Biliyor musun bende nişanlandım .. görücü usulüyle belki ama sevdim.. benim kayınvalidemde beni seviyor gibi gözüküp ardımdan iş çevirirdi.
En önemlisi nişanlım ise aileciydi . Kayınvalidem yüzünden kopma noktasına geldik ve ailem daha doğrusu babam ben kızımı vermiyorum dedi düğünede 2-3 gün filan var herşey hazır ev hazır gelinlik hazır.
Benim ailemde anlıkta olsa yanımda oldu .. ne güzelki senin ailen yanında. Önüne bak .. Önünü gör .. Ben hiç önümü göremedim. Ailemden kaçmak istedim ama yine avuçlarına düştüm her neyse ..
Acın var anlıyorum güzel şeyler aklına geliyor üzülüyorsun.
Özlüyorsun.
Ama inan bana geçiyor benim yaşadıklarımı bir bilsen neler yaşadım neler atlattım..
Ama geçti biliyor musun..
Ve senin ailen yanında..
Benim ne ailem vardı ne arkadaşım..
Yapayalnızdım çok acı çektim ama geçti tek başıma atlattım hala yalnızım ama ..olsun..
İnsanın en büyük eksikliğidir ailesinin yanında olupta can olmaması ..
En önemlisi nişanlım ise aileciydi . Kayınvalidem yüzünden kopma noktasına geldik ve ailem daha doğrusu babam ben kızımı vermiyorum dedi düğünede 2-3 gün filan var herşey hazır ev hazır gelinlik hazır.
Benim ailemde anlıkta olsa yanımda oldu .. ne güzelki senin ailen yanında. Önüne bak .. Önünü gör .. Ben hiç önümü göremedim. Ailemden kaçmak istedim ama yine avuçlarına düştüm her neyse ..
Acın var anlıyorum güzel şeyler aklına geliyor üzülüyorsun.
Özlüyorsun.
Ama inan bana geçiyor benim yaşadıklarımı bir bilsen neler yaşadım neler atlattım..
Ama geçti biliyor musun..
Ve senin ailen yanında..
Benim ne ailem vardı ne arkadaşım..
Yapayalnızdım çok acı çektim ama geçti tek başıma atlattım hala yalnızım ama ..olsun..
İnsanın en büyük eksikliğidir ailesinin yanında olupta can olmaması ..