- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #16.001
hmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)
sl_12 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
Yeni duamıza bismillah diyoruz canlarım. Herkes devam ediyordur diye düşünüyorum. M Mavi siyah veNamaria bir önceki duamızı okuyunca bildirim yaparlar.
Duhan Suresi 54.ayeti 1136 kez okuyoruz.
Duhan/54 : Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.
Kuzum okudum Rabbim hayırlı eşler nasip etsin inşallah , Rabbim kabul etsinhmbg (Hatice)
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)
sl_12 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)
Yeni duamıza bismillah diyoruz canlarım. Herkes devam ediyordur diye düşünüyorum. M Mavi siyah veNamaria bir önceki duamızı okuyunca bildirim yaparlar.
Duhan Suresi 54.ayeti 1136 kez okuyoruz.
Duhan/54 : Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.
Ay canım yanlış etiketlemisim, sen okumuştun hatirliyorum N Nilda Hatun ve M Mavi siyah demek istedim. Kusura bakma lütfendenizinmavisi canım ben bildirmiştim bir önceki duamızı okuduğumu
Bunu daha iyi bilen bir arkadaş cevaplar canım ama dua niyetine okunabilir diye düşünüyorum yine de abdestli okumak daha iyidir sanırım.Arkadaşlar abdestsiz okuyabilir miyiz bu ayeti ?
Abdestli olsanız daha iyi olur Felak nas gibi süreleri korku anında abdestsiz okuyabiliyoruz ama bu planli okunacagi için abdestli daha iyi olurArkadaşlar abdestsiz okuyabilir miyiz bu ayeti ?
Duanın yanlısı dogrusu olmaz canim dua seni iyiyle de karşılaştırabilir hayırlı olmayanı da uzaklaştırabilir gördüğün gibi iki sekilde de senin iyiligin icin duaya devam derim ben hic evlenemesem bile bu dualar beni Allaha yaklaştırırMerhaba, ben daha önce bu topikte bir duaya katılmıştım. Sonrasında biriyle tanıştım, 10 ay sonra evlenme teklifi aldım. Dua cidden işe yaradı demiştim. Ailelerimizle tanıştık, nişan tarihi bile konuştuk. 2 buçuk senenin sonunda kısmet olmadı evlenmek, ayrıldık. Şimdi tekrar okusam mı diyorum da mecalim yok. Yanlış mı dua ettim acaba.duaları neye göre seciyorsunuz ?
Haklısın da ne bileyim o amaçla okuyup bunu yaşayınca tereddüte düştüm. Hemen akabinde tanıştık çünkü, öncesinde uzun süredir yalnızdım. Belki de yoktur kismetimde tabi bilemem.Duanın yanlısı dogrusu olmaz canim dua seni iyiyle de karşılaştırabilir hayırlı olmayanı da uzaklaştırabilir gördüğün gibi iki sekilde de senin iyiligin icin duaya devam derim ben hic evlenemesem bile bu dualar beni Allaha yaklaştırır
Bende acaba yenilik mi yaptılar sayfa değişmiş dedimTelefondan yapmaya çalışınca azıcık sacmalamisim afedersiniz:))
Yok yok her şey aynı:)Bende acaba yenilik mi yaptılar sayfa değişmiş dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?