- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.681
Suskun_sultan canım eline sağlık yeni bi liste oluşturmuşsun ama eski listemizdekiler de yeniden katılmak istediklerini belirtsinler öyle ekleyelim, karışıklık olmasın.
Aira isteğin üzerine seni ilk sıraya alıyorum
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
Listemize yeni gelenler hoşgeldinizzz
Daimi dua kardeşlerim siz de tekrar katılacağınızı belirtin lütfen, sizsiz olmazzzz
Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz canlar, 10 Eylülde başlayacak yeni listemiz.
kizlar cevabim geldiii. acayip ters bisi yazmis ve de "gorusmemizin dogru olacagini dusunmuyorum" demis.
fazla soze gerek yok. artik onun hakkinda konusmak istemiyorum.. canim bayagi skldi ya. biliyorum ben kismetsizim elimi attigim kurur boyle.. neyse hakkimda hayirlisinin olmasini istiyorum. dilerim bu da gelir, bu da gecer ve artik gunes benim icin de dogar..
[sıze=2][ı]o kadar kotuyum ki cidden 2 aydir bugunu bekliyordum ve su olanlara bak ya.
Artik mutlu olacagima inanmiyorum kizlar ama emin olun hepiniz icin cani gonulden ediyorum dualarimi ve de bu grupta olup etmeye devam edicem. Kendim adima ne istesem olmuyor. Duzelmiyor. O yuzden benim de sizlerin dualarina ihtiyacim var.
Acayip kotu oldum. Aglamakliyim yani ve hatta doluyorum biraz aglama krizim tutar. Ben cikiyorum.
Hepinize iyi ve hayirli geceler dilerim...[/ı][/sıze]
öyle deme biz yanındayızO onun secimi kendi bilir kendi kaybeder.üstüne düsme yol ver gitsin.sevyosun biliyorum ya cıkıp vakit gecirip ayrılsaydın allah korusun.sakın sakın karsına cok sevecegin ve sevilecegin insan cıksın die dualara daha cok sarıl.biz yanındayız.içini dök agla canım cok sinir oldum ona:84::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
topiğe isim bulun bari dostlar burayı falza meşgul etmeyelim bari
O kadar kotuyum ki cidden 2 aydir bugunu bekliyordum ve su olanlara bak ya.
Artik mutlu olacagima inanmiyorum kizlar ama emin olun hepiniz icin cani gonulden ediyorum dualarimi ve de bu grupta olup etmeye devam edicem. Kendim adima ne istesem olmuyor. duzelmiyor. o yuzden benim de sizlerin dualarina ihtiyacim var.
acayip kotu oldum. aglamakliyim yani ve hatta doluyorum biraz aglama krizim tutar. ben cikiyorum.
hepinize iyi ve hayirli geceler dilerim...
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
5)Minigmanig (Duygu)
6)Rainbyte
Daimi dua kardeşlerim siz de tekrar katılacağınızı belirtin lütfen, sizsiz olmazzzz
Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza birlikte karar veririz canlar, 10 Eylülde başlayacak yeni listemiz.
[sıze=2][ı]
acayip kotu oldum ya ben de kendimi kotu hissetmistim sildim diye ayak yapiyomus meger.
Dualarima sizler icin sariliyorum kizlar kendim icin hic bisey istemek istemiyorum. [/ı][/sıze]
topiğe isim bulun bari dostlar burayı falza meşgul etmeyelim bari
sen ac topigi canim o zaman. sana verelim o gorevi. orda devam ederiz. ben cikiyorum zaten artik bisey yazmycam. sen topigi ac "dua dostlari muhabbet kosesi" falan gibi bisi olabilir.ii geceler.
Burda da devam edebilirdiniz muhabbete
Burda da devam edebilirdiniz muhabbetehem de dua ettiğimiz kardeşlerimizin ne derdi ne sıkıntısı var öğrenmiş oluyoruz, ona göre dua ederiz, arada buraya da gelin muhabbete, gelişmelerden habersiz kalmayalım
Suskun_sultan canım eline sağlık yeni bi liste oluşturmuşsun ama eski listemizdekiler de yeniden katılmak istediklerini belirtsinler öyle ekleyelim, karışıklık olmasın.
Aira isteğin üzerine seni ilk sıraya alıyorum
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
AsiNaz
canım Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir eş evlilik ve hayırlı evlatlar nasip etsin sanaaa ve hepimizee en yakın zamanda.. bu akşam meşguldum kızlar öpüyorum hepinizii teheccüdlere devam inşallah
Bende öyle hissetigim hatta üzerimde büyü olduğunu dusundugum zamanlar oluyor o kadar talip kismet oldu bir türlü olmadı. Şimdi eve ediyorum. hakkımda kötü edilen dualari red et. Kismeti çoğalt diyorum.
Kendim icin en cok kismet gurlugu. Hem is hem es tûm hayatım icin. Allah güzel yazi yazsın kaderimize
kizlar cevabim geldiii. acayip ters bisi yazmis ve de "gorusmemizin dogru olacagini dusunmuyorum" demis.
fazla soze gerek yok. artik onun hakkinda konusmak istemiyorum.. canim bayagi skldi ya. biliyorum ben kismetsizim elimi attigim kurur boyle.. neyse hakkimda hayirlisinin olmasini istiyorum. dilerim bu da gelir, bu da gecer ve artik gunes benim icin de dogar..
geyik sohbetine girdi bari toplanıp bir topik kuralım katılırmısınız :) bizi geyik muhabbetine atarlar yakında :)
Ayyy !! Cok sevindm. Yuce mevlama sukurler olsun kizlar hizir gibi yetistiniz. Oyle uzuntulu oyle umutsuzdum ki.. 10gunde 4kilo verdim kizlarCok sukur sayenizde artik yine umudum var artik once Rabbimin izniyle. Ettiginiz her dua bin katlanarak olmuslerinizin ruhuna efendimizin ruhuna ve ehl-i beytine hediye olsun insallah. Muhammed sav. efendimizin,Mubarek gecelerin,peygamberler ve evliyalarin hurmetine.. Amin amin amin
Allah razı olsun canım, duaların gücü tartışılmaz, Allah bizlere de hayırlı birer eş nasip etsin, sana da bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin Allah'ım, eşinle çocuğunla mutlu olun inşallah
1)Aira
2)Golge1004
3)Suskun_sultan
4)Aybirgen
5)Minigmanig (Duygu)
6)Rainbyte
Aybirgencim canım beni ekleyiver listeyeeeeya kafam çok karışık bu aralar giremiyorum nete çok sadece ne okuyacağımı takip ettim yazdım buraya..
ama eski liste okunmuyormu artık tam da bana sıra gelmiştine olur dua edin bana daaaa.. o bahsettiğim kişi ara sıra faceden mesaj atıyor karşılıklı gelemedik daha ne olacak bilmiyorum bu işin sonu . Rabbime dua ediyorum hayırlıysa olsun diye nolur dua edin banaa
Üzülme tatlım, bence senin için hayırlı biri değildi. Ben böyle hissediyorum nedense. Hatta daha önce de söylemiştim.
Kendini başka şeylere vermeye çalış. Gözden uzak olan, gönülden de ırak oluyor. Sakın üzülme, zamanla bunu unutacaksın ve şükredeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?