- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.581
Allah senden binlerce kez razı olsun canım ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DUALARINI KABUL EYLESİN DAHA GÜZEL ES SANA NASİP ETSİNMinigmanig-Duygu
Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana.
Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
güzel bakışlı güzel huylu duygu dolu bir eşin olsun.
aybirgen
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana
güzel bakışlı güzel huylu olsun
ay gibi parlak geleceğiniz olsun.
esrazambak
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
Mis kokulu zambaklar olsun evinizin bahçesinde
Rainbyte
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir güzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
güzel bakışlı güzel huylu olsun.
Gökkuşağı gibi renkli olsun yuvanız.
Assia_baby
Allah gönlünde biri varsa hakkında hayırlı eylesin ve Allah mutlu bir yuva kurmak nasip etsin. hayırlı bir eş ile güzel bir yuva kurmak nasip olsun sana. Ailene uygun dürüst temiz bir agüzel bir oğlan çocuğu nasip etsin sana .
bebek gibi saf ve temiz olsun sevginiz.
Allah hepimize huzurlu yucalr nasip etsin. Güzel günler arkadaşlar.
Esmer alisa Allah sana edilen bu gün bütün güzel duaları geri çevirmesin tez vakitte gönülünün sultanını alnına yazı olarak yazsın.
merhaba kızlar,
bu gece teheccüde kalkıp her birinize dua edeceğim, sizler de beni dualarınızdan eksik etmeyin. Daha öncede yazmıştım, benim 2,5 yıldır devam eden bir ilişkim var. Inşallah birbirimize layık ve hayırlıyızdır, bunun için dualarınızı bekliyorum.
Bu arada minigmanig için hesap pasiftir, diyor. Neden acaba?
[sıze=2][ı]suskun sultanim dualarin icin tesekkur ederim canim cook sag ol.
Allahim sana da insallah gonlune gore, sadik, seni allaha daha cok yaklastiracak, sefkatli, merhametli, deger kiymet bilen, allahtan korkan hemi de yakisikli bir es nasip etsin insallah :))
ve insallah dua grubundaki tum kardeslerimle bana da amınnn
kizlar, bugun benim dua gunum. herseyden once elbette ki hayirli bir es istiyorum rabbimden. Bunun yaninda,
yarin aksam isyerine gidip, aksamina da hayirli bir is icinIsyerindeki kisiye mesaj atacagim.
Hem cok korkuyorum sonunda uzulmekten ve reddedilmekten hem de bir umut dunyasi, icimde bir heyecanli ki kipir kipir
Benim icin ayrica bu konuda da dua ederseniz allah gani gani razi olsun sizlerden.
Seviyorum sizleri , iyi ki varsiniz. Dualarimdasiniz her daim.. [/ı][/sıze]
kızlar ben eşimle evleneli 2buçuk yıl oldu. 1 hafta önce aramızda ççok şiddetli bir tartışma oldu ve başta küçük olan tartışma kırıcı sözler ve ailelerin araya girmesiyle çözümsüz bir noktaya geldi. Dün eşim benden ayrılmak istediğini söyledi. Ailesi beni istemiyormus benm ailem de ayrılmamızı destekliyro. Ama ben istemiyorum. Birbirimize yaptığımız yanlışların çözümsüz yanı yok. ölümden başka her derdin bir dermanını vermiş mevlam. Eşim normalde ibadetlerine düşkün efendi ahlaklı kuran'ı hatim etmiş bir adamdır. Haşa benzetmek doğru mu bilmem ama peygamber ahlaklıydı. Ama son 10 gündür içki ve sigara bar ve publardan çıkmıyor. Kötü arkadaşlar edinmiş. Ve etrafında aklını bulandıran çok insan var. Iş için sık sık yurt dışına çıkardı. Bu önmzdeki aylarda 3aylıgına yine gidecekms bu sureçte görüşmeyelm birbrmzi özlersek ve biraz kendimizi cezalandırrsak dönüşte bir bebek sahibi olmayı önerdi. Ama o böyle gezerken nefsimizi nasıl terbiye edeceğiz? Sizden ricam allah rızası için bana bir duanızda yer verin. Etmem gereken dua var mı bilmiyorum. çok mutsuzum. Rabbim gücenmesin çok büyük dertler var biliyoruum ama vallahı ve billahi muhammed efendimiz şahidimdir çok üzgünüm. Bir parça ruhumun huzur bulması için siz karderdeşlermin duasını bekliyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. :44:
sen yenisin galiba buralarda, hosgeldin topigimize
asinaz cim sag ol tatlim dualarin icin, eksik olma.
sizin de hakkinizda hayirlisi olur insallah sevgilinle, uzun soluklu bir iliskiymis.
eger ki hayirliysaniz insallah hayirlisiyla resmiyete dokmek de nasip olur size :)
Bi konuya yorum yapmıstımda canım engellendim kalktı engelim yeni:2::2::2::2:
Diğer topikten de alışkınım ya sana, hemen merak ettim :))
Asinaz evet dua edelim tüm kalbimizle topiğinden :=)) çok eskiden aslında yeni değil ama .
Allah sana dünya ve ahirette mutlu
olabileceğin hayırlı insanı nasip etsin, kalbini sana hayırlı olana ısındırsın, onun kalbini de sana ısındırsın, mutlu huzurlu bir yuvan, hayırlı evlatların olsun
Canlarım evde değilim, bugünlük bukadar benden, teheccüde de bu gece 4. kez kalkıcam inşallah, iyi geceler
Rainbyte (için 04.09.2013)
1 defa Cuma suresi
2 defa Ta Ha Suresinin ilk 12 adeti
30 defa Ayetel Kürsi
41 defa Furkan Suresi 74. ayeti okudum Rainbyte arkadaşımız için.. Rabb'im gönlüne göre hayırlı bir eş, bir yuva nasip etsin.. Duaların en hayırlı bir şekilde çabucak kabul olsun inşallah (amin)
Rabbim eksiklerimizi tamamlasın yanlışlarımızı düzeltsin, dualarımızı kabul etsin inşallah hayırlı bir şekilde (amin)
sen yenisin galiba buralarda, hosgeldin topigimize
asinaz cim sag ol tatlim dualarin icin, eksik olma.
sizin de hakkinizda hayirlisi olur insallah sevgilinle, uzun soluklu bir iliskiymis.
eger ki hayirliysaniz insallah hayirlisiyla resmiyete dokmek de nasip olur size :)
yeniyim allahın izniyle. Buna da şükür dert veriyor ki sizlerle dualar edelim diye. Inşallah
Allah razı olsun. Ölmüşlerinizin ruhu için sallantıda olan evliliğimin eskisinden daha kısa sürede tez iyileşmesi için de dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?