Ne kadar çok merak eden varmış yahu
Ekleyeyim ama henüz foto yüklemedim. Merak eden herkesin bakabileceği bir zamanda ekleyip herkes gördükten sonra kaldırmayı düşünüyorum çünkü. :)
benide eklermisisn fındık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekleyeyim ama henüz foto yüklemedim. Merak eden herkesin bakabileceği bir zamanda ekleyip herkes gördükten sonra kaldırmayı düşünüyorum çünkü. :)
Merak edenlerin hepsi bir gelse koyacağım fotoğrafını da hepinizin merakını dindireceğim.
Görümcek de 1.55 boyunca, zapzayıf, esmer ama oldukça esmer. Daha da tarif edemedim ağzı şöyle burnu böyle diye. Değişik bir özelliği olsa söyleyeceğim ama düşündüm başka türlü tarif edemiyorum.![]()
Merak edenlerin hepsi bir gelse koyacağım fotoğrafını da hepinizin merakını dindireceğim.
Görümcek de 1.55 boyunca, zapzayıf, esmer ama oldukça esmer. Daha da tarif edemedim ağzı şöyle burnu böyle diye. Değişik bir özelliği olsa söyleyeceğim ama düşündüm başka türlü tarif edemiyorum.![]()
benide eklermisisn fındık
Aaaa fotomu ben de istiyorumm 😊 ekler misin beni de 😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizim oralarda boyu kısalara "yerden bitme" derler
genelde tehlikeli oldukları söylenir
birçok önemli konularda baş gösterirler
bende merak ettim şimdi kimin fotosunu koyacaksın![]()
bende görebilir miyim sizi![]()
Ex'in fotosunu, daha doğrusu fotomuzu koyacağım. Tek başına fotosu yok çünkü.
Ben de kısayım ayrıca.Ondan uzunum gerçi ama.
çok kısalardan bahsettim canım
foto koyacaksan yüzünü gizlersin
Aaaa herkescikler gibi ben de merak ettim :)
fındık benide eklermisin canım
Kendi fotom var zaten profilimde. Arkadaşlarımın görebileceği şekilde ama canım.
.
Kendi fotom var zaten profilimde. Arkadaşlarımın görebileceği şekilde ama canım.
O zaman herkescikler gibi özel mesajınıza bakın lütfen. :) Tanıdık çıkma ihtimalinize karşı birkaç soru sormak istiyorum kusura bakmazsanız.
Ya ben anlamadım bu adam neden apartopar evlenmek istiyo?
Bence de gerçek bi'sevgi yokmuş aranızda bariz bahane ettiler yani takı olayını :/
O zaman herkescikler gibi özel mesajınıza bakın lütfen. :) Tanıdık çıkma ihtimalinize karşı birkaç soru sormak istiyorum kusura bakmazsanız.
Arkadaşlık talebi gönderdim ben de canım dilediğin soruyu sorabilirsin :))) ön görüşme alemsin kız tanıdık olsada belki demez ay ne bileyim. .
Ben de bakcam bana da sor findik
)) ön görüşme alemsin kız tanıdık olsada belki demez ay ne bileyim. .