bu yüzden çok tartışma çıkar ama bu yüzden boşanmak bilemedim sanki evlilik bu kadar bitebilecek bir şey değil gibi
para göndereceğinin farkındayım. Şimdi hayır mayır diyor ama bende olsam bende yardım etmek için gönderirdim . Sadece kardeşinin okul masraflarını üslen gerisini babanın yapması gerekiyor dedim de ne kadar dinlerse artık
Çok doğru söylemişsiniz. Bende böyle düşünüyorum.Şuan çok güzel seviyor ama siz de bir aile olunca 2 ailenin yükünü sırtlanmış olacak ve zamanla tanıdığın , o çok sevdiğin ali ,bir yabancıya dönüşecek .tam da bu nokta da tartışmalar başlayacak , adam zaten çok yıpranmış olduğu için tahammülsüz biri haline gelecek ..ve sen ,benim sevdiğim adam bu değildi ,diyeceksin ..bazen gitmek gerek ,hala seviyor olsan bile .. Şuan yolun başındasın ve yorgun değilsin .. en doğru zaman ..yorulup ,gençliğini tüketip ayrılmak mı yoksa şimdi daha başındayken mi ayrılmak mantıklı ? Bunun sonrasını da düşünerek mantıklı bir karar vermen gerek ..acısa da oldurmeyecek :)
Şuan çok güzel seviyor ama siz de bir aile olunca 2 ailenin yükünü sırtlanmış olacak ve zamanla tanıdığın , o çok sevdiğin ali ,bir yabancıya dönüşecek .tam da bu nokta da tartışmalar başlayacak , adam zaten çok yıpranmış olduğu için tahammülsüz biri haline gelecek ..ve sen ,benim sevdiğim adam bu değildi ,diyeceksin ..bazen gitmek gerek ,hala seviyor olsan bile .. Şuan yolun başındasın ve yorgun değilsin .. en doğru zaman ..yorulup ,gençliğini tüketip ayrılmak mı yoksa şimdi daha başındayken mi ayrılmak mantıklı ? Bunun sonrasını da düşünerek mantıklı bir karar vermen gerek ..acısa da oldurmeyecek :)
Hep beraber yaşayalım kısmı olmaz sanırım ya yani inşallahAli ya cok saf, ya da sizi saf zann ediyo. Siz evlendikten sonra sevgiliniz ailesine parada destek olacak, kardesinin de cep harcligini verecek. Siz de zar zor 3-5 kurusla suruneceksiniz. Bu yuzden cok kavqalariniz olacak ve buraya keske evlenmezdim diye konu acacaksiniz.
Hatta korkuyorum evlilikten sonra hep beraber yaşayalim diye ailesi ve birlikde yaşayasiniz.
Yol yakinken ayrilin ...
Diyorum zaten ama sanırım askerde onu bırakırım araya soğukluk girer diye korkuyor hiç bilemiyorum kiSimdi gelirsen istemeye babam vermez sana de. Askerligini yapmamis birine kiz verilmez bizim ailede de. Ayrica cidden iyi dusun ya bu sartlar altinda zor. Ask sevgi bir yere kadar
Özel de iki buçuğa yakın kazanıyor ama mesaiye kalırsa yoksa 2 bin filan. Babasi yüzünden bitirsem çocuğun suçu ne diye düşünüyorum. Kendimi de düşünmek zorundayım yani hiç bilemiyorumBirde Ali’nin maaşı ne kadar? Devlette mi özel sektörde mi? Ailesinin evi kira mı?
Siz çalışmayı düşünüyor musunuz?
Diyorum zaten ama sanırım askerde onu bırakırım araya soğukluk girer diye korkuyor hiç bilemiyorum ki
Aslında 24 yaşındayım. Okul bitti iş derdine girdim evlilik için çok erken olduğunu düşünmüyorum yada tam tersi hemen evleneyim kafasında da değilim ama onu seviyorum iyi biri işinde gücünde işten kaçan biri değil . Benim bile çekilmez zamanlarım oluyor ama herşeyin oluruna giden biri. Mülayim de ama ah işte şu çalışmayan babası ...Oglan pek uyanikmis. Biliyor tabi. Canim benim yasin belli ki daha kucuk. Evlenmek icin hiiic acele etme. Guzelce yasa gencligini. Aman erkek dediginin koku mu kurayacak. Insallah senin mutlu olacagin huzurlu olacagin bir es ile evlenirsin. Ne kadar es ile evleniyorum desende aile ile evleniyorsun. Kisinin once ailesine bak
Aslında 24 yaşındayım. Okul bitti iş derdine girdim evlilik için çok erken olduğunu düşünmüyorum yada tam tersi hemen evleneyim kafasında da değilim ama onu seviyorum iyi biri işinde gücünde işten kaçan biri değil . Benim bile çekilmez zamanlarım oluyor ama herşeyin oluruna giden biri. Mülayim de ama ah işte şu çalışmayan babası ...
O adamın çalışıp bir düzen sağlaması için yıllarca beklemen gerekecek .. başladı diyelim ,tembel bir insan diyorsun ,işten ayrılmayacağı, ben çabalıyorum ,olmuyor ,demeyeceği ne malum ? Çok seviyorsun anlıyorum fakat sonra çok üzüleceksin ..O kadar haklısın ki ne desem bilemedim. Ayrılmak istemesem de zaten şimdilik beklemeye aldım. Eğer olmazsa son çare ayrılmak diye düşünüyorum ama ayrılmaktan başka çare yok mudur? Babası düzenli bir işe girip çalışana kadar bekleyelim desem şart koysam olmaz mı ki ?
O kadar guzel ifade etmisdin ki , copy paste yapmak lazim bu tarz konularin hepsineŞuan çok güzel seviyor ama siz de bir aile olunca 2 ailenin yükünü sırtlanmış olacak ve zamanla tanıdığın , o çok sevdiğin ali ,bir yabancıya dönüşecek .tam da bu nokta da tartışmalar başlayacak , adam zaten çok yıpranmış olduğu için tahammülsüz biri haline gelecek ..ve sen ,benim sevdiğim adam bu değildi ,diyeceksin ..bazen gitmek gerek ,hala seviyor olsan bile .. Şuan yolun başındasın ve yorgun değilsin .. en doğru zaman ..yorulup ,gençliğini tüketip ayrılmak mı yoksa şimdi daha başındayken mi ayrılmak mantıklı ? Bunun sonrasını da düşünerek mantıklı bir karar vermen gerek ..acısa da oldurmeyecek :)
Maaşı çok azmış o kadar insanın sorumluluğu üzerine evlilik çok zor.Özel de iki buçuğa yakın kazanıyor ama mesaiye kalırsa yoksa 2 bin filan. Babasi yüzünden bitirsem çocuğun suçu ne diye düşünüyorum. Kendimi de düşünmek zorundayım yani hiç bilemiyorum
Teşekkür ederim. .O kadar guzel ifade etmisdin ki , copy paste yapmak lazim bu tarz konularin hepsine
Sevgilin kaç yaşında 23-24 vardır,yıllardır sevgilin evi geçindiriyormuş,düzenli bir işe girip çalışmak isteyen kişi oğlunun evlenmesinimi bekliyecek sence,hadi okuyan kardeşine yardım etse tek neyse burs gibi ama evlenince 2 evi geçindirmek kolay mı zannediyorsunuz hayat öyle toz pembe değil,2 evin kirası,2 evin faturası,yemesi içmesi,sağlık sorunları derken bir dünya para gider,bunun yanı sıra evlenirken ev dizmesi bir sürü masrafınız olacak kendine yazık etme yol yakınken ayrılman senin için daha iyi olur.O kadar haklısın ki ne desem bilemedim. Ayrılmak istemesem de zaten şimdilik beklemeye aldım. Eğer olmazsa son çare ayrılmak diye düşünüyorum ama ayrılmaktan başka çare yok mudur? Babası düzenli bir işe girip çalışana kadar bekleyelim desem şart koysam olmaz mı ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?