- 23 Mayıs 2017
- 27
- 57
- 3
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #16.021
Çok teşekkür ederim canıımmm benim, sorma çok yoğun geçiyor. Halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi. Ben mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım sana ama olur da giremezsem dualarımız durmasın, sessiz kalmasın buralar. Dediğim gibi yanınızdayım inşallah.Selâmün aleyküm arkadaşlar. Öncelikle denizinmavisi tebrik ederim kardeşim seni, sonuna kadar hayırlı, uğurlu ,mübarek olsun inşAllah. Çok sevindim duyunca, bunlar hep dualarımızın işitildiğine işaret...Sırası gelen gidecek başka topiklere, söz hazırlığı, nişan alışverişi, kına mekanları başlıklarınaBen de Fetih süresi ilk ayeti okumuştum ama buraya yazamadım, önce mazeret, sonra da ayagimdan rahatsızlaninca giremedim foruma. Bu arada yoğunsundur tahmin ediyorum, görevi bana devret derdim ama her zaman internet olmuyor burada. Biraz sıkıntılı yani. Ama arkadaşlardan biriyle paslaşarak, senin sorumluluğunu almak isterim. Var mı bana ortak olmak isteyen
hmbg (Hatice) -okundu.
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin) -okundu.
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem)
N Nilda Hatun (Demet)
Namaria (Almıla)- okundu.
@msls123 (Seval) -okundu.
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze) -okundu.
Yeni duamıza bismillah diyoruz canlarım. Herkes devam ediyordur diye düşünüyorum.
Duhan Suresi 54.ayeti 1136 kez okuyoruz.
Duhan/54 : Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.
Canım okumalarını bildirebileceksen vaktinde bir dahaki listeye alalım inşallahbende katılabilir miyim ?
Canım okumalarını bildirebileceksen vaktinde bir dahaki listeye alalım inşallah
hmbg (Hatice) -okundu.
zeynep_1987 (Zehra)
denizinmavisi (Selin) -okundu.
M Mavi siyah
rudecute (Gizem)
umut-16 kardeşi
megos (Görkem) -okundu.
N Nilda Hatun (Demet)-okundu.
Namaria (Almıla)- okundu.
@msls123 (Seval) -okundu.
ebruli--
K Kelebek_131 (Neslihan)
Kahlofrida (Gamze) -okundu.
Yeni duamıza bismillah diyoruz canlarım. Herkes devam ediyordur diye düşünüyorum.
Duhan Suresi 54.ayeti 1136 kez okuyoruz.
Duhan/54 : Kezâlike ve zevvecnâhum bi hûrin în(înin).
كَذَلِكَ وَزَوَّجْنَاهُم بِحُورٍ عِينٍ
Diyanet İşleri: İşte böyle. Ayrıca onları iri siyah gözlü hurilerle evlendirmişizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?