- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #1.821
Canım biz de öyle yapıyoruz zaten, günü olmasa bile her duamızda listemizdeki kardeşlerimize yer vermeye çalışıyoruzTamamdır yarın başlıyoruz o zaman duaya:) vaktim oldukça gününüz olmasa bile hepinize dua ederim inş.
Canlarım hepinizin yazdıklarını okudum ve bence şöyle yapsak güzel olur.
Günü olan kişiye 41 tane Salat-ı Tüncina ve Allah'ın 99 isminin tamamını okuyalım (anlamlarıyla birlikte okursak çok daha güzel olur.), bir de günü olan dua kardeşimiz için içten bir şekilde dua edersek çok güzel olur, dua kardeşlerim günü olan kardeşimiz onun için nasıl dua edeceğimizi 1 gün öncesinde bize belirtirse dualarımız daha anlamlı olur.
Yarın Aira kardeşimizin günü o isteklerini belirtirse onun için samimi bir şekilde biz de Allah'tan istiycez inşallah. (Biz onun isteklerini biliyoruz ama listemizden bilmeyenler olabilir 1 kez daha söylerse iyi olur.)
YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyenler söyleyebilir.)
1)Aira-10.09.2013
2)Golge1004-11.09.2013
3)Suskun_sultan-12.09.2013
4)Aybirgen-13.09.2013
5)Minigmanig (Duygu)-14.09.2013
6)Rainbyte-15.09.2013
7)Esrazambak-16.09.2013
8)Buujuu-17.09.2013
9)I34anbul-18.09.2013
10)Esmeralisa-19.09.2013
11)Yaslikiz-20.09.2013
Her gün okuyacağımız dualara ek olarak içinden gelen listemizde yer alanlara istediği sure ve duaları okur, Allah izin verirse ben hepinize birer Yasin okuycam canlar
Ekliyorum canım seni de listeye, aramıza hoşgeldinnnYarın basliyormussunuz kısaca bana anlatirsaniz ben katılmak istiyorum Lütfen
Buyrun benimBu konunun sahibi kim acaba
Canım listede günü olana 41 Salat-ı Tüncina ve 99 Esmaül Hüsna okunacak, bunları da yukarıda paylaştım bakabilirsin.Anladım cnm benim de esimle problemlerim var içinden cikamadigim cok daraldigim oluyor bana cok iyi gelecek burasi kuran biliyorum ne okunacak kime okunacak bana soylerseniz yarın baslarim allahin izniyle
Canım Allah'ın izniyle yarın bol bolll dua edicez sana, Allah'ım kabul etsin. Amin amin aminKızlaaaaryüce Rabb'imizin izni ve rızasıyla yarın dualarımıza başlıyoruz. Sizden öncelikle Allah razı gelsin çok teşekkür ediyorum. Burası inşallah bana çok iyi gelcek. Dualarınızı ederken Canan kardeşiniz de size duacı olcak. Kızlar Eşimin adı Musa Emre. Annesinin adı ayşe. Dualarınızı ederken Mehmet'ten olma Ayşeden doğma Musa Emre kardeşimiz Canan kardeşimizle barışsın. Allah hayırlı güzel yuvalar nasip etsin. Ailelerine ve musa kardeşimize de güzel huy ve sadakat versin. İnşallah tez vakitte barışırlar. Bir ömür mutlu olur çoluuk çocuklarıyla yaşarlar derseniz çok mutlu olurum. Malum kayınvalidem ve benim ailem de birbirlerine kötü oldular inşallah bu kibir ve gururu bırakırlar. Allah kibri ve gururu sevmez. Tek istediğim eşime kavuşmak. Acılar bitsin eski ruya gibi imrenilen hayatımıza geri dönelim. Allah nefsini köreltsin ve başka kadınlardan korusun. İnşallah sağ sağlim barışır yuvamızı baştan tez vakitte kurarız. Bolca sabır ve aşk dileyin Birde tek tek sizin isimlerinizi alayım kızlar. Dualarınızı öyle edeceğim. Suskun Sultan kardeşimin dualarını ettim ben listede yoktum ama 1000 zel celali vel ikram 1000 ya vedud 1000 salavat 71 kevser 489 ya fettah sayamadığım kadar da ayetel kürsi okudum. Ne okunacaktı gülüm sana bilemediğim için. Allah eksik ve yanlışlarımızı düzeltip tamamlasın inşallah. Allah Muhammed sav Efendimize komşu olmanızı nasip etsin inşallah. Her duanıza önce o sonra Cebrail allahisselam amin desin
Canım Allah'ın izniyle yarın bol bolll dua edicez sana, Allah'ım kabul etsin. Amin amin amin
Canım ben de dahil bazılarımız burdan adını söylemek istemeyebilir, isim söylemek isteyen söylesin, istemeyene de burdaki isimleriyle edelim dualarımızı, Allah niyetlerimizi kabul etsin.Allah razı olsun canım. isim listesi de yapalım canım ya dualarımızı daha güzel ederiz
1-Elittt (için 30.08.2013)-
2-I34anbul (için 31.08.2013)-
3-Minigmanig-Duygu (için 01.09.2013)
-4-Aybirgen (için 02.09.2013)--
5-Esmeralisa (için 03.09.2013)okudu
6-Rainbyte (için 04.09.2013)okudu
7-Facebook06 (için 05.09.2013)--
8-Alone2 (06.09.2013)--
9-Esrazambak (07.09.2013)
10-Assia_baby (08.09.2013)
11-suskun sultan (09.09.2013)okudu
tamamlayamadık sanırım. umarım giremeyen dostlarda okumuştur.
dualarınızda beni düşünerek dua etttiğiniz için teşekkür ederim. Allah herbirimize güzel huylu güzel ruhlu eşler nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?