hayırlı olsun istiyorum.

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
hep burda bahsettim derdimi sıkıntımı. kimileriniz bana çok kızdınız kimileriniz ise yanımda destek oldunuz. erkek arkadaşım beni kısa bir süre önce terketmişti. herşey çok kötüydü. bir şekilde facebookta kullandığı şifreyi öğrenmiştim.buradaki çoğu üye erkek arkadaşımın hayatında biri olduğunu düşünüyordu. facebookta arkadaşlarıyla oldukça mutsuz konuşuyordu moralinin bozuk olduğunu söylüyordu. daha sonra yaptığımın onun özel hayatına taciz olduğunu düşündüm ama kendime engel de olamadım malesef sürekle takip ediyordum. daha sonra yaptığımın çok kötü olduğna karar verdim ve onu aradım face şifresini bildiğimi değiştirmesini istedim. derken konuşma uzadı gitti. ve beni çok özlediğini konuşmadığımız zamanlarda kalbinin çok sıkıştığını kendini çok kötü hissettiği yaptıklarının çok saçma olduğunun farkında olduğunu söyledi. kendimi boşlukta hissediyordum bir anda çok büyük sorumluluk altında gibi hissettim kendimi. ama birkaç arkadaşım dışında kimseye söylemedim ayrıldığımı dönüp bir kıza bakmadım istediğine sor istersen. kimse ayrıldığımızı bilmesin diye facebookta bile ilişkisi var yaptım ve herkese açık olarak gösterdim dedi. ne diyeceğimi bilemedim çok ağır sözler söylediğini çok kırıldığımı bil dedim. biliyorum çok haklısın ne desen haklısın vur suratıma ama herşeye yeniden başlayalım dedi.

gerçekten bu dediklerini uyguladığına eminim çünkü 3 gün süren ayrılıklarımızda da kmseye söylemezdi ve ilişki durumu hep ilişkisi var olurdu. kalbindeki sıkışmadan heryerde beni gördüğünden bahsetti. yaptığı saçmalıktan dolayı af diledi. ama telefonu açan ilk ben olduğum için kendimi kötü hissettim yani ben aramasaydım o beni hiç mi aramayacaktı ? daha sonra ben hissettiğim herşeyi yaşayan bir insan olduğumu söyledim yani ne düşünüyorsam onu yaptığımı söyledim. seni aramamak için bir çaba göstermediğimi sadece içimden geldiği an hiçbirşey düşünmeden aradığımı söyledim. en iyisini yapıyorsun ama ben öyle değilim olamıyorum dedi.birşey demedim. 20 yaşındayım ben. ve sürekli mesajlaştık sevgili olduğumuz müddetçe. ondan önce arkadaşken bile bir yıl yaklaşık hep msjlaştık. sms yapacağım yarın dedi. bende yapmamasını söyledim. dğru mu yaptım bilmiyorum. çok konuşunca kavgaların da çok olacağını belirttim. ısrar etti baya ama sonra bu bir deneme olsun bakalım seni özleyecek miyim dedi. bende birşey olursa falan ararsın dedim. tamam dedi. vizelerden sonra yanıma geleceğini söyledi. bundan snra ne yapacağım ben kızlar 1 haftalık bir ayrılık aslında çok da uzun değil ama ilişkimi bundan sonra nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.. neden başladın tekrardan demek yerine mantıklı çözümler üretirseniz sevinirim..

Canım, ne desem bilemedim.. Eski konunu bilmiyorum ama çok istiyorsa biraz çaba harcamalı,zahmet edip aramalıydı.. Sen aramışsın onu..

Bence o aramalı, yok "ben arayamam" falan bunlar hikaye..İsteyen adam arar!

Hakkınızda hayırlısı olsun..Şans ver ama kendini çok kaptırma,bir deneyin belki güzel olur.

Canım, ne desem bilemedim.. Eski konunu bilmiyorum ama çok istiyorsa biraz çaba harcamalı,zahmet edip aramalıydı.. Sen aramışsın onu..

Bence o aramalı, yok "ben arayamam" falan bunlar hikaye..İsteyen adam arar!

Hakkınızda hayırlısı olsun..Şans ver ama kendini çok kaptırma,bir deneyin belki güzel olur.

kesinlikle öyle olmalıydı benim takıldığım konu da bu maalesef canım :S ben barışmak için aramadım facebook şifresini değiştirmesini istedim çünkü artık sürekle ezilmekten ayrılmaktan barışmaktan sıkılmıştım yorulmuştum tamamen silerim artık hayatımdan diye düşündüm onunda öyle düşündüğünü biliyordum çünkü ama farklı şeyler söyledi bana çok içten geldi. her ne olursa olsun evleneceğim insan sensin gibi şeyler de söyledi benimle çok ciddi düşündüğünü bu geldiğimde babamla tanışmak istediğini bile söyledi. bilemiyorum. bakalım neler olacak bundan sonra.

önceki konundan okudum canım ayrılığınızı, bu tip insanlar yalnız kaldıklarında hatırlarlar seni ve sonra unuturlar hiç birşey güzel olmaz emin ol hiç başlama aynı hatayı tekrar yapma sakın. Birşey birkere bitti mi biter üç,dört kere ayrılıp barıştıysan bu on onbeşi bulur ve sonunda olan boşa geçen yıllarına yanmak olur o yüzden zaman kaybetme sonra pişman olursun.

Herşey olacağına varır derim hep, bence biraz kendinizi geri çekip gözlemleyin bir süre,neler yapıyor,neler yapmak istiyor diye,

neden ayrıldınız ki siz ?aramama konusuna gelince belkide cesaret edemedi biraz daha beklesen arardı bence anlattığına göre seni seviyor gözüküyor

Icine kapanik birimi ki yani cesaret edemedi ve seni cok kirdigini farketti ve belki eski gunlere geri donmemek istemedigini dusunmustur ve adimi geri atmistir olamazmi

belki de biraz zamana ihtiyacı vardı ama ben o zamanı bekleyemeden aradım ayrılalı daha 6 gün olmuştu çünkü..

bence çok hayırsız birine benziyor . ne demek deneyelim bakalım seni özleyecek miyim. daha onu bilmiyor mu kendini bu kadar değersizleştirme

Back
X