Gebeliğe Hazırlık Hayit suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyük ihtimal daha erken yumurtlama olacak ve yumurtalar büyüyor ondandır.

Bendede pko var ve kullandığım ay 13. Günü çatlatıp hamile kaldım
Aslında tam hamilelik belirtilerim var ama adetine daha 2 hafta var çıkmaz diye bekliyorum ama olmaya da bilir adet olursam hacamat yaptırılan gebzede bide onu deniyelim

Aslında tam hamilelik belirtilerim var ama adetine daha 2 hafta var çıkmaz diye bekliyorum ama olmaya da bilir adet olursam hacamat yaptırılan gebzede bide onu deniyelim
yumurtlama döneminin ne olduğunu iyi öğrenmelisin, regl'ine on dört gün varsa yumurtluyorsundur belirti onun belirtisidir cnm.

yumurtlama döneminin ne olduğunu iyi öğrenmelisin, regl'ine on dört gün varsa yumurtluyorsundur belirti onun belirtisidir cnm.
Olabilir o donemdeyim bulati oturduğum yerde bas donmesi akintilar kasik agrilari baş ağrısı duygu geçişleri insallah pko yada polipede iyi gelir bu hap

Şuan yumurtlama döneminde olursun 2 hafta varsa ama erken yumurtlama olduysa 10 güne belli olur

Salı gunu hacamat yaptıricam adet oldugumda 11 gun kaldı hormon testi bittikten sonra rahim filmi cektiricem inşallah polip yada başka bişey çıkmaz sonucları paylaşıcam şuan annemin yanındayım evime gittiğimde gerekirse suluk alicam onu denicem inşallah gerek kalmaz

kızlar merhaba bende gecen ay 18 temmuzda başladım hayıt suyu içmeye adetimden bir kaç gün sonrasıydı bir ay boyunca hiç ama hiç aksatmadan saate dikkat etmeden içtim ve sonuç HAMİLEYİM amh değerim 0,06 olmasına rağmen doktor tüp bebek bile olmaz dediği değerde yumurta geliştirici kulanmadan hayıt mucizesi ile ikinci kez anne olucam ALLAHIN izni ile inş

Maşallah rabbim bizede nasip etsin bende kullanıyorum adet tarihim yaklaştı ama rahim yumurtalık ağrım çok var içtiğim günden beri göğüs agrisi var dayanılmayacak kadar nedeni ne olabilir sizde oldumu

Bende 19 temmuzda başladım hala adet olmadım adetim 1 günü başlamıştım inşallah bende hamileyimdir

Bende burdan okuyup dün aldım aktardan hemen :) adetin ilk günüydü zaten başladım hemen. aslan pençesi ve civan perçemi ile birlikte demle dedi aktar. hepsinden birer parça koyuyorum kaynamış suya 5 dk. bekleyip ılık olarak içiyorum. inşallah faydasını görürüm, görürüz

bu hayıt otunu neyden dolayı tüketiyorsunuz ben araştırmıştım ama prolaktini yükseltebiliyormuş buda gebeliği engelliyor prolaktin hormonu için kullanıp ta işe yarayan var mıdır ?

Maşallah rabbim bizede nasip etsin bende kullanıyorum adet tarihim yaklaştı ama rahim yumurtalık ağrım çok var içtiğim günden beri göğüs agrisi var dayanılmayacak kadar nedeni ne olabilir sizde oldumu
bende prolaktin yüksekliği vardı tam tersi bende hiç bi ağrı gögüslerde şişme falan olmadı adetim 10 gün geçti 5 gün inanılmaz bi şekilde kasık ağrısı yaşadım her an adet olacakmış gibi idrar testi yaptım çıkmadı ertesi gün gittim kan verdim 19,25 çıktı değerim

bu hayıt otunu neyden dolayı tüketiyorsunuz ben araştırmıştım ama prolaktini yükseltebiliyormuş buda gebeliği engelliyor prolaktin hormonu için kullanıp ta işe yarayan var mıdır ?
olur mu cnm hormonları dengede tutuyor benim hormon bozukluğu vardı prolaktin fsh yumurtalarım küçüktü maşallah suphanallah yumurta geliştirici bile kullanamdan bir ay hiç ara vermeden hayıt suyunu içtim ve sonuç hamileyim şükürler olsun darısı size

Bende 19 temmuzda başladım hala adet olmadım adetim 1 günü başlamıştım inşallah bende hamileyimdir
inşallah cnm dün tahlil sonucunu beklerken hiç hamile olduğum bile aklıma gelmedi adam bilg çıktısı almadan bilg baktım ve gözyaşlarımı tutamadım adam cocuğunuz var mı dedi bende evet dedim elim ayağım tutmadı konuşamadım yarım saat kendime gelemedim hemen eşimi aradım eşim neden ağlıyorsun ne oldu dedi bende HAMİLEYİM dedim hemen hastaneye geldi rabbim mutluluktan ağlattsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…