Hayırlısı

Evet canım iyi kaynattık valla. Sayelerinde akşam epey güldüm. Aslında burada bir arkadaş tipini merak etmiş, bir tahimini de varmış. Ona göstereyim fotoğrafını dedim. Sonra başka merak edenler de oldu. :) Ama tüm gözler benim daha evvel zaten var olan fotoğrafıma kaydı. Bu sefer de hep bana yorumlar gelince sanki kendi fotoğrafımı koyup iltifat bekliyormuş gibi oldu. Ama aslında alakası yok. Bu da sonradan aklıma gelince endişe ettim insanlar öyle sanmaz umarım. :26:

yok canım ya hiç kimsenin aklına öyle birşey gelmez
bence seni biliyoruz nişanlınıda gıyabında tanıdık gören göze ne hacet sen öyle düşünmüyordun biz öyle gördük yani senin yanına yakışmadığını :ssz:rahat oll bence sorun yok :1:

Burhan altintop replikleriyle uyandim :D siz cok guzelmissiniz ya. Dupduru.. ama ex nisanliniz kocaman adammis cok sasirdim :D insan o soyledigi laflara konusmalarina falan bakinca kucucuk bi sey cikcak saniyo ama bildigin esek kadar adammis :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burhan altintop replikleriyle uyandim :D siz cok guzelmissiniz ya. Dupduru.. ama ex nisanliniz kocaman adammis cok sasirdim :D insan o soyledigi laflara konusmalarina falan bakinca kucucuk bi sey cikcak saniyo ama bildigin esek kadar adammis :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında çocuk gibi görünüyor derler ama bakış farkı mı desem ne desem. :) Çok teşekkür ederim bu arada iltifatların için. Çok zarifsin.

Ben de baktim sonundaaa. ^^
Kizlar seninle ilgili yaptıkları yorumda sonuna kadar haklilarmis. :) cok tatlisin mas. Hakikaten senin gibisini bulamaz artik.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben de baktim sonundaaa. ^^
Kizlar seninle ilgili yaptıkları yorumda sonuna kadar haklilarmis. :) cok tatlisin mas. Hakikaten senin gibisini bulamaz artik.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım çok teşekkür ederim iltifatların için. O sizlerin güzelliği :)

Ayy bende cok merak ettm findik
Goremez miym artk

Beni mi merak ettin? :) Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Dünden beri arkadaşlar fotoğraf görmek istiyor ama aslında bir arkadaş eski nişanlımı tarif etti ben böyle hayal ediyorum doğru mu diye. Onun fotoğrafını göstermek için ekledim merak edenleri ama daha önce koyduğum kendi fotoğrafım vardı tüm gözler bana kaydı sonradan. :) Bir de bana yapılmış bir haksızlık olduğu için insanlar beni görünce daha iyilerini hak ettiğimi falan söylediler.
Yani kısacası amacım dikkatimi profilime çekip, kendimi insanlara gösterip de iltifat duymak falan değildi. Aksine dış görünüş konusunda bir iddiam falan da olmamıştır şimdiye kadar.

Ekleyeyim canım seni de.

çoooooookkkk amiiiinnnnnnnn :1::1:

Allah razı olsun amin diyen herkesten. :1:

ay yok canım hiç öyle düşünmedim merak etme....ne kadaar tatlı biri olduğun yazdıklarından belli :)
hem seni hem nişanlını merak ettim açıkçası
teşekkürler eklediğin için peki nasl görcem cok cahilim:32:

ay yok canım hiç öyle düşünmedim merak etme....ne kadaar tatlı biri olduğun yazdıklarından belli :)
hem seni hem nişanlını merak ettim açıkçası
teşekkürler eklediğin için peki nasl görcem cok cahilim:32:

Ben sana mesaj attım aslında. :)

Canım çok teşekkür ederim iltifatların için. O sizlerin güzelliği :)

Beni mi merak ettin? :) Bir yanlış anlaşılmayı düzeltmek istiyorum. Dünden beri arkadaşlar fotoğraf görmek istiyor ama aslında bir arkadaş eski nişanlımı tarif etti ben böyle hayal ediyorum doğru mu diye. Onun fotoğrafını göstermek için ekledim merak edenleri ama daha önce koyduğum kendi fotoğrafım vardı tüm gözler bana kaydı sonradan. :) Bir de bana yapılmış bir haksızlık olduğu için insanlar beni görünce daha iyilerini hak ettiğimi falan söylediler.
Yani kısacası amacım dikkatimi profilime çekip, kendimi insanlara gösterip de iltifat duymak falan değildi. Aksine dış görünüş konusunda bir iddiam falan da olmamıştır şimdiye kadar.

Ekleyeyim canım seni de.

Allah razı olsun amin diyen herkesten. :1:

ben de çok merak ettim seni. eklersen ve hala duruyorsa ben de görmek isterim.

ama istemezsen eklemeyedebilirsin tabi canım arkadaşlar onu hiç beğenmeyip seni beğenince merak ettim ben de.:1:

Görsellk her sey değildir tabi sana öyle güzel bakar ki gözüne gözükmez
ama sadece dıştan yorum yapmak haddim olmasa da nişanlın davranışlarıyla bunu hak etti :)
sen cidden cok güzel bir kızsın canım...nişanlında normal bir erkek işte...
gözlerinin içi gülüyor bu arada:3:

Görsellk her sey değildir tabi sana öyle güzel bakar ki gözüne gözükmez
ama sadece dıştan yorum yapmak haddim olmasa da nişanlın davranışlarıyla bunu hak etti :)
sen cidden cok güzel bir kızsın canım...nişanlında normal bir erkek işte...
gözlerinin içi gülüyor bu arada:3:

Bu yoruma dikkat etmemiştim ben çok teşekkür ederim ki. :16:

Önceki konumda soran bir arkadaşa bahsetmiştim. Oradan kopyalayayım.

Aslında çok lüzumsuz bir konu. Çok uzun olduğu için ve alacağım yorumlardan korktuğum için konu açmamak için frenledim kendimi.
Şöyle söyleyeyim; bu takı muhabbeti yüzünden bir anlaşmazlık oldu. Set beğenmemi istediler biz de nişanlımla gittik seçtik. Çok klasik, her yerde rahatlıkla bulunan bir set beğendik.

Ailesi kendi memleketlerinde tanıdıkları kuyumcudan alacaklardı. Farklı şehirlerde olduğumuz için de whatsapptan fotoğraf yoluyla bana seçtireceklerdi. Görümcemle yaşımız yakın olduğu için arada çatışırız biz zaten. Onun tavsiye ettiğini ben beğenmedim, kendi seçtiğimizi sormasını söyledim. Kuyumcu da getirtebileceğini, hatta onların istediğinden çok daha ucuza geleceğini söyledi.Ama daha önce götürdüklerinde de oradan yüzüğümü seçmemiştim, beğenmemiştim. Şimdi üzerine bir de bu eklenince ben buradan marka şeyleri beğenip oradakileri özellikle seçmiyor beğenmiyor durumuna düştüm ve laf çarptı görümcem bana birkaç kez şakaya vurarak.

Her seferinde en pahalısını seçiyorsun dedi ki benim kıyafetimden tektaşıma kadar her şeyim gayet makul fiyatlara halledildi aslında. Sonra da büyük abisinin eşiyle kıyaslayıp o hiç sorun çıkarmamıştı sen buradan ne gösterdiysek beğenmedin falan dedi. Ama günlerdir bu muhabbet sürekli yapılıyor ve sonunda benim takı setiyle kafayı bozduğum falan söyleniyor.

En sonunda ben de bunu dile getirince olay tartışmaya döndü. Hanımefendi eteğindeki tüm taşları döktü. Evet her şeyin hesaplısını aldın ama sanki lütfediyormuş gibi davrandın biz rahatsız olduk falan diye başladı, beni tehdit etmelere kadar götürdü. Mesela annem rahatsız olmasına rağmen biz hazırlık yaptık yarın sabah ziyaretimize geleceklerdi annesiyle ama gelmiyorum annemi de göndermiyorum hodri meydan dedi. Ve cidden annesine arattırdı biz gelmiyoruz diye.

Sonra hiçbir şeye sinirlenmeyen o naif kayınvalidemi de bir güzel doldurdu, o da çıkmıyor telefonlarıma.

İlk etapta olayı anlamaya çalışıp ortalığı yatıştıran nişanlım da onla konuştuktan sonra bir garip davranmaya başladı. Annesinin de bana kızmış olması bardağı taşıran son damla oldu. O bile kızdıysa gerçekten bir hatan vardır, bitir derse biter diyor.

Ben de bir yandan düşünüyorum çok emek verdim kimleri karşıma aldım, kurtarmak isterim ilişkimi. Ama bir yandan da diyorum benim ne mecburiyetim var yalvarır gibi, gurursuz gibi annem istemezse biter lafından sonra annesi isterse devam mı edeceğim. Kafam çok çok çok karışık. Sadece benim derdimin takı toka olmadığı anlaşılsın gerçekler ortaya çıksın diye diliyorum şimdilik.

Çok büyük geçmiş olsun cnm. Şöyle birşey derler anasının ağızına bakandan koca olmaz diye. Seninki biraz öyle gibi sanki. Çok etki altında kalıyor gibime geldi. Ailesi olabilir. Ama orta yolu bulması lazımdı. Sizi gerçekten sevmiyor demekki. İnsanoğlu neler neler atlatmıyor ki bunuda atlatırsın inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar yine ben geldim. :17:

Tüm gece rüyamda ex'i gördüm haliyle çok kötü uyandım. Telkinlerinize ihtiyacım var gözümde eski anılarla canlanıp masum görünmemesi için. :50:

Bir de bir karar aldım az önce. Bu salak kızlar falan ne bileyim laf soktu bir şeyler yaptı cevap vermedim kendi kendilerine takılıyorlar ya. 1 Haziran'da beyefendi son kararımı sormak için arayacak muhtemelen ve hayır cevabını alacak. Hiçbir bağımız kalmamış olacak bu şekilde de. Ben istiyorum ki uzunca bir mesaj döşeyeyim şöyle o kız başta olmak üzere tüm aileye hitap edeyim. Bugüne kadar sustum, giderayak içimde kalan hiçbir şey olmasın hepsini söyleyeyim. Son zaman özür diledi bizi konuşturmaya çalıştı falan ya vicdanını rahatlattı. Ben istemiyorum buna izin vermek. En azından bir müddet acaba diye düşünsün istiyorum. Sonra da cevap vermesine fırsat olmadan pat diye engellemek istiyorum tabi.

Kötü bir fikir mi sizce bu?

Back
X