Hayırlı eş için birlikte dua edelim

hoşbulduk sizleri bulduğum ve dua kardeşim olacağınız için çok mutluyum Allah razı ve dualarınız kabul olsun.

O kadar kotuyum ki cidden 2 aydir bugunu bekliyordum ve su olanlara bak ya.
Artik mutlu olacagima inanmiyorum kizlar ama emin olun hepiniz icin cani gonulden ediyorum dualarimi ve de bu grupta olup etmeye devam edicem. Kendim adima ne istesem olmuyor. duzelmiyor. o yuzden benim de sizlerin dualarina ihtiyacim var.
acayip kotu oldum. aglamakliyim yani ve hatta doluyorum biraz aglama krizim tutar. ben cikiyorum.
hepinize iyi ve hayirli geceler dilerim...

geyik sohbetine girdi bari toplanıp bir topik kuralım katılırmısınız :) bizi geyik muhabbetine atarlar yakında :)

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
5)Minigmanig (Duygu)
6)Rainbyte
Listemize yeni gelenler hoşgeldinizzz
Daimi dua kardeşlerim siz de tekrar katılacağınızı belirtin lütfen, sizsiz olmazzzz

Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz canlar, 10 Eylülde başlayacak yeni listemiz.

öyle deme biz yanındayız O onun secimi kendi bilir kendi kaybeder.üstüne düsme yol ver gitsin.sevyosun biliyorum ya cıkıp vakit gecirip ayrılsaydın allah korusun.sakın sakın karsına cok sevecegin ve sevilecegin insan cıksın die dualara daha cok sarıl.biz yanındayız.içini dök agla canım cok sinir oldum ona:84::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

acayip kotu oldum ya ben de kendimi kotu hissetmistim sildim diye ayak yapiyomus meger.
dualarima sizler icin sariliyorum kizlar kendim icin hic bisey istemek istemiyorum.

topiğe isim bulun bari dostlar burayı falza meşgul etmeyelim bari

sen ac topigi canim o zaman. sana verelim o gorevi. orda devam ederiz. ben cikiyorum zaten artik bisey yazmycam. sen topigi ac "dua dostlari muhabbet kosesi" falan gibi bisi olabilir. ii geceler.

seni çok iyi anlıyorum canım insan bu gibi durumda karamsar düşünüyor şu an ben de sevdiğim insandan ayrıyım beni severken ailesi beni istemediği için bitirdi ama hayata karşı dik durmak zorundayız Mevlana ne diyor hamdım piştim yandım Rabbim bizi de şimdi o aşamalardan geçiriyor bizi o kadar seviyor ki günahlarımızın kefaretini bu şekilde acı çekerek bu dünyada veriyor öyle düşün bu bir eşik inşallah bazıları kolay geçiyor bu eşikten bazıları da düşe kalka biz düşe kalkanlardanız ama önemli olan kalkmayı becerebilmek

SAGOL CANIM İNSALLAH CANIM İNSALLAH BULUSUNCA HALLOLUR İNSALLAH.CANIM BEN UYARI ALMISTIM SEN ALMA ÖYLE TOPİKLERE YORUM YAPILMIYORMUS YANİ SADECE SİMGE YAPACAKSIN.BEN ALDIMDA Bİ KEZ YORUM YAPTIM DİE

[sıze=2][ı]

acayip kotu oldum ya ben de kendimi kotu hissetmistim sildim diye ayak yapiyomus meger.
Dualarima sizler icin sariliyorum kizlar kendim icin hic bisey istemek istemiyorum.
[/ı]
[/sıze]

anlıyorum seni canım anlamammı kendi kaybetti içim den gecen ne bilyonmu öyle birini bul ki bu insanla görüsmedin diye hergün sükür edesin insallah

topiğe isim bulun bari dostlar burayı falza meşgul etmeyelim bari

sen ac topigi canim o zaman. sana verelim o gorevi. orda devam ederiz. ben cikiyorum zaten artik bisey yazmycam. sen topigi ac "dua dostlari muhabbet kosesi" falan gibi bisi olabilir. ii geceler.

Burda da devam edebilirdiniz muhabbete hem de dua ettiğimiz kardeşlerimizin ne derdi ne sıkıntısı var öğrenmiş oluyoruz, ona göre dua ederiz, arada buraya da gelin muhabbete, gelişmelerden habersiz kalmayalım

Burda da devam edebilirdiniz muhabbete hem de dua ettiğimiz kardeşlerimizin ne derdi ne sıkıntısı var öğrenmiş oluyoruz, ona göre dua ederiz, arada buraya da gelin muhabbete, gelişmelerden habersiz kalmayalım

geyiğe atarlar diye açtım aybirgen yasak felan olurda güzel topik gider. hem kisme kalmadı ki. dua etmeye gidenler sonra uyumaya gidnele rben kaldım iki cümlede orda yapalım bari orası boş kalmasın

Son düzenleme:

Ayyy !! Cok sevindm. Yuce mevlama sukurler olsun kizlar hizir gibi yetistiniz. Oyle uzuntulu oyle umutsuzdum ki.. 10gunde 4kilo verdim kizlar Cok sukur sayenizde artik yine umudum var artik once Rabbimin izniyle. Ettiginiz her dua bin katlanarak olmuslerinizin ruhuna efendimizin ruhuna ve ehl-i beytine hediye olsun insallah. Muhammed sav. efendimizin,Mubarek gecelerin,peygamberler ve evliyalarin hurmetine.. Amin amin amin

AsiNaz
canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir eş evlilik ve hayırlı evlatlar nasip etsin sanaaa ve hepimizee en yakın zamanda.. bu akşam meşguldum kızlar öpüyorum hepinizii teheccüdlere devam inşallah

Sağolasın canım, Allah razı olsun senden. Ağzına sağlık, Rabbim kabul etsin.

İnşallah canım, senin de dediğin gibi hayırlı aşk yakalasın sizleri :))

Üzülme tatlım, bence senin için hayırlı biri değildi. Ben böyle hissediyorum nedense. Hatta daha önce de söylemiştim.
Kendini başka şeylere vermeye çalış. Gözden uzak olan, gönülden de ırak oluyor. Sakın üzülme, zamanla bunu unutacaksın ve şükredeceksin

geyik sohbetine girdi bari toplanıp bir topik kuralım katılırmısınız :) bizi geyik muhabbetine atarlar yakında :)

Bence kesinlikle kuralım, hepinizi tanımak isterim. (Şahsi fikrim bu tabii)

Harikasın :))

Ettiğin dua, Aralık ayında melekler gibi uçup giden canım dedeciğime de gelsin. Bunu yazarken ağlıyorum

Merhaba kızlar, uzun bir alıntı oldu kusura bakmayın. Ben dün hiç giremedim. O yüzden teker teker sayfaları takip ettim. Ben alıntıya cevap yazdıkça siz başka şeyler yazmışsınız, silmedim yine de yazdıklarımı. Bu arada, dün gece teheccüde kalkamadım, arkadaşımın evinde kalmıştım. Onu telafi edebilmek adına, bugün ikindi vakti Yasin suresi, Fetih suresi ve Cuma suresini okudum, Allah kabul ederse. Tek tek isimlerinizi zikrettim. Hakkınızı helal edin. Siz de bana, aklınıza olur ya gelirsem, şifa için dua ederseniz çok çok mutlu olurum.

çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah

ben de aynı şeyleri yaşadığım için sizleri çok iyi anlıyorum
bu devirde adam gibi adam bulmak o kadar zor ki
Allah dualarınızı geri çevirmez inşallah
hepinizin güzel haberlerini bekliyorum

Aybirgencim canım beni ekleyiver listeyeeee ya kafam çok karışık bu aralar giremiyorum nete çok sadece ne okuyacağımı takip ettim yazdım buraya..
ama eski liste okunmuyormu artık tam da bana sıra gelmişti ne olur dua edin bana daaaa.. o bahsettiğim kişi ara sıra faceden mesaj atıyor karşılıklı gelemedik daha ne olacak bilmiyorum bu işin sonu . Rabbime dua ediyorum hayırlıysa olsun diye nolur dua edin banaa

Gönlündekini hayırlı eylesin Rabbim, merak etme dualarımdasın :)

Cok istemistim Asinaz. bu aralar hayatımın altı üstünde artık sadece uzaktan bakakalıyorum ya elimden bir şey gelmiyor artık.
Insallah tez vakitte içim sogur. Acaba msj atar mı ki diye de içten ice umut ediyorum evet itiraf etmek gerekirse bunu yapıyorum
Iyıce yoruldum her seyden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…