Hayırlı eş için birlikte dua edelim

canım herkesin derdi kendine büyük öyle deme.Allah sabır versin.sen suan zor günlerdesin.bunu ancak bizlerle paylasarak atlatabilirsin.bişelerle oyalan canım biraz daha iyi olursun.gene olacagı varsa olur bunu unutma kalpler Allahın elinde.sen duanı et devam et belki o duaların cok sevecegin insanın karsına cıkmasına vesile olacak

enerjimi olmayacak adamlar icin harcıyorum ya üzülüyorum artık nasip olmayacak insan cıkmaz insallah karsıma ask diye.
güzel bi dua var ederım de sık sık "Allahım ömrüme eş diye yazmadıgını karşıma aşk diye çıkarma" diye.
gene çıkıyor gene çıkıyor.. şükretmeliyim ki yaşanmışlık olmadan başlamadan bitti ama yine de aklımdan çıkmıyor işte.
kafam benle oldugu surece de film de izlesem aynı. kitap okusam da dua etsem de
şu yazdıgın 7 gunluk ayetel kürsiyi deniycem bakalım. kendim için dua etmıycem bişey istemiycem diyordum ama yapmamalıyım

Allah yardımcın olsun..Üzülme bütün acılar geçiyor ölüm acısı olmasın da..Ben de deli gibi aşıktım.Şimdi o nasıl sevdiğim gözlerini hatırlamıyorum bile hatırlamaya çalışıyorum bazen olmuyor:) O kadar ki silindi zaman geçirdi acımı senin de öyle bitecek gidecek bir şey kalmayacak geriye anlamı olmayacak ileride:) İleride sevdiğin olursa yeniden aşık olursan hiç aklına bile gelmez inşallah da olur..Buraya katılamıyorum ama bu topikteki tüm arkadaşlar için hayırlı eş hayırlı aile diliyorum..

teşekkür ederim canım Allah razı olsun. kangren olmuş bir ilişkiden cıkmıstım zaten. kendimi iyi hissettiğim anda yeniden sevmiştim.
aynı acı olmasa da hafif şeklini yaşıyorum şu an. hayırlısı olur inşallah hakkımda. duan için de sag ol cok teşekkür ederiz.
Sana da mutluluklar ve hayırlı mutlu yuvalar dilerim

insallah sende o mutlu yuvaya kavusacaksın canım insallah belki Allah böyle acı verip sınıyor bizi belki sonunda mükafatımız büyük olur.dua ya devam canım sakın vaz gecmeeeeeeeeeeeee

Amin amin amin. Allahim napsam ne etsem dualarimi duyursam sadece cirpinan bi çareyim.. Secdelerde mi aglasam hayirlar hayratlar adaklar mi yaptrsam. esimin kalbinden cikmamak icin :'( o kdar korkuyorm ki ya alisirsa benszlige. ya baska insanlari tanirsa. evliligimizi unutursa. Barlar ickiler hosuna giderse.. oyle vesveseler veriyor ki seytan. Allahim aklima kalbime mukayet ol :''((( Dilimde hep dua. su icerken yururken temzlk yaparken her an bir dua ediyorm :'( sizde edin. Guzel yaradan isitir insallah size benmkinden daha hayirli bi yuva verir

ay bazen cok uzuluyorm hasa isyan ediyor gibi neden Allahim diyorm sacmaliyorm aybirgencim. Affetsn Allah ama vallahi cok korkuyorm. vesvese korku oyle doldurdu kapladi ki icimi.. Ne yapsam ne etsem huzur bulamiyorm. :'''( :'( :'( ya ben ck uzgun cok mutsuzm

Canım inşallah her şey yoluna girecek, dua etmekten başka bir şey gelmez elimizden ama inanalım Allah'ın hakkımızda hayırlı olanı nasip edeceğine, bazen çok üzülüyoruz umudumuzu kaybediyoruz ama tek silahımız dua Senin için dua edicem yine, Allah gönlüne ferahlık versin İmtihan dünyası ne yapalım, hayat bazen istemediğimiz gibi gidebiliyor ama bir de bakarsın her şey eskisinden çok daha güzel

Canım yaa, Allah yardımcın olsun, sen de dualarımızdasın, Allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin veya hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin. Sakın dualarım kabul olmuyor diye düşünme, ettiğin her duanın karşılığı var, belki daha kabul olmasının vakti gelmemiştir, belki seni kazadan beladan koruyor duaların, belki de vakti geldiğinde kat kat güzeliyle mükafatlandırılacaksın.

bazen soldan soldan geliyo demi

minig bana sag sol heryerden geliyorlar canimcim salaten tuncina okuyorm hep sizde bol bol okuyun kuzum. anlami da cok guzel. ozel gunum bitsin 7gun ayetel kursi dualarini denicem Allah izin verrse insallah

amin canım insalalh hersey güzel olur.dene canım.hatta bende yine yapabilirim Ayetel kürsiyi tekrar yapayım.:) sonrada fetih duasını yapacagım canım insallah

Allah kabul eylesin

amin canım insalalh hersey güzel olur.dene canım.hatta bende yine yapabilirim Ayetel kürsiyi tekrar yapayım.:) sonrada fetih duasını yapacagım canım insallah

Allah kabul eylesin

Allah kabul etsin canim dualarinda şu canan arkadasina da yer ver malum suan her duayi istedgim gibi okuyamiyorm :<

kızlar anlamı çok güzel bu surenin gerçi hepsi güzeldir ayetlerin ama benim zor zamanımda okuyunca biraz içimi soğuttu diyebilirim özel günüm bitsin surenin kendisini de okuyacam ama şimdi sadece anlamıyla idare ediyorum.

Bismillahirrahmanirrahim

1. Elem neşrah leke sadrek

2. Ve vada'na 'anke vizreke

3. Elleziy enkada zahreke

4. Ve refa'na leke zikreke

5. Feinne me'al'usri yüsren

6. İnne me'al'usri yüsren

7. Feiza ferağte fensab

8. Ve ila rabbike ferğab

İnşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

5. ve 6. ayete dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Allah C.C. Her zorluğun arkasında bir kolaylık ve her zorluğun arkasında bir kolaylık daha olduğunu bizlere bildirmektedir. Yani her zorluğun arkasında İki Kolaylık vardır.

Merhaba kizlar

Bayagidir giremedim ama hepinizin dualarini okudum Allah kabul etsin insallah :)

Aybirgen senin dualarinida tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es ve evlatlar nasip etsin insallah.
Esmeralisa senin dualarinida tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es ve evlatlar nasip etsin insallah.
Rainbyte senin dualarinida tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es ve evlatlar nasip etsin insallah.
Facebook06 senin dualarinida tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es ve evlatlar nasip etsin insallah.
Alone2 senin dualarinida tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es ve evlatlar nasip etsin insallah.
Esrazambak senin dualarinida tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es ve evlatlar nasip etsin insallah.
Assia_baby senin dualarinida tamamladim Allahim hayirli imanli edepli hayali bir es ve evlatlar nasip etsin insallah.

suskun_sultan kardesim senin gunun yarin insallah :) (09.09.2013)

Ya Erhamerrahimin!Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.
ALLAHIM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLE HAYIRLI EVLİLİK YAPMAMIZI NASİP ET amin amin amin
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed.

Herzaman dua edelim birbirimize kizlar.

Asia baby dualarıni okudum. Allah hayirli bir es nasip etsin.gönlünde kim varsa hayırlı ile esin nasip etsin insallah.

Dua arkadaslarim. Yarin benim gunum . Durust,temiz ahlâklı edepli .kadir kıymet bilen. Bir es nasip etsin.mutlu bir yuvamiz olsun her birimizin. Amin amin amin

Son düzenleme:
Asia baby okudum canim dualarini.
arti kizlar hepimiz icin bugun bol bol dua edip 100 ihlas suresi okudum :))))))
Rabbim kabul etsin. insallah hayirlisiyla nasiplerimize kavusur ve cook mutlu oluruz.
Bugun daha iyi hissediyorum sukurler olsun. ama hala bozuk moralim. hala soku atlatamadim.
hala Allahtan hayirlisiyla onu nasip etmesini diliyorum.

Rabbim içini ferahlatsın inşallah, kendini o kadar hırpalama. Tevekkül etmeye çalış. Biliyorum zor ama olumlu düşün lütfen, inşallah olumlu olsun her şey :)

Haklısın, bebeği kurtuluş olarak görmemek, hayırlısını istemek lazım. Aira, sakın yanlış anlama. Siz bekarsınız, beni anlamayabilirsiniz diye düşünme. İnan derdinle dertlendim ben, kendi adıma konuşayım.

Canım sen gönlünün güzelliğinden öyle düşünüyorsun :)
Ne diyeyim, Allah gönlüne göre versin.

Kızlar merhaba, benim özel günüm yaklaşıyor, hatta geldi sayılır. Bu yüzden teheccüd namazı kılamayacağım. Haklarınızı helal edin.

O duanda beni de andıysan, Rabbim senden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…