Hayırlı eş için birlikte dua edelim

hmbg (Hatice)
zeynep_1987
denizinmavisi (Selin) -okundu.
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi -okundu.
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)-okundu.
sl_12 (Seval)-okundu.
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)-okundu.
Kahlofrida

Yeni dua listemizdir. Yeni duamızda topluca niyetleniyoruz ve herkes ayrı ayrı 1223 defa Fetih suresi ilk ayetini okuyor. Allah kabul eylesin canlarım.
Fetih süresinin ilk Âyet-i Kerimi

إِنَّا فَتَحْنَا لَكَ فَتْحًا مُّبِينًا
İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen).
(Şüphesiz biz sana apaçık bir fetih verdik.)

hmbg (Hatice)
zeynep_1987
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi -okundu.
megos (Görkem) -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)-okundu.
sl_12 (Seval)-okundu.
ebruli--
Kahlofrida (Gamze) -okundu.

Yeni dua listemizdir. Yeni duamızda topluca niyetleniyoruz ve herkes ayrı ayrı 1223 defa Fetih suresi ilk ayetini okuyor. Allah kabul eylesin canlarım.

hmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi -okundu.
megos (Görkem) -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)-okundu.
sl_12 (Seval)-okundu.
ebruli--

hmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi -okundu.
megos (Görkem) -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)-okundu.
sl_12 (Seval)-okundu.
ebruli-- okundu.

Kızlar hepinize hayırlı günler, yaklaşık iki sene önce burada okunan duaları görüp, benim de hayırlı bir eşim olsun niyetiyle fotuma katıldım. Çeşitli dualar okudum burda sizlerle. Onun dışında kendim de bireysel dualar ettim. Arada moralim bozuluyor günlerce ağlıyordum, hiç mi mutlu olamayacağım ben diye. Çeşitli insanlarla görüştüm. Ama nasip olmadı bir türlü. Hayırlı olmadığındanmış demek ki. Ümidimi hiç yitimedim. Şükür ki dualar vardı. En ufak bir darlanmada dualarım yakarışlarım imdadıma yetişiyordu. Ve yine çok şükür ki size güzel haberlerim var kızlar. İstiyorum ki, Allahtan istemekten vazgeçmeyin ve şeytanın vesveselerine kapılmayın. Güzel haberim birkaç aydır biri ile görüşüyordum. Birbirimiz için doğru insan olduğumuza karar verdik. Önümüzdeki hafta isteme ve nişan bir arada yapacağız. Yani hala inanamasam da evleniyorum:) Düğün için arayı çok uzatmaya niyetli değiliz. Allah nasip ederse birkaç aya düğünümüzü de yapıcaz. Kısacası ben mutluyum. Sizler de bana dua etmeyi unutmayın. Benim her zaman dualarımdasınız. Zaten buralardayım daha , dualara devam inşallah. Rabbim utandırmasın. Hayırlı eylesin.

Sizlerden ufak bir ricam var bu arada. Malum yoğun geçiyor bu aralar, telaşlı. Alışverişler filan. Sayfamızın idaresini bir arkadaşıma devretmek istiyorum. Hani çok zor değil zaten az çok biliyorsunuz. Kopyala yapıştır yapıyoruz veya okundu diye yazıyoruz. Dualara birlikte karar veriyoruz zaten. O yüzden biriniz bana yardımcı olursa çok çok sevinirim. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun. Seviyorum sizi dua arkadaşlarım.

Maşallah sana Selin kardeşim Allah tamamına erdirsin çok çok sevindim. Gerçekten edilen hicbir dua boşa gitmez. Ben de umudumu kaybediyorum bazen. Ama senin guzel haberin benim de inancımı tazeledi. Mutluluklar dilerim canım benim. Darısı insallah hayırlısıyla bize.

gerçekten çok sevindim bende çok sıkıntı dönemdeyim inşallah atlatırım sizin gibi güzel haberler veririm mutluluklar dilerim inşalllah herşey gönlünüzce olur

gerçekten çok sevindim bende çok sıkıntı dönemdeyim inşallah atlatırım sizin gibi güzel haberler veririm mutluluklar dilerim inşalllah herşey gönlünüzce olur
Amin teşekkür ederim, inşallah daha güzelleri sizlerin olur.

Kuzuuum çok sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. İnşallah her şey istediğin gibi olur :). Ben tüm gün cafedeyim telefonla zor oluyor bazen dualara bile gecikiyorum umuyorum bu işi hakkıyla yapacak bir arkadaşımız çıkar :)

Tamam canım, canın sağ olsun. Teşekkür ederim:)

hmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra) -okundu.
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi -okundu.
megos (Görkem) -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)-okundu.
sl_12 (Seval)-okundu.
ebruli-- okundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…