım listeye benim adımı da ekler misin ?hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Namaria
sl_12
ebruli--
Yeni duamızın listesidir. Canlarım hafta sonu biraz yoğun olacağım. O yüzden yeni dua araştırması yapamayabilirim. Sizlerden ricam fikri olan lütfen belirtsin. Sonra değerlendirmesini yapıo,ortak noktada buluşuruz.Böylece bir an önce de duamıza başlarız. Yokluğumu aratmayın lütfen:)
Bencede bu ayeti okuyabiliriz canımFetih süresinin ilk Âyet-i Kerimi
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).
(Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.)
Bu Âyet-i kerim en az 101 defa 1223 defa okunursa kısmet açılır. bunu okuyabiliriz 1223 defa canlarım
Fetih süresinin ilk Âyet-i Kerimi
إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).
(Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.)
Bu Âyet-i kerim en az 101 defa 1223 defa okunursa kısmet açılır. bunu okuyabiliriz 1223 defa canlarım
Beni de ekler misiniz?hmbg (hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (selin)
M Mavi siyah
rudecute (gizem)
umut-16 kardeşi
megos (görkem)
N Nilda Hatun (demet)
Namaria
sl_12
ebruli--
Yeni duamızın listesidir. Canlarım hafta sonu biraz yoğun olacağım. O yüzden yeni dua araştırması yapamayabilirim. Sizlerden ricam fikri olan lütfen belirtsin. Sonra değerlendirmesini yapıo,ortak noktada buluşuruz.Böylece bir an önce de duamıza başlarız. Yokluğumu aratmayın lütfen:)
Masallah hayırlı olsun darısı bizim başımıza insallah hayırlısıyla bebeginizi de kucağınıza alırsınızKizlar rabbim.hepinize hayirli esler nasip etsin insallah...ALLAH bahtinizi acik eylesin ...(ben ikinci asamadayim sevdigim adamla evlendim bebek istoyoruz ama 4.aydir olmuyor )
Masallah hayırlı olsun darısı bizim başımıza insallah hayırlısıyla bebeginizi de kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?