- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.601
Son bir haftadır çok zor durumdayım arkadaşlar 2 aydır görüştüğüm biri vardı seviyordu ben de onu seviyordum o kürt ben türküm ailesi bu yüzden beni istemedi şimdi başka biriyle evlenmesi için baskı yapıyorlar ve bu yüzden sevdiğim insan olmayacağını düşünerek bitirmek istiyor ve kendince bitirdi de ama aklımdan gönlümden çıkaramıyorum bana dönmesi için ve bir engel olmadan evlenebilmemiz için dua eder misiniz?
Ben de yavaş yavaş okuyorum. Gece uyumdim ama kalkamadm bu aksam benim icin de dua edermisiniz.tehehuc namazina kimler kalkiyor. Asinaz. Minig. Esmeralısa baska kim dua edicekRainbyte ne yaptın canım haber et durumdan merak ediyorum güzel müjdelerle gel allah yardımcın olsun allah kimseye sevdiginin acısını göstermesin.bende simdi Facebook undualarını okuyacagım:26::26::26:
Ben de yavaş yavaş okuyorum. Gece uyumdim ama kalkamadm bu aksam benim icin de dua edermisiniz.tehehuc namazina kimler kalkiyor. Asinaz. Minig. Esmeralısa baska kim dua edicek
Allah yardımcın olsun Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin
foruma bugün üye oldum dua grubunuza nasıl katılabilirim?
hoşbulduk inanın bir can havliyle buraya bakmam içimi buraya dökmek bile iyi geldi sizin dualarınızla inş. Her şey daha iyi olacak gibi geliyor hepinizden allah razı olsun gönlünüzdekileri kabul etsin.
Rainbyte canım mera ediyorum seni lütfen ne olursa olsun yanındayız
canım hayırlı haberlerle gelmeyi cok isterdim de maaleseff
o kadar dusun, tasin bi karar ver. uygula.. ama cevap bile vermesin.olumsuz bir sey yazsaydi bari uzulmezdim bu kadar.
Bundan daha agir bisi olamazdi galiba. valla guluyorum bi yandan bi yandan uzuluyorum.
gayet arkadasvari bir msj attim..hislerimi aciklamadim. dun aksam gormus msjimi faceden atmistim. cevap yok...
aksama kadar bekleyip silicem o saygisizi. cevap vermemek de ne demek
dua edin bana yaa valla kendimi bayaa degersiz hissettim..
Bende öyle hissetigim hatta üzerimde büyü olduğunu dusundugum zamanlar oluyor o kadar talip kismet oldu bir türlü olmadı. Şimdi eve ediyorum. hakkımda kötü edilen dualari red et. Kismeti çoğalt diyorum.aynı duyguları hissediyorum seninle şimdiye kadar çok fazla soran eden oldu ama görüşme aşamasına gelmeden bir şekilde kısmetim bağlanıyor olmuyor inşallah bundan sonra açılır iki ay önce çalıştığım yerden biri faceden mesaj attı uzun bir süre cevap vermedim beni biliyor tanıyormuş ben bilmiyordum neyse görüştük iki ay kadar şimdi sorunlardan dolayı ayrıldık ben de kendimi değersiz ve kötü hissediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun bu mübarek günün hatrına.
Üzüldüm cnm. Karsı taraf belki düsünüyordur ama ümitli degilsin sanki o yuzden sil.
canım hayırlı haberlerle gelmeyi cok isterdim de maaleseff
o kadar dusun, tasin bi karar ver. uygula.. ama cevap bile vermesin.olumsuz bir sey yazsaydi bari uzulmezdim bu kadar.
Bundan daha agir bisi olamazdi galiba. valla guluyorum bi yandan bi yandan uzuluyorum.
gayet arkadasvari bir msj attim..hislerimi aciklamadim. dun aksam gormus msjimi faceden atmistim. cevap yok...
aksama kadar bekleyip silicem o saygisizi. cevap vermemek de ne demek
dua edin bana yaa valla kendimi bayaa degersiz hissettim..
Üzüldüm cnm. Karsı taraf belki düsünüyordur ama ümitli degilsin sanki o yuzden sil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?