Hayırlısı

Findikcim neler okuyorum boyle helal olsun bak ne demistim nasil rahatlayacaksin sana oh iyi ki diyeceksin demistim dimi sadece bitisi zor geliyor sonrasi huzur :ssz:

Lütfetmiş nişanlın. Ne demek annem bile kızmışsa hatalısın demek ki,
Ne demek annem bitir derse biter
Heyhat! herkes haddini bilecek arkadaşım. Sende ağaç kavuğundan çıkmadın herhalde.
bırak gitsin ne hali varsa görsün. :42:

Bu dediklerini olay bu kadar ciddi değilken, yani ayrılacağımızı tahmin etmiyorken de düşünmüştüm canım. Hatta kendisine de söyledim eğer devam edeceksek bundan sonra bizi ilgilendiren şeyler hakkında sadece ikimiz yorum yapacağız diye. Çok uzun zamandır farkındayım zaten o kızlarla falan çok yüzgöz olduğumun ama dediğin gibi tecrübe oldu bunlar da bana.

Düz memurluk için de iyi kötü bir altyapım var diye düşünerek kendimi rahatlatıyorum ama inşallah ters köşe olmam. Adam akıllı çalışırsam yaparım biliyorum ama üzerimdeki şu ölü toprağını bir an evvel atabilirim inşallah.

belki de bu sınav üstündeki ölü topragını atman için bir fırsattır :34: benm eski nişanlımı unutmaktaki en büyük etken okula geri dönüp kendimi derslere vermem olmuştu :34: sende bu fırsatı degerlendir bence :34:

annemden babamdan abimden özür dileyeceksin diyen bir erkekten asla koca olmaz
bak canım ablam 17 yıllık evli boşanma aşamasında son günlerini yaşıyor kocası olacak adam abimden annemden yengemden(elti) özür dileyip tıpış tıpış geleceksin yoksa bu iş biter diye tehdit ediyor
adam 3 çocuğunu karısını bu insan müsvettelerine tercih ediyor
evlenmeden öncede böyleydi seneler geçti boyunca cocugu oldu hala aynı kafada
bana sen lazım değilsin abim yengem bana bakarlar diyebilecek kadarda kıt beyinli bir insan
bu tip aileci erkekler düzelmiyor seneler geçtikce dahada beter kafayı sıyırıyorlar aileyle

Canım annemden babamdan abimden özür dile diyen eski nişanlım değil malum görümce. Arkadaşın biri sormuştu ne mesaj yazdı o kız sana diye, ona cevaben yazmıştım.
Ama tabi bu aileci olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Haklısın yani.

Findikcim neler okuyorum boyle helal olsun bak ne demistim nasil rahatlayacaksin sana oh iyi ki diyeceksin demistim dimi sadece bitisi zor geliyor sonrasi huzur :ssz:

Evet canım bilmiyorum artık iyi gelişmeler mi bunlar yoksa giderayak son kozunu mu oynadı söylediği iyi dileklerle dolu cümleler içime dert olsun diye...

Ama benim kendimi kötü hissetmem için bir sebep yok en azından. Ona karşılık verip çirkinleşmedim. İçim çok rahat. :16:

Lütfetmiş nişanlın. Ne demek annem bile kızmışsa hatalısın demek ki,
Ne demek annem bitir derse biter
Heyhat! herkes haddini bilecek arkadaşım. Sende ağaç kavuğundan çıkmadın herhalde.
bırak gitsin ne hali varsa görsün. :42:

Annem bile istemiyor artık seni dediğimde laf sokacak oldu. Hemen senin dediğini söyleyip susturdum. Seninki anne ise benimki de bostan korkuluğu değil, ben de onun sözünden çıkmayacağım artık dedim. :)
Ben onun için herkesi karşıma almıştım vakti zamanında. Hak etmiş mi? Hayır...

belki de bu sınav üstündeki ölü topragını atman için bir fırsattır :34: benm eski nişanlımı unutmaktaki en büyük etken okula geri dönüp kendimi derslere vermem olmuştu :34: sende bu fırsatı degerlendir bence :34:

Evet aslında aklıma o da gelmiyor değil. Bir yandan adalet okuyorum ben hukuka geçmek için. Onlara falan vereyim kendimi, hem bir şeyler başardıkça kendime olan güvenim de yerine gelir diyorum canım.

Canım annemden babamdan abimden özür dile diyen eski nişanlım değil malum görümce. Arkadaşın biri sormuştu ne mesaj yazdı o kız sana diye, ona cevaben yazmıştım.
Ama tabi bu aileci olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Haklısın yani.

görümce söyler diye ihtimal bile vermemiştim vay be ne görümceymiş herşey var
ona bu yetkiye verende eski nişanlın maalesef
sen sus iki kişi arasına girip yorum yapma diyebilseydi bunlar olmazdı
neyse hayırlısı olsun hakkında

Evet aslında aklıma o da gelmiyor değil. Bir yandan adalet okuyorum ben hukuka geçmek için. Onlara falan vereyim kendimi, hem bir şeyler başardıkça kendime olan güvenim de yerine gelir diyorum canım.

çok doğru düşünüyorsun canım, insan bişeyleri başardıkça kendine olan güveni yerine geliyor, yere daha saglam basıyor ve aklından çıkıyor bütün olumsuz düşünceler :34:

gerçi ben okula geri dönene kadar yaklaşık 5 ay evden dışarı çıkmayıp kendimi yabancı diziye vermiştim, sen benden daha iyisini yapabilirsin bence :1:

Annem bile istemiyor artık seni dediğimde laf sokacak oldu. Hemen senin dediğini söyleyip susturdum. Seninki anne ise benimki de bostan korkuluğu değil, ben de onun sözünden çıkmayacağım artık dedim. :)

işte aslında insanı en çok yaralayan bu biliyor musun?
Değiyor mu yaptığın fedakarlığa değdiğin emeğe -hayır-
O zaman yaralanıyorsun işte, verdiğin emekler boşa gitmiş.
İnsan birde en çok harcadığı zaman üzülüyor :ssz:
Ama inan gelecek güzel günlerin ışığı silip gidiyor bütün bunları.

çok üzüldüm yaa ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler bunlar..çözülmeyecek sorunlar değil..hepsini okuyamadım ama ayrıldınızmı cnm?

görümce söyler diye ihtimal bile vermemiştim vay be ne görümceymiş herşey var
ona bu yetkiye verende eski nişanlın maalesef
sen sus iki kişi arasına girip yorum yapma diyebilseydi bunlar olmazdı
neyse hayırlısı olsun hakkında

Hah işte sorun tam da o zaten. Herkes sen zaten şöyle yapmıştın böyle demiştin dedi bana ama biri de bu kızı karşısına alıp kim verdi sana bu hakkı, sen kendini ne sanıyorsun diyemedi. Ben demeyi çok isterdim ama kırıldığımı söyleyince bile olanlar oldu. Umarım ilerde biri güzelce sürter burnunu.
Amin çok teşekkür ederim. Hepimiz hakkında en hayırlısı olur inşallah arkadaşım.

çok doğru düşünüyorsun canım, insan bişeyleri başardıkça kendine olan güveni yerine geliyor, yere daha saglam basıyor ve aklından çıkıyor bütün olumsuz düşünceler :34:

gerçi ben okula geri dönene kadar yaklaşık 5 ay evden dışarı çıkmayıp kendimi yabancı diziye vermiştim, sen benden daha iyisini yapabilirsin bence :1:

Ayy önümde şu sınav ve sınavdan başarısız olmam durumunda yine bir moral bozukluğu bekliyor olmasa ben de kendimi diziye ve kitap okumaya verirdim. Ama şimdi hiç sırası değil. :)

işte aslında insanı en çok yaralayan bu biliyor musun?
Değiyor mu yaptığın fedakarlığa değdiğin emeğe -hayır-
O zaman yaralanıyorsun işte, verdiğin emekler boşa gitmiş.
İnsan birde en çok harcadığı zaman üzülüyor :ssz:
Ama inan gelecek güzel günlerin ışığı silip gidiyor bütün bunları.

Aynen öyle. En azından gerçekten dedikleri gibi biri olsam hatalıydım, bundan sonra yapmayayım hak ettim derdim. Yahut hatamı telafi etmek için özür de dilerdim. Ama her şeye rağmen kimse beni anlamadı ya ona yanıyorum.

çok üzüldüm yaa ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler bunlar..çözülmeyecek sorunlar değil..hepsini okuyamadım ama ayrıldınızmı cnm?

Ayrıldık canım evet. Artık maalesef mi diyeyim bilemedim. Bence de sorun dahi değil aslında olayın çıkış noktası. Keşke bizim paramız yok sana hiçbir şey alamayız deselerdi. Ama sorunun kaynağı aslında çok derinde. Bu olay sadece sebep oldu. Gerçi onu bile kabul etmiyorlar. Dillerinden düşmüyor olay takı seti değildi bunu kabul edelim diye. Amaçları kız kendini benim yüzümden bitti diye suçlu hissetmesin. Gerçi hisseder mi onu da bilmiyorum ama.

Ayy önümde şu sınav ve sınavdan başarısız olmam durumunda yine bir moral bozukluğu bekliyor olmasa ben de kendimi diziye ve kitap okumaya verirdim. Ama şimdi hiç sırası değil. :)

sen hele bi sınavı atlat da ondan sonra yaparsın dizi kitap keyfini :34: şimdilik öncelik sınavın :16:

Evet canım bilmiyorum artık iyi gelişmeler mi bunlar yoksa giderayak son kozunu mu oynadı söylediği iyi dileklerle dolu cümleler içime dert olsun diye...

Ama benim kendimi kötü hissetmem için bir sebep yok en azından. Ona karşılık verip çirkinleşmedim. İçim çok rahat. :16:

Canim madem hakimlik istiyorsun adaletten hukuka geç alan dışı alım zor idarî de eşim iki defadir eleniyor idaride sınavı başarmak önemli değil hukuk mezunu olursan avantajın yüksek olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba, konunuzu başından beri takip ediyorum ama bir türlü yazamamıştım :)
Güçlü duruşunuz harika. Bir çok insan bunu başaramıyor ve kendilerini ömür boyu sürecek bir mutsuzluğa mecbur ediyorlar.
Halbuki mutluluk bizim seçimlerimizde ve siz o adamı yolun gerisinde bırakarak çok iyi bir adım attınız.
İnşallah sınavda da çok başarılı olursunuz ve yüzünüz hep güler.
Sevgileer :54:

Canim madem hakimlik istiyorsun adaletten hukuka geç alan dışı alım zor idarî de eşim iki defadir eleniyor idaride sınavı başarmak önemli değil hukuk mezunu olursan avantajın yüksek olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçeceğim canım inşallah. Ortalamamı şimdilik baya yüksek tutuyorum. dgs'de de aynı başarıyı gösteririm umarım.
Bence senin eşinin idari hakimlikten elenme sebebi alan ışı olması değil başka bir şey. Onu demeyeyim anlarsın sen zaten. :) Gerçi o malum şey bende de yok ama sınavı başarmak da benim için zor olduğu için hele bir onu kazanayım da diyorum şimdilik.

Merhaba, konunuzu başından beri takip ediyorum ama bir türlü yazamamıştım :)
Güçlü duruşunuz harika. Bir çok insan bunu başaramıyor ve kendilerini ömür boyu sürecek bir mutsuzluğa mecbur ediyorlar.
Halbuki mutluluk bizim seçimlerimizde ve siz o adamı yolun gerisinde bırakarak çok iyi bir adım attınız.
İnşallah sınavda da çok başarılı olursunuz ve yüzünüz hep güler.
Sevgileer :54:

Çok çok teşekkür ederim güzel mesajınız için. Sİzler destek oldukça daha iyi hissediyorum kendimi.
İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorum. Amin, inşallah.
Sevgiler. :)

tatlım bu saatten sonra gir oyna çık oyna artık sana her yol paris o adam evlense bile hep kafasında olacaksın onla olsaydı nasıl olurdu ondan doğacak kızım daha güzel olurdu vs. Allah sınavlarında yardımcı olsun :13:

Merhaba
Konunuzu baştan aşşağı okudum öncelikle :nazar::nazar::nazar: Sabrınıza.
Herkesin harcı değildir böyle suskun kalabilmek.
Allah sevdiği kullanırını sakınırmış sizinde mesajlarınızdan okudum naif hakka hukuka önem veren haksızlığa uğrasa bile karşı taraf içinde düşünebilen acaba ben nankörlükmü yaptım diyebilecek kadar güzel bir kalbiniz var.Temiz yüreklisiniz rabbim korumuş.Nişanlı yönlendirmeli belliki hala karakter oturmamış onun bunun lafıyla haraket edebilen biri.Önceki mesajlar doldurmaydı sonlarda vicdan devreye girdi dank etti ya onun hakkı ya kul hakkı
sakın helal ettim demeyin etsenizde Allah bilsin bırakın oda onun ömrünün acabası kalsın.
Rabbimin sorgu götürmez bir adalet terazisi var inanın o aileyide o nişanlıyıda yaptıklarından imtihana çeker
Yarına kalır yanına kalmaz kimsenin sizinde kulağınıza gelir hatta ben gözlemlerim hep bu haksızlık edenler kendi ağızlarıyla anlatır.
Kimsenin art niyeti yanına kar kalmıyor.
bir laf vardır çok severim istediğin kadar kız bağır kır dök susan birini yenemezsin.Siz bunu çok güzel başarmışsınız.
Size gelince ağlayın içinizi akıtın bolbol sizi anlayan destek olan insanlarla görüşün yenı hedefler belirleyıp peşine düşün ve inanın çok muhteşem biri çıkıcak karşınıza ben inanıyorum.Okurken çok yerde burnum sızladı dua edeceğim sizin için Allah yardımcınız olsun .
Ha o hem kişiliği oturmamış,hem egolarından önünü göremeyen ,hem size haksızlık yapmaktan korkmayan ,Size başkasıyla evlen diyebilecek kadar erkek (sevmiş adam aklına getıremez o ıhtımalı) ekstra kremalı double moltofon içinde bir sadaka verin derim

sevgilerimle :42::42:

Merhaba
Konunuzu baştan aşşağı okudum öncelikle :nazar::nazar::nazar: Sabrınıza.
Herkesin harcı değildir böyle suskun kalabilmek.
Allah sevdiği kullanırını sakınırmış sizinde mesajlarınızdan okudum naif hakka hukuka önem veren haksızlığa uğrasa bile karşı taraf içinde düşünebilen acaba ben nankörlükmü yaptım diyebilecek kadar güzel bir kalbiniz var.Temiz yüreklisiniz rabbim korumuş.Nişanlı yönlendirmeli belliki hala karakter oturmamış onun bunun lafıyla haraket edebilen biri.Önceki mesajlar doldurmaydı sonlarda vicdan devreye girdi dank etti ya onun hakkı ya kul hakkı
sakın helal ettim demeyin etsenizde Allah bilsin bırakın oda onun ömrünün acabası kalsın.
Rabbimin sorgu götürmez bir adalet terazisi var inanın o aileyide o nişanlıyıda yaptıklarından imtihana çeker
Yarına kalır yanına kalmaz kimsenin sizinde kulağınıza gelir hatta ben gözlemlerim hep bu haksızlık edenler kendi ağızlarıyla anlatır.
Kimsenin art niyeti yanına kar kalmıyor.
bir laf vardır çok severim istediğin kadar kız bağır kır dök susan birini yenemezsin.Siz bunu çok güzel başarmışsınız.
Size gelince ağlayın içinizi akıtın bolbol sizi anlayan destek olan insanlarla görüşün yenı hedefler belirleyıp peşine düşün ve inanın çok muhteşem biri çıkıcak karşınıza ben inanıyorum.Okurken çok yerde burnum sızladı dua edeceğim sizin için Allah yardımcınız olsun .
Ha o hem kişiliği oturmamış,hem egolarından önünü göremeyen ,hem size haksızlık yapmaktan korkmayan ,Size başkasıyla evlen diyebilecek kadar erkek (sevmiş adam aklına getıremez o ıhtımalı) ekstra kremalı double moltofon içinde bir sadaka verin derim

sevgilerimle :42::42:
Ağzınıza sağlık ne güzel anlatmışsınız :)

Fındıkçım öncelikle arkadaşlık isteğin için teşekkür ederim seni takip etmek kolaylaştı :1: dün bayağı şeyler olmuş bence güzel şeyler saklanmış o çirkin yüzler bir bir ortaya çıkıyor ne güzel annende hazır cevap bir hatunmuş lafı gediğini koymuş oturtmuş kardeşi ile ilgili söyledikleri inan şimdi olmasa da sonra mutlaka arayı bozar acabalar başlar beter olsunlar :47:ben en çok' evlenicem sen de evlen' kısmına takıldım ne alçaklıktır yahu bir hafta önce sana ait olan hanımı(yanlış anlaşılmasın nişanda sonuçta resmiyetin yarısı) nasıl başkalarıyla evlen dersin dilin nasıl varır seven asla böyle bişey yapamaz içi almaz çünkü o zaman başa dönüyoruz defolup gitsin layığını bulsun seni mumla arasın inş. :51:

Evet canım çünkü yaşananları, duyduğum kötü sözleri asla unutmadım.
Uğradığım haksızlıkları, annemin solgun yüzünü asla unutmadım.

Eşimin telefonu çalar görümcem arar, kaynım arar tüylerim diken diken olur.
Hasta olurlar ciddi bir şey olsun umrumda olmaz insan acımaz mı tanımadığın insanın
hastalığına vah vah demez misin ben bunlara merhamet duyamıyorum.

Ama eşimin ailesi ve hayatım boyunca az görsem bile varlıkları bir telefonla bile beni rahatsız edecek.
Kucağında benim çocuğumu görmek bile huzursuz edecek bir gün içimden dokunmayın diye çığlıklar
atacağım.. Bunlar benim bakışlarıma yansıyacak eşim üzülecek yine arada kalacak.

Bunlarla yaşamak öyle yorucu, yıpratıcı ki..
Aşk, sevgi o görümcenin olduğu odada hiç oluyor mesela.

Gerçek anlamda saygı, sevgi dolu evlilik yapan arkadaşlarını görünce ben niye bunları yaşadım,ne gerek vardı diye üzülüyorsun..
Kayınpederimde çay içiyoruz diyorlar mesela bana eşim abimlere gidelim dediğinde (8 ayda bir o da) ben hayır sen git diye kavga ediyorum..

İstemiyorum o insanlar bana o çirkin günlerimi hatırlatıyor.
İki haftada bir onlar gelsin ikramda bulun. Ayda bir sen ziyarete git kavgayla değil seve, isteye değil mi?
Ben bunları yaşayamıyorum. Tüm bir araya gelişler dk sayarak amann hadi kalkalım bakışlarıyla..

Eşimle iyi olsam da iyi kalabiliyor muyum?
Ailenin bu kadar önemli olduğunu düşünmeyerek evlendim ben.
Evlenmeden önce eşim öyle güzel sakladı ki onların hadsizliğini, hep beni önde tuttu.
İçine atmış, laf işitmiş bana yansıtmamış. .
Ama evlenince saklayamadı ben işin içine girdim bizzat.
Eşim de bıktı artık, arada kalmaktan yoruldu.

Bilsem vallahi evlenmezdim..

Ağrıma gidiyor çünkü..
Aşk yetmiyor..

O yüzden üzülme diyorum sana.. Sonrasının pişmanlığını bilseydin..
:ssz:
Seni cok iyi anliyorum hi telefonla bile sinirlerim bozuluyor.aradan zaman gecince esler de bikiyor ne gicik bisey di mi ben de biktim.biz Allahtan uzaktayiz

Kızlar dün gece neler oldu... Salaklığıma doymayayım. :50:

Gece saat 1'i geçiyordu telefonum sessizdi. Tesadüfen bir baktım ki whatsapp'ta bir grup kurmuş o kız. Abisi ve beni dahil etmiş. Ben cevap vermedikçe kendi kendisine konuşmuş durmuş. Abisi de okuyor tabi. Son bir kez konuşalım falan yazmış, güzel sözler bilmemneler edebiyat yapmış. Mesajları okudum cevap vermedim. Bana seslenmiş defalarca kez. Cevap vermeyince de bu kız seni hiçbir zaman sevmemiş bu olay da bahaneymiş abi, bak görüyor musun terk etti seni. Ben elimden geleni yaptım görüyor musun diye konuşunca aptal gibi gaza geldim cevap verdim. :47:

Sonra kız böyle kafasına tuğla düşmüş sanki, yapıcı konuşmaya başladı. Ben seni yanlış anlamışım senin derdin takı falan değilmiş özür dilerim dedi. Tabi bunları abisinin gözünün önünde yapmış oluyor.

Sonra dedi ki hadi birbirinize sırayla sorular sorun.
Ben de dedim ki sor bakalım abine insan sevdiğinden ayrılır ayrılmaz nasıl hemen başkasıyla evleneceğim diyebilir, bunun adına nasıl sevgi diyebilir?

O da güldü. Yalan, vallahi yalan. Daha bugün eğer ayrılırsak en az 3 yıl bekleyeceğim, kimseyle evlenmeyeceğim dedi bana. Seni severken nasıl yapsın öyle bir şey dedi.

Bunu duydum ya bir şımardım ki... :)

Sonra dedim nişan atıldıktan sonra ben başka şeylere üzülürken o nasıl altın peşine düşebiliyor, ve kendisi böyle yaptığı halde bana nasıl şeytan diyor, maddeye tapmakla suçluyor?

Buna atladı kendisi cevap verdi. Benim derdim altın değildi sadece her şey bitip yavaş yavaş unutmaya başladıktan sonra altınları vereyim diye bir kez daha ararsın bir kez daha üzülürüz diye dedim, bahane kalmasın istedim dedi.

Ama bana çok salakça geldi.

Sonra konuşma sanki hiç ayrılmamışız gibi bir havada geçmeye başladı. Bu bana şartlarım var falan diyor. Ben dinlemek istemediğimi söyledim. Kız girdi araya o zaman o söylemesin ben söyleyeyim diye onun dediklerini iletti. (Saçmalardan seçmeler)

Diyor ki ben ailemdeki kimseyle sorunun olmasın hepsiyle iyi geçin istiyorum.

Buna hiçbir zaman itirazım olmadı zaten ve ben kimseye saygısızlık ettiğimi de düşünmüyorum dedim.

Sonra da bundan sonra ikimizi ilgilendiren şeyler sadece ikimiz arasında kalır, en tıkandığımız yerde anne veya babalarımıza danışırız dedi.

Ben de dedim o gün eğer dinleseydin ben zaten bunu söyleyecektim en başında ama kabul etmemiştin.

Daha hatırlamadığım birkaç şey daha söyledi ama söyledikleri hep güzel şeylerdi. Sonra da dedi ki artık evlilik bir netlik kazansın istiyorum, ailenle konuşup bana bir düğün tarihiyle gel.

Orada dur işte dedim. Ben bugün kesin bitti diye düşünüp babama söylemişim, o da arkamda durmuş. Şimdi bu konuşmayı yapmak bu adımı atmak için biraz geç kalmadınız mı? Neredeydi aklınız bir haftadır dedim.

Bunu duyunca kız da atladı. Babana söylediysen kesin bitti mi yani diye.

Ben dedim ki ben inanmıyorum ki senin beni sevdiğine babamı inandırayım.

O da yarın sabah kalktığında parmağına o yüzüğü takıp ailenle konuş, biz dün gece konuştuk yeniden başlamaya birbirimizi çok sevdiğimize karar verdik de, sonra ben seni inandıracağım.

Kabul etmedim tabi ki. Ben senin için ailemi zamanında karşıma çok aldım, bir daha yapmayacağım böyle bir şey dedim. Sen gidiyorsun arkamda onlar duruyor dedim.

Sonra kız yine atladı işte abi uzattığımız son zeytin dalını da kırdı hayırlısı buymuş hadi gidelim diye. Sevse yapardı falan dedi. Ama ciddi manada dil döktüler ve ben olumlu hiçbir cevap vermeyince söylediler bunu.

Sonrasında kendisi mesaj attı cevap vermedim.

Sabah da 5ten şimdiye kadar hep aramış. Bir sürü mesaj atmış. Bize bir şans ver bir cevap almak istiyorum senden duracak mısın aşkımızın arkasında diye. Annenle buluşup altınları aldığım gün dönülmez bir hal alırız, şu an gurur yapıyorsun ama bize zarar verir demiş.

Uyuyordum zaten hepsini yeni gördüm ama ısrarla benden cevap bekliyor.

Gece o kadar konuştuktan sonra şimdi görmezden gelmek eski cevap vermezliğime devam etmek de biraz saçma olacak.

Ne yapacağım ki ben :50:

Resmen gaza geldim ya keşke görmezden gelseydim o konuşmayı en başında.

Back
X