- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.701
Cok istemistim Asinaz. bu aralar hayatımın altı üstünde artık sadece uzaktan bakakalıyorum ya elimden bir şey gelmiyor artık.
Insallah tez vakitte içim sogur. Acaba msj atar mı ki diye de içten ice umut ediyorum evet itiraf etmek gerekirse bunu yapıyorum
Iyıce yoruldum her seyden.
Aybirgencim canım beni ekleyiver listeyeeeeya kafam çok karışık bu aralar giremiyorum nete çok sadece ne okuyacağımı takip ettim yazdım buraya..
ama eski liste okunmuyormu artık tam da bana sıra gelmiştine olur dua edin bana daaaa.. o bahsettiğim kişi ara sıra faceden mesaj atıyor karşılıklı gelemedik daha ne olacak bilmiyorum bu işin sonu . Rabbime dua ediyorum hayırlıysa olsun diye nolur dua edin banaa
Cok istemistim Asinaz. bu aralar hayatımın altı üstünde artık sadece uzaktan bakakalıyorum ya elimden bir şey gelmiyor artık.
Insallah tez vakitte içim sogur. Acaba msj atar mı ki diye de içten ice umut ediyorum evet itiraf etmek gerekirse bunu yapıyorum
Iyıce yoruldum her seyden.
Canım listemize devam ediyoruz tabikii, bitince yeni listemize başlıycaz inşallah ama ben şimdi okuyamıycam malesef özel günlerim başladı, daha sonra telafi edicem inşallah.Aybirgencim canım beni ekleyiver listeyeeeeya kafam çok karışık bu aralar giremiyorum nete çok sadece ne okuyacağımı takip ettim yazdım buraya..
ama eski liste okunmuyormu artık tam da bana sıra gelmiştine olur dua edin bana daaaa.. o bahsettiğim kişi ara sıra faceden mesaj atıyor karşılıklı gelemedik daha ne olacak bilmiyorum bu işin sonu . Rabbime dua ediyorum hayırlıysa olsun diye nolur dua edin banaa
kizlar merhaba. bugun okadar mutsuzum ki.. :'| 10gun ozel gunum gecikmisti. esimle malum bosanma durumumuz var. bnde hamileyim diye dusunuyordum gecikince. belki bize bi umut olur diye. esime soylememstm. ama bugun ozel hastaligimi oldum. ustelik babamlar esimle ikimizin yazligina getirdiler beni. icim yandi yandi.. evim yuvamiz guzel anilarimiz sanki hersey kotu bi kabus gibi. butun dirayetim yine kayboldu gitti :'( kor olcam aglamaktan. bana bi dua edin kavusalm artik Allah rizasi icin cok perisan oldm
Rabbim sen ki Rabbim deyince buyur kulum diye cevap verirmişsin şu kardeşimin yuvasını kurtar eşiyle aralarını düzelt yuvalarına huzur mutluluk ver evleri cennet bahçelerinden bir bahçe olsun Rabbim
Allah yardımcın olsun canım, inşallah yuvanız kurtulur, eşinle birlikte mutlu huzurlu günler gelir, Allah gönlünü ferahlatsın, içine huzur versin, eşinle birbirinize yeniden bağlanın, hayırlı evlatlarınız olsun inşallahkizlar merhaba. bugun okadar mutsuzum ki.. :'| 10gun ozel gunum gecikmisti. esimle malum bosanma durumumuz var. bnde hamileyim diye dusunuyordum gecikince. belki bize bi umut olur diye. esime soylememstm. ama bugun ozel hastaligimi oldum. ustelik babamlar esimle ikimizin yazligina getirdiler beni. icim yandi yandi.. evim yuvamiz guzel anilarimiz sanki hersey kotu bi kabus gibi. butun dirayetim yine kayboldu gitti :'( kor olcam aglamaktan. bana bi dua edin kavusalm artik Allah rizasi icin cok perisan oldm
kizlar merhaba. bugun okadar mutsuzum ki.. :'| 10gun ozel gunum gecikmisti. esimle malum bosanma durumumuz var. bnde hamileyim diye dusunuyordum gecikince. belki bize bi umut olur diye. esime soylememstm. ama bugun ozel hastaligimi oldum. ustelik babamlar esimle ikimizin yazligina getirdiler beni. icim yandi yandi.. evim yuvamiz guzel anilarimiz sanki hersey kotu bi kabus gibi. butun dirayetim yine kayboldu gitti :'( kor olcam aglamaktan. bana bi dua edin kavusalm artik Allah rizasi icin cok perisan oldm
Canım ne okuyacağımıza karar vermedik henüz, 10 Eylül de başlıyor yeni listemiz, birlikte karar veririz inşallahkızlar benide yeni listeye alın ne okuyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?