Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Canlarım Salat-ı Tefriciye ya da Salat-ı Tüncina dan birini seçip günü olana 41 er tane okuyabiliriz, ikisi de Peygamber Efendimize salavat, ikisinden birini okuyalım bence, siz ne dersiniz?
Esmaül Hüsna yı bütün olarak okuyalım diyosanız öyle de yapabiliriz, anlamlarıyla birlikte tek tek okuruz.

Hz. Ayşe’den gelen bir rivayette, Peygamber Efendimiz, Yüce Allah’a ismi azam duasını kendisine bildirmesini istemiş Rabbimiz de O’na bildirmiştir. Hz. Ayşe’nin ismi azamı kendisine bildirmesini ısrarla istemiş ama O, bunu söylemeyip bazı işaretler sunmuştur. Hatta okudugum kadariyla peygamberimiz esine, " Eger o ismi soylersem hep onu anarsin, digerlerini anmazsin" diyerek gizli tutmus.
Yani Allahimin isimlerinden oyle biri var ki, onu zikrederek edilen dua geri cevrilmezmis. o yuzden bu sirri bilmedigimizden
Esmaul husna nin butun olarak okunmasi taraftariyim ben ve nedense ben butun okurken daha huzurluyum.

Ve salavati tefriciyeyi okuduk bayaa. Tuncina yi deneyelim bence canim bu yeni listemizde.

Bu arada suskun-sultancim okudum dualarini. ilaveten hepimiz icin 150 de ihlas suresi okudum bugun.
Rabbim dualarimiz kabul etsin, sana da bizlere de hayirli evler, evlatlar ve esler nasip eylesin insallah.
Kizlar insallah hayirlisiyla hepimiz 2014 e nasiplerimizle gireriz mutlu bir sekilde ya. amin

verdiğin bilgiler için sagol canım bende artık hepsini okuyacagım bilmiyodum:26:

suskun_sultan arkadaşımızın dualarını okudum.. Rabb'im kabul eylesin. Gönlündeki isteği için hayırlı bir kapı açsın inşallah (amin)

suskun_sultan arkadaşımızın dualarını okudum.. Rabb'im kabul eylesin. Gönlündeki isteği için hayırlı bir kapı açsın inşallah (amin)

Amin inşallah .. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim.

Bende kendim için 15 Taha okudum okuyamayanla olursa diye . 41 kere---- Onlar, “Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah’a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle” diyenlerdir. --- zikrimi yaptım....

birtek ayetel kürsüm kaldı.yavaş yavaş tamamlayacağım inşallah ...

1-Elittt (için 30.08.2013)-
2-I34anbul (için 31.08.2013)-
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
-4-Aybirgen (için 02.09.2013)--
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)okudu
6-Rainbyte (için 04.09.2013)okudu
7-Facebook06 (için 05.09.2013)--
8-Alone2 (06.09.2013)--
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun sultan (09.09.2013)okudu

tamamlayamadık sanırım. umarım giremeyen dostlarda okumuştur.

dualarınızda beni düşünerek dua etttiğiniz için teşekkür ederim. Allah herbirimize güzel huylu güzel ruhlu eşler nasip etsinn

sen yeni listede yok musun canim ?

Canım ben hergün günü olan arkadaşa dua edicem o isim niyetiyle (salavat, esma(zikir),..)

Ama listeye girmiyim dualar çok olabilir okuyamayabilirim. Bu da beni çok huzursuz eder.. Onun için cesaret edemiyorum listeye adımı yazdırıp hergün o duaları o kişiye edemem diye. Yoğun olabilirim bu aralar..

Ama sizi unutmayacağım dualarımda.. Arada gelirim yine sayfaya. Siz de dualarınıza beni katmayı unutmayın lütfen..

Canım bence katıl, dualarımızda ol sen de Çok zorlayacak şeyler okumuycaz, ben önerimi yazıcam şimdi

bu topiği bugün farkettim çok sevindim:) şimdiden bi ferahladım sanki, bu kadar insan birleşip dua edersek neden olmasın.
Bu arada hem kendim için dua almak hemde başkaları için okumak isterim, ne yapmam gerekiyor? birde arkadaşlar özel günler konusuna açıklık getirmek istedim. özel günlerde dua niyetiyle sadece fatiha okunabilir onun haricindekiler okunamıyorum. ama selavat, esmaül hüsna bunları okuyabilirsin yani ayet olmayan herşeyi okuyabilirsin ona sıkıntı yok.

Canlarım hepinizin yazdıklarını okudum ve bence şöyle yapsak güzel olur.
Günü olan kişiye 41 tane Salat-ı Tüncina ve Allah'ın 99 isminin tamamını okuyalım (anlamlarıyla birlikte okursak çok daha güzel olur.), bir de günü olan dua kardeşimiz için içten bir şekilde dua edersek çok güzel olur, dua kardeşlerim günü olan kardeşimiz onun için nasıl dua edeceğimizi 1 gün öncesinde bize belirtirse dualarımız daha anlamlı olur.

Yarın Aira kardeşimizin günü o isteklerini belirtirse onun için samimi bir şekilde biz de Allah'tan istiycez inşallah. (Biz onun isteklerini biliyoruz ama listemizden bilmeyenler olabilir 1 kez daha söylerse iyi olur.)

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira-10.09.2013
2)Golge1004-11.09.2013
3)Suskun_sultan-12.09.2013
4)Aybirgen-13.09.2013
5)Minigmanig (Duygu)-14.09.2013
6)Rainbyte-15.09.2013
7)Esrazambak-16.09.2013
8)Buujuu-17.09.2013
9)
I34anbul-18.09.2013

10)Esmeralisa-19.09.2013
11)Yaslikiz-20.09.2013

Her gün okuyacağımız dualara ek olarak içinden gelen listemizde yer alanlara istediği sure ve duaları okur, Allah izin verirse ben hepinize birer Yasin okuycam canlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin canım aramıza, tam zamanında geldin yeni listemiz yarın başlıyor, listede günü olan kişiye 41 tane Salat-ı Tüncina ve 99 Esmaül Hüsna okuyoruz. Yani bir dua kardeşimiz daha oldu

Tamamdır yarın başlıyoruz o zaman duaya:) vaktim oldukça gününüz olmasa bile hepinize dua ederim inş.

Merhaba hanımlar tam anlamadım ne icin okuyorsunuz bana kısaca ankatirsaniz bende araniza katılmak isterim
Canım hayırlı eş için okuyoruz, bekarız ve bizim için hayırlı olan doğru insanla karşılaşabilmek için okuyoruz, bazılarımızın sevdiğiyle hayırlısıyla hayırlı bir şekilde evlenebilmesi için, sevdiğinin ona hayırlı olması için okuyoruz, bi tane de evli ama eşiyle sorunları olan kardeşimiz var, hayırlısıyla aralarının düzelebilmesi için okuyoruz, yani kısaca listemizde kimin günüyse o nasıl dua etmemizi istiyosa ona o şekilde dua ediyoruz, gel sen de dua kardeşimiz ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…