- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.801
Canlarım Salat-ı Tefriciye ya da Salat-ı Tüncina dan birini seçip günü olana 41 er tane okuyabiliriz, ikisi de Peygamber Efendimize salavat, ikisinden birini okuyalım bence, siz ne dersiniz?
Esmaül Hüsna yı bütün olarak okuyalım diyosanız öyle de yapabiliriz, anlamlarıyla birlikte tek tek okuruz.
Hz. Ayşeden gelen bir rivayette, Peygamber Efendimiz, Yüce Allaha ismi azam duasını kendisine bildirmesini istemiş Rabbimiz de Ona bildirmiştir. Hz. Ayşenin ismi azamı kendisine bildirmesini ısrarla istemiş ama O, bunu söylemeyip bazı işaretler sunmuştur. Hatta okudugum kadariyla peygamberimiz esine, " Eger o ismi soylersem hep onu anarsin, digerlerini anmazsin" diyerek gizli tutmus.
Yani Allahimin isimlerinden oyle biri var ki, onu zikrederek edilen dua geri cevrilmezmis. o yuzden bu sirri bilmedigimizden
Esmaul husna nin butun olarak okunmasi taraftariyim ben ve nedense ben butun okurken daha huzurluyum.
Ve salavati tefriciyeyi okuduk bayaa. Tuncina yi deneyelim bence canim bu yeni listemizde.
Bu arada suskun-sultancim okudum dualarini. ilaveten hepimiz icin 150 de ihlas suresi okudum bugun.
Rabbim dualarimiz kabul etsin, sana da bizlere de hayirli evler, evlatlar ve esler nasip eylesin insallah.
Kizlar insallah hayirlisiyla hepimiz 2014 e nasiplerimizle gireriz mutlu bir sekilde ya. amin
verdiğin bilgiler için sagol canım bende artık hepsini okuyacagım bilmiyodum:26:
suskun_sultan arkadaşımızın dualarını okudum.. Rabb'im kabul eylesin. Gönlündeki isteği için hayırlı bir kapı açsın inşallah (amin)
suskun_sultan arkadaşımızın dualarını okudum.. Rabb'im kabul eylesin. Gönlündeki isteği için hayırlı bir kapı açsın inşallah (amin)
[FON
T=Trebuchet MS]
Hz. Ayşe’den gelen bir rivayette, Peygamber Efendimiz, Yüce Allah’a ismi azam duasını kendisine bildirmesini istemiş Rabbimiz de O’na bildirmiştir. Hz. Ayşe’nin ismi azamı kendisine bildirmesini ısrarla istemiş ama O, bunu söylemeyip bazı işaretler sunmuştur. Hatta okudugum kadariyla peygamberimiz esine, " Eger o ismi soylersem hep onu anarsin, digerlerini anmazsin" diyerek gizli tutmus.
Yani Allahimin isimlerinden oyle biri var ki, onu zikrederek edilen dua geri cevrilmezmis. o yuzden bu sirri bilmedigimizden
Esmaul husna nin butun olarak okunmasi taraftariyim ben ve nedense ben butun okurken daha huzurluyum.
Ve salavati tefriciyeyi okuduk bayaa. Tuncina yi deneyelim bence canim bu yeni listemizde.
Bu arada suskun-sultancim okudum dualarini. ilaveten hepimiz icin 150 de ihlas suresi okudum bugun.
Rabbim dualarimiz kabul etsin, sana da bizlere de hayirli evler, evlatlar ve esler nasip eylesin insallah.
Kizlar insallah hayirlisiyla hepimiz 2014 e nasiplerimizle gireriz mutlu bir sekilde ya. amin[/FONT]
sen yeni listede yok musun canim ?
Canım bence katıl, dualarımızda ol sen deCanım ben hergün günü olan arkadaşa dua edicem o isim niyetiyle (salavat, esma(zikir),..)
Ama listeye girmiyim dualar çok olabilir okuyamayabilirim. Bu da beni çok huzursuz eder.. Onun için cesaret edemiyorum listeye adımı yazdırıp hergün o duaları o kişiye edemem diye. Yoğun olabilirim bu aralar..
Ama sizi unutmayacağım dualarımda.. Arada gelirim yine sayfaya. Siz de dualarınıza beni katmayı unutmayın lütfen..
Canım bence katıl, dualarımızda ol sen deÇok zorlayacak şeyler okumuycaz, ben önerimi yazıcam şimdi
Hoşgeldin canım aramıza, tam zamanında geldin yeni listemiz yarın başlıyor, listede günü olan kişiye 41 tane Salat-ı Tüncina ve 99 Esmaül Hüsna okuyoruz. Yani bir dua kardeşimiz daha oldubu topiği bugün farkettim çok sevindim:) şimdiden bi ferahladım sanki, bu kadar insan birleşip dua edersek neden olmasın.
Bu arada hem kendim için dua almak hemde başkaları için okumak isterim, ne yapmam gerekiyor? birde arkadaşlar özel günler konusuna açıklık getirmek istedim. özel günlerde dua niyetiyle sadece fatiha okunabilir onun haricindekiler okunamıyorum. ama selavat, esmaül hüsna bunları okuyabilirsin yani ayet olmayan herşeyi okuyabilirsin ona sıkıntı yok.
Canım hayırlı eş için okuyoruz, bekarız ve bizim için hayırlı olan doğru insanla karşılaşabilmek için okuyoruz, bazılarımızın sevdiğiyle hayırlısıyla hayırlı bir şekilde evlenebilmesi için, sevdiğinin ona hayırlı olması için okuyoruz, bi tane de evli ama eşiyle sorunları olan kardeşimiz var, hayırlısıyla aralarının düzelebilmesi için okuyoruz, yani kısaca listemizde kimin günüyse o nasıl dua etmemizi istiyosa ona o şekilde dua ediyoruz, gel sen de dua kardeşimiz olMerhaba hanımlar tam anlamadım ne icin okuyorsunuz bana kısaca ankatirsaniz bende araniza katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?