Gebeliğe Hazırlık Hayit suyu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bu mutluluğu yaşamayı o kadar çok istiyorum ki bende... kendimden çok eşime hamileyim diyebilmeyi ... İnşallah emekler, hayaller, umutlar boşa çıkmaz...

yaa gerçekten mi benim başım bela da canım bu prolaktin ile çalıştığım için tedavimi tamamlayamıyorum ilk gittiğim de 39 du ikinci de 56 çıktı bende hipofiz bezi tümörü varmış o tetikliyormuş yani sen işe yaradı diyorsun öyle mi herhangi bir yan etkisi oldu mu sende canım benim

hayır cnm bi yan etkisi olmadı aksine faydası oldu ama doktorun verdiği ilacını da içmeyi bırakma sakın prolaktin için olanı

ben tek olarak kuyllanamanı öneririm karışım yapma bence tohum mu yoksa hazır suyunu mu aldın ben hazır suyunu almıştım

ben tek olarak kuyllanamanı öneririm karışım yapma bence tohum mu yoksa hazır suyunu mu aldın ben hazır suyunu almıştım

tohum olarak aldım. aldığım yerde suyu yoktu.
bugün kontrol için hastaneye gittim hemşireye sordum kürlerin faydası olurmu diye. yumurtalıkları çok çalıştırdığı için kist oluşturma ihtimali yüksek oluyo onların dedi kafamı karıştırdı. ama ben inanıyorum ki bana da faydası olacak Allah'ın izni ile:)
olmadı bu ay sadece hayıt kaynatıp içiyim ondan sonrada gerek kalmaz inşallah.

ben mecit efendinin internetten hazır suyunu sipariş vermiştim bir ayda 2 şişe içtim hayıtın kist oluşturduğunu duymadım

ben mecit efendinin internetten hazır suyunu sipariş vermiştim bir ayda 2 şişe içtim hayıtın kist oluşturduğunu duymadım

bende yapacağını pek düşünmüyorum aslında, o yüzden ara vermeden içmeye devam:)
tadı acı falan denilmişti ama benimki acı olmuyo acaba az mı koyuyorum ki tohumu ?? kaynayan suya bir tatlı kaşığı atıyorum iki dk daha kaynıyo sonra beş dk sonra içiyorum umarım az koymuyorum dur??

cnm çayını tam hatırlamıyorum internetten araştır istersen inş önümüzdeki ay hamileyim diye yazarsınız buraya

cnm çayını tam hatırlamıyorum internetten araştır istersen inş önümüzdeki ay hamileyim diye yazarsınız buraya
5 gun adetim geçti ara ara mide bularım var inşallah hamileyimdir test yapmayada cesaretim yok biraz daha bekliycem inşallah herkes bu hapla hamile kalir

Benim bu ilacı kullandiktansa ağrılarım akinti oldu kimsede böyle bişey yok hala adet olmadim rahim agrisi var allahim by ay nasip etsin insallah

fts_dmr canım bu hayıt suyuna 2 gün önce başladım fakat iğne olduğum gibi sanki yumurtalıklarımı geliştiriyormuş gibi hissediyorum bu kadar hızlı tesir etmesi mümkün mü

fts_dmr canım bu hayıt suyuna 2 gün önce başladım fakat iğne olduğum gibi sanki yumurtalıklarımı geliştiriyormuş gibi hissediyorum bu kadar hızlı tesir etmesi mümkün mü
vallahi canım sana şu kadarını söylim iğne yaptırdım ben 1 tane yumurtam zor oluştu hap+incir kullandım 2 adet oluştu yumurtam ve hamile kalamadım ve amh 0,06 çok düşük yani ama hayıtı bir ay kullandım ne yumurta geliştirici ne incir ne yap kendiliğinden yumurtam oluşmuş ve hamile kaldım (RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…