Belki bir cogunuza gore dert degil ama kafama taktim cok . Esimin ailesi ile daha seviyeli bir iliskimiz var ayri sehirlerde yasiyoruz. Bir araya gelince gayet iyiyiz hic bir sorunumuz yok ama herkes evine geçince surekli telefonda falan da konusmayiz. Yakin bir zamanda ev aldik evi alacagimizi söylemiştik kayinvalideme tasindigimizi da soyledik . Ancak o aileden hic kimse kardeşlerden hic bir seye ihtiyaciniz var mi diye soran olmadi hepsini gectim 1 aydir hayirli olsun bile diyen olmadi. Biz onlar ev alirken maddi manevi ne geliyorsa elimizden yapmıştık karsilikli degil tabiyki maddi olarak da hic bir beklentim yok ancak bir hayirli olsun demekle dil asinmaz herhalde. Esimin ailesi cok kalabalik bizim ailede ise babam tek cocuk hala amca vs hic yok bir kardesim var bu hayatta baska da kimsem yok . 1 çocuğum var herkes niye kardes yapmiyorsun tek kalir diyor bir düşünüyorum bazen kalabalik ailede de tek kaliyorsun esim gibi... yasantilarımızdan dolayi ben onlarin asla benimseyecekleri bir gelin degildim en basindan beri ama esiminde dislanmasi zoruma gidiyor sadece paylasmak istedim.