Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Kuzum bugün regl oldum haftaya başlayabilirim bilgin olsun

Kuzum okudum Rabbim hayırlı eşler nasip etsin inşallah , Rabbim kabul etsin

hmbg (Hatice) -okundu.
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin)
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)
sl_12 (Seval)
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze)

Yeni duamıza bismillah diyoruz canlarım. Herkes devam ediyordur diye düşünüyorum.

Duhan Suresi 54.ayeti 1136 kez okuyoruz.

Duhan/54 : Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.

Merhaba, ben daha önce bu topikte bir duaya katılmıştım. Sonrasında biriyle tanıştım, 10 ay sonra evlenme teklifi aldım. Dua cidden işe yaradı demiştim. Ailelerimizle tanıştık, nişan tarihi bile konuştuk. 2 buçuk senenin sonunda kısmet olmadı evlenmek, ayrıldık. Şimdi tekrar okusam mı diyorum da mecalim yok. Yanlış mı dua ettim acaba. duaları neye göre seciyorsunuz ?

Duanın yanlısı dogrusu olmaz canim dua seni iyiyle de karşılaştırabilir hayırlı olmayanı da uzaklaştırabilir gördüğün gibi iki sekilde de senin iyiligin icin duaya devam derim ben hic evlenemesem bile bu dualar beni Allaha yaklaştırır

Haklısın da ne bileyim o amaçla okuyup bunu yaşayınca tereddüte düştüm. Hemen akabinde tanıştık çünkü, öncesinde uzun süredir yalnızdım. Belki de yoktur kismetimde tabi bilemem.

1. hmbg (Hatice) -okundu.
    zeynep_1987 (Zehra)
    denizinmavisi (Selin) -okundu.
    M Mavi siyah
    rudecute (Gizem)
    umut-16 kardeşi
    megos (Görkem)
    N Nilda Hatun (Demet)
    Namaria (Almıla)
    sl_12 (Seval) -okundu.
    ebruli--
    K Kelebek_131 (Neslihan)
    Kahlofrida (Gamze) -okundu.

Yeni duamıza bismillah diyoruz canlarım. Herkes devam ediyordur diye düşünüyorum.

Duhan Suresi 54.ayeti 1136 kez okuyoruz.

Duhan/54 : Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).
    كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ
    Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.

Çarşamba 23:55Şikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
    Kelebek_131 bunu beğendi.
    Dün 16:10
    Konu Sahibi : aybirgen

2. Kelebek_131Yeni ÜyeÜye
    Arkadaşlar abdestsiz okuyabilir miyiz bu ayeti ?

Dün 16:10Şikayet EtFavorilere Ekle
    Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

Dün 18:25

3. denizinmavisiMuhakkak, her zorlukla beraber bir kolaylık vardırÜye

Bunu daha iyi bilen bir arkadaş cevaplar canım ama dua niyetine okunabilir diye düşünüyorum yine de abdestli okumak daha iyidir sanırım.

Dün 18:25Şikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
    Kelebek_131 bunu beğendi.
    Dün 18:30

4. Kahlofridaİkimiz birden sevinebiliriz, göğe bakalım.Üye

Abdestli olsanız daha iyi olur Felak nas gibi süreleri korku anında abdestsiz okuyabiliyoruz ama bu planli okunacagi için abdestli daha iyi olur

Dün 18:30Şikayet EtFavorilere Ekle
    Beğenmekten Vazgeç+ Çoklu AlıntıCevapla
    Kelebek_131 ve sen bu yazıyı beğendiniz.
5 Daha fazla mesaj...
< Önceki1159715981599160016011602Sonraki >

Selâmün aleyküm arkadaşlar. Öncelikle denizinmavisi tebrik ederim kardeşim seni, sonuna kadar hayırlı, uğurlu ,mübarek olsun inşAllah. Çok sevindim duyunca, bunlar hep dualarımızın işitildiğine işaret...Sırası gelen gidecek başka topiklere, söz hazırlığı, nişan alışverişi, kına mekanları başlıklarına Ben de Fetih süresi ilk ayeti okumuştum ama buraya yazamadım, önce mazeret, sonra da ayagimdan rahatsızlaninca giremedim foruma. Bu arada yoğunsundur tahmin ediyorum, görevi bana devret derdim ama her zaman internet olmuyor burada. Biraz sıkıntılı yani. Ama arkadaşlardan biriyle paslaşarak, senin sorumluluğunu almak isterim. Var mı bana ortak olmak isteyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…