hep burda bahsettim derdimi sıkıntımı. kimileriniz bana çok kızdınız kimileriniz ise yanımda destek oldunuz. erkek arkadaşım beni kısa bir süre önce terketmişti. herşey çok kötüydü. bir şekilde facebookta kullandığı şifreyi öğrenmiştim.buradaki çoğu üye erkek arkadaşımın hayatında biri olduğunu düşünüyordu. facebookta arkadaşlarıyla oldukça mutsuz konuşuyordu moralinin bozuk olduğunu söylüyordu. daha sonra yaptığımın onun özel hayatına taciz olduğunu düşündüm ama kendime engel de olamadım malesef sürekle takip ediyordum. daha sonra yaptığımın çok kötü olduğna karar verdim ve onu aradım face şifresini bildiğimi değiştirmesini istedim. derken konuşma uzadı gitti. ve beni çok özlediğini konuşmadığımız zamanlarda kalbinin çok sıkıştığını kendini çok kötü hissettiği yaptıklarının çok saçma olduğunun farkında olduğunu söyledi. kendimi boşlukta hissediyordum bir anda çok büyük sorumluluk altında gibi hissettim kendimi. ama birkaç arkadaşım dışında kimseye söylemedim ayrıldığımı dönüp bir kıza bakmadım istediğine sor istersen. kimse ayrıldığımızı bilmesin diye facebookta bile ilişkisi var yaptım ve herkese açık olarak gösterdim dedi. ne diyeceğimi bilemedim çok ağır sözler söylediğini çok kırıldığımı bil dedim. biliyorum çok haklısın ne desen haklısın vur suratıma ama herşeye yeniden başlayalım dedi.
gerçekten bu dediklerini uyguladığına eminim çünkü 3 gün süren ayrılıklarımızda da kmseye söylemezdi ve ilişki durumu hep ilişkisi var olurdu. kalbindeki sıkışmadan heryerde beni gördüğünden bahsetti. yaptığı saçmalıktan dolayı af diledi. ama telefonu açan ilk ben olduğum için kendimi kötü hissettim yani ben aramasaydım o beni hiç mi aramayacaktı ? daha sonra ben hissettiğim herşeyi yaşayan bir insan olduğumu söyledim yani ne düşünüyorsam onu yaptığımı söyledim. seni aramamak için bir çaba göstermediğimi sadece içimden geldiği an hiçbirşey düşünmeden aradığımı söyledim. en iyisini yapıyorsun ama ben öyle değilim olamıyorum dedi.birşey demedim. 20 yaşındayım ben. ve sürekli mesajlaştık sevgili olduğumuz müddetçe. ondan önce arkadaşken bile bir yıl yaklaşık hep msjlaştık. sms yapacağım yarın dedi. bende yapmamasını söyledim. dğru mu yaptım bilmiyorum. çok konuşunca kavgaların da çok olacağını belirttim. ısrar etti baya ama sonra bu bir deneme olsun bakalım seni özleyecek miyim dedi. bende birşey olursa falan ararsın dedim. tamam dedi. vizelerden sonra yanıma geleceğini söyledi. bundan snra ne yapacağım ben kızlar 1 haftalık bir ayrılık aslında çok da uzun değil ama ilişkimi bundan sonra nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.. neden başladın tekrardan demek yerine mantıklı çözümler üretirseniz sevinirim..
gerçekten bu dediklerini uyguladığına eminim çünkü 3 gün süren ayrılıklarımızda da kmseye söylemezdi ve ilişki durumu hep ilişkisi var olurdu. kalbindeki sıkışmadan heryerde beni gördüğünden bahsetti. yaptığı saçmalıktan dolayı af diledi. ama telefonu açan ilk ben olduğum için kendimi kötü hissettim yani ben aramasaydım o beni hiç mi aramayacaktı ? daha sonra ben hissettiğim herşeyi yaşayan bir insan olduğumu söyledim yani ne düşünüyorsam onu yaptığımı söyledim. seni aramamak için bir çaba göstermediğimi sadece içimden geldiği an hiçbirşey düşünmeden aradığımı söyledim. en iyisini yapıyorsun ama ben öyle değilim olamıyorum dedi.birşey demedim. 20 yaşındayım ben. ve sürekli mesajlaştık sevgili olduğumuz müddetçe. ondan önce arkadaşken bile bir yıl yaklaşık hep msjlaştık. sms yapacağım yarın dedi. bende yapmamasını söyledim. dğru mu yaptım bilmiyorum. çok konuşunca kavgaların da çok olacağını belirttim. ısrar etti baya ama sonra bu bir deneme olsun bakalım seni özleyecek miyim dedi. bende birşey olursa falan ararsın dedim. tamam dedi. vizelerden sonra yanıma geleceğini söyledi. bundan snra ne yapacağım ben kızlar 1 haftalık bir ayrılık aslında çok da uzun değil ama ilişkimi bundan sonra nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.. neden başladın tekrardan demek yerine mantıklı çözümler üretirseniz sevinirim..