Hayırlı eş için birlikte dua edelim

çekelim kuzum Benim zikirmatiğime bişey olmuş ya çıkıp çarşıya alcam gelcem birazdan nerden çıktıysa durduk yere pili bitti heralde

kuzum bende 71 kevser suresi 1000 ya vedud c.c 786 besmele okuycam sekere yedircem benimkine

kac gündür beni üzdü

Cuma gidecem ya caktırmadan agzına sokucam heheh hammmmmmmmm

BENDE YİYCEM HATTA.
Ama eger büyü ise yapmam
onu bi soralım o sitedeki ablaya durki ona göre yapayım:26::26::26:

Son düzenleme:
Canlarım hangi duaları okuyacağımıza karar verelim, önerisi olanlar varsa söylesin

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira-10.09.2013
2)Golge1004-11.09.2013
3)Suskun_sultan-12.09.2013
4)Aybirgen-13.09.2013
5)Minigmanig (Duygu)-14.09.2013
6)Rainbyte-15.09.2013
7)Esrazambak-16.09.2013
8)Buujuu-17.09.2013

OKUNMASI ÖNERİLEN DUALAR (En son içlerinden seçeriz.)

313 Ayetel Kürsi
21 Taha Suresi
Yasin-i Şerif
Fetih suresi
Salat-ı Tefriciye-Salat-ı Tuncina

ya bais c.c 573

ya fettah c.c 489

ya kadir c.c 100

Şimdiii bunlar arasından seçip karar vermemiz lazımmm:44::44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben Mustafa Karataş hocadan dinlemiştim, yedirme içirmenin doğru olmadığını söylemişti, sonuçta biz dua edip okuyunca o zaten gitmesi gereken yere gider, yedirmeye içirmeye gerek yok, gibi bi açıklama yapmıştı sanırım ama sen yine de bi araştır:13: Aranız nasıl canım iyi davranıyor değil mi sana?

ben ilk yazdığın 5 sureyi-duayı okurum . Ben 99 ismini baştan sona okurum. sadece bir tanesini çok ziredip devamını yapamadığım zaman çok sıkıntılanıyorum. o yüzden devamlı yapamayacağım şeyi yapamam. ezbere bildiğim 99 ismini sırayla zikrederim bol bol. saymam ama.

kızlar istediğinizi istediğiniz kadar okurum ama Tefriciyeyi fazla okuyalm isterim.

yapmayım ozaman haklısın canım:26::26::26: okurum sadece

Son düzenleme:

hangisini canım yapamadıgında sıkıntılanıyosun merak ettim :26:

ismi azamı okuyum ben. tek ismi değil bütün isimleri zikredeyim. ben herkese 2 kere okurum.

sayıyla okuyunca oluyor. din prof. değilim ama bilmiyorum.
bütün olarak okumak daha iyi geliyor bana.

Son düzenleme:

Canlarım özel günü olanların da rahatlıkla okuyabileceği dualardan seçelim mi bu sefer, yine ara ara birbirimize Kuran-ı Kerimden sure ve dualar okuyabiliriz, herkes içinden geleni okur, mesela ben özel günlerim bitince listemizdeki herkes için 1 er Yasin okuyup dua ederim, herkes gönlünden geçen sure-dua neyse onu okuyabilir hepimiz için ayrı ayrı.

Kizlaaaar benide listeye ekleyin lutfen

Yani bence Salat-ı Tefriciye, Salat-ı Tüncina bi de Esmaül Hüsna okuyalım.
Buna ek olarak da birbirimize gönlümüzden geçen 1 er sure-dua okuyup, iyi niyetlerle birbirimiz için dua edebiliriz ne dersiniz?

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira-10.09.2013
2)Golge1004-11.09.2013
3)Suskun_sultan-12.09.2013
4)Aybirgen-13.09.2013
5)Minigmanig (Duygu)-14.09.2013
6)Rainbyte-15.09.2013
7)Esrazambak-16.09.2013
8)Buujuu-17.09.2013
9)
I34anbul-18.09.2013

evet canım. haklısın.

aslında ben lisedeyken bir arkadaşımdan duymuştum.a özel günü olanlarda içinden okuyabilirmiş.

evet canım. haklısın.

aslında ben lisedeyken bir arkadaşımdan duymuştum.a özel günü olanlarda içinden okuyabilirmiş.
Dua amacıyla bazı sureler okunabilir diye biliyorum canım ben de ama biz özel günlerinde olanların da rahatlıkla okuyabileceği duaları seçelim bu sefer isterseniz.

313 Ayetel Kürsi
21 Taha Suresi
Salavati tefriciye
ve de butun olarak esmaul husna
benim onerim.
yasini okuyamayabilirim cunku her gun kendime guvenmiyorum canim ben.

tamam canım. ne okuyabiliriz...

ihlas okuyalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…