Hayırlı eş için birlikte dua edelim

kismetsizim ben kizlar vallahi yaa. bazen isyana variyor dusuncelerim Allah affetsin ama.
bahtsiz bedevi gibiyim. elimi neye attiysam kuruyor, ne istersem olmuyor. ya hic biri mi olmaz? olmuyor.
ufak tefek olan seyler varsa da gozume gorunmuyor. artik canim skliyor bu durumdan ya..
sadece ask degil, okul arkadaslik ders tatil aile... mutlaka istemedigim seyler oluyor. gina geldi artik 2 senedir..

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Aynısi oluyor. Bol dua edelim inşallah isteklerimiz gercekleşir. cuma vakti senin icin dua ediynrum hayirli olackqqa mutlu haber al.

1-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013
6-Rainbyte (için 04.09.2013
7-Facebook06 (için 05.09.2013)
8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)

bu gün senin günün
e
srazambak

1 cuma suresi
30 Ayetel kursü
2 taha suresi
41 kere de furkan suresi ..?. ayeti

Allah kabul etsin. Akşama kadar okuyup dua ediyorum.

Hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşallah

kuzum bugün alone 2 nin günü degilmi

kuzum bugün alone 2 nin günü degilmi

evet öyleymiş sen değince farkettim

cuma vakti cuma suresi okudum Allah kabul etsin.

Alone senin için duama devam edicem. 1 cuma suresi okuyacağım diğer dualarımı akşam okurum. şimdi iş yerindeyim.

-Elittt (için 30.08.2013)
2-I34anbul (31.08.2013)
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013
4-Aybirgen (için 02.09.2013)
5-Esmeralisa (için 03.09.2013
6-Rainbyte (için 04.09.2013

7-Facebook06 (için 05.09.2013)

8-Alone2 (06.09.2013)
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun_sultan(09.09.2013)

Son düzenleme:

cok üzüldüm canım bence bekle biraz bu işler öyle hemen olmaz.biraz bekle ona göre silersin.simdi sasırmıstır.dur bismillah kuzu biz bayanlar cok sabırsısız hep ondan olyo işte.ama bilyonmu bu ay bütün ciftlerde bi sorun var bi kötü hava var bu ay cok dua etmemiz gerek.Allah bizi korusun.Yardım etsin.Allah esirgesin

nas felak ayetel kürsi okuyalım bol bol.bugün duhan suresini ve yasin okuyalım 1000 YA ALLAH c.c cekelim.Cuma suresini okuyalım 18 defa.bugün cuma günahsız agızlarla dua edelim birbirimize. hepimizin cok ihtiyacı var zaten ondan burdayız.ÖZELLİKLE İKİNDİ NAMAZIVE AKSAM NAMAZI SONRASI COK DUA EDELİM

Allah razı olsun. Allah ne muradınız varsa versin. Acısız akla getirsin. :) İnşallah sizlerin duası ve yüce Rabbimin sonsuz merhameti ve acımasıyla yuvam kurtulur. Eşimle aramız düzelir. Ben eşim bana yalan soylediği için bir tartışmaya girdik.Halledilebiecekti ufak bir güven problemi yaşadık. basta küçük olan mesela birbirmize kötü sözler etmemzle büyüdü eşimin ailesi günahları boynuna beni ona karşı dolduruyor ve aileler kesnlikle ayrılmamızı istiyor. :'( eşimin ailesi başta.. Çok peygamber ahlaklı olan namazı kuranı bilen hatmeden adam kötü arkadaşlar edinip barlardan içki masalarından kalkmaz oldu ayrılmamızla. Şimdi 3 ay iş için yurt dışına gidecek. Dönüşte bu olaylar soğur insallah bir bebek sahibi oluruz dedi. Ama bu sürede ailesi hiç bir şekilde görülmeyin demiş. bnmkiler de öyle diyor. Zaman lazım dedik. Allah rızası için bana bol bol dua edin. Adım canan Allah kafir kullarını bile böyle acıyla sınamasın.

Canım dualarını 'Rabbim inşallah bana dua edenlerin dularının karşılığını misliyle ona ver. Beddua edenlerle helalleşmeden nefes vermeyi nasip etme.' diye et. :) Kızlar birde HZ. NUH peygamber efendimizin duasını çokça edelim. 'Yarabbi Hakkında Bilgi sahibi olmadığım birşeyi ısrarla senden istemekten sana sığınırım. Şüphesiz sen bilmediklerimizi bilirsin. Sen rahmet ve merhamet sahibisin'
Büyü yapılmamıştır bitanem belki sen olumsuz düşündükçe nasiplerini küstürürsün. Boy abdesttini alırken son durulama suyuna biraz sirke karıştır. Kötü büyü varsa seni korur. Hem ehl-i sünnet işlemiş olursun :)

evet sirke koyayım. teşekkür ederim dua çok güzelmiş. bol bol okumaya çalışacağım.

Facebook06 ve Alone icin okumam gereken butun duaları okudum kızlar. Allah kabul eylesın ınsallah
Ayrıca salavat-ı tefrıcıyelerımı de bıtırmıstım dun 400 taneydi degil mi? eksikse tamamlayayim..

minigmanigim ya dusunuyor mudur gercekten? hiic zannetmiyorum icimde umut yok. olumsuz da olsa bisey yazmamasina cok bozuldum ben. hic tanimadigi bir insan degilim, nezaketen bi sey diyebilirdi. ben de tezcanliyim dogru ama burda beklemelik bir durum yok. bakalim ona son 5 saat veriyorum atarsa atar yoksa silerim onu ve benim gibi guzel bi kizi sonsuza dek kaybeder

kafayi da yedim

Allah senden de razı olsun canım.

Mevlam tez vakitte acılarını dindirsin, gönlüne göre hayırlı, huzurlu bir yuvan olsun yine eskisi gibi eşinle..

Eli ayağı düzgün, sağlıklı ; bu dünyanız ve ahiretiniz için hayırlı bir evlat versin Rabb'im en kısa sürede inşallah (amin)

Sende bol bol dua et, bu esmaları zikret canım.. Hiçbir şekilde pes etme, en kötüsünü düşünme.. Herşey iyi olacak deyip kendini telkin et..

Dualarıma sizi de katıcam inş.. Allah'a emanet olun..

Son düzenleme:
Canlarım son günlerde pek giremedim, hayatınızda birtakım gelişmeler omuş, inşallah hayırlısı böylesidir canlar ne diyim, biz hep hayırlısını isteyelim Allah'tan çünkü neyin hayır neyin şer olduğunu biz bilemeyiz, Allah bilir.
Bu arada bugün Salat-ı Tefriciyelerin duasını yapacaktık ama ben tamamlayamadım İçimizden listeye başlangıçta adını yazdırıp da sonradan hiç girmeyenler de oldu malesef, galiba sayı olarak 4444 yapamadık ama Allah okuduklarımızı kabul eder inşallah Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin, bizlere dünyada da iyilik ve güzellik versin, ahirette de iyilik ve güzellik versin, bizlere hayırlı eş ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Dua kardeşlerim şu an ki listemizin bitmesine az kaldı, artık yeni listemizi oluşturalım ve okuyacaklarımızı belirlemeye başlayalım yavaş yavaş ama lütfen listemize katılanlar dualarımıza başladığımız günden itibaren bizi takip etsinler, ya da en azından o gün kimin günüyse o kişi için okunması gereken duaları okuduklarını belirtsinler.
Yeni listemize katılmak isteyenler belirtsin lütfennn

Facebook06
Alone2 kızlar dualarınızı okudumm rabbim hayırlı eşler mutlu yuvalar nasip etsin tez vakitte bu arada salavat sayımı da tamamladım

tamamlayamadık sanıırm . acaba kaç tane okuyabildik ki. ben akşam okuyabiliyorum gece 12 ye kadar süremiz yok mu kızlar.

ben yatmadan önce sizleri tek tek sayarak dua ediyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canım biz tamamlasak bile listemize adını yazdırıp hiç girmeyen arkadaşlar oldu, 4444 olmıycak Allah kabul etsin okuduklarımızı

merhaba arkadaşlar
hiç olmayacak bi zamanda umutlarım tamamen tükenmişken 4444 salatı tefriciye okudum ve iş yada eş hangisi hayırlıysa o olsun diye dua ettim. Sanırım geçen yıl ekim ayı gibiydi. şuan 3 aylık evliyim ve hamileyim. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Önemli olan inanarak dua etmek Rabbim duaları geri çevirmez. Bu konuyu görünce eski yaşadıklarım aklıma geldi. İçimden yazmak geldi.

Hepinizin karşısına inşallah istediği gibi birini çıkarsın Rabbim dualarınız kabl olsun

Canım biz tamamlasak bile listemize adını yazdırıp hiç girmeyen arkadaşlar oldu, 4444 olmıycak Allah kabul etsin okuduklarımızı

Evet önemli olan sabırla azimle dualarımızı yaptık. Allah eksiklerimizi tamamlasın inşallah.

Sizlerin dua ettiğinizden bu yana hayatınızda neler değişti güzel gelişmeler oldu mu?

ben akşamları okurum inşallah. liste 9 unda bitiyor benimle birlikte liste yapalım ben varım. liste başı kim olucak nasıl yapılacak.bu hafta dua edenleri yazalım ilk önce :)

kaç günde okudunuz acaba? bizim listede okuyamayanlar var ya onlar için 3 gün uzatırız. o zaman 4444 tamamlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…