- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.129
- 113
- 38
- Konu Sahibi Pinarkemal75
-
inşallah cnm dün tahlil sonucunu beklerken hiç hamile olduğum bile aklıma gelmedi adam bilg çıktısı almadan bilg baktım ve gözyaşlarımı tutamadım adam cocuğunuz var mı dedi bende evet dedim elim ayağım tutmadı konuşamadım yarım saat kendime gelemedim hemen eşimi aradım eşim neden ağlıyorsun ne oldu dedi bende HAMİLEYİM dedim hemen hastaneye geldi rabbim mutluluktan ağlattsın inşallah
olur mu cnm hormonları dengede tutuyor benim hormon bozukluğu vardı prolaktin fsh yumurtalarım küçüktü maşallah suphanallah yumurta geliştirici bile kullanamdan bir ay hiç ara vermeden hayıt suyunu içtim ve sonuç hamileyim şükürler olsun darısı size
hayır cnm bi yan etkisi olmadı aksine faydası oldu ama doktorun verdiği ilacını da içmeyi bırakma sakın prolaktin için olanıyaa gerçekten mi benim başım bela da canım bu prolaktin ile çalıştığım için tedavimi tamamlayamıyorum ilk gittiğim de 39 du ikinci de 56 çıktı bende hipofiz bezi tümörü varmış o tetikliyormuş yani sen işe yaradı diyorsun öyle mi herhangi bir yan etkisi oldu mu sende canım benim
inşallah cnm Rabbim isyeten herkese nasip etsinBu mutluluğu yaşamayı o kadar çok istiyorum ki bende... kendimden çok eşime hamileyim diyebilmeyi ... İnşallah emekler, hayaller, umutlar boşa çıkmaz...
ben tek olarak kuyllanamanı öneririm karışım yapma bence tohum mu yoksa hazır suyunu mu aldın ben hazır suyunu almıştımBende burdan okuyup dün aldım aktardan hemen :) adetin ilk günüydü zaten başladım hemen. aslan pençesi ve civan perçemi ile birlikte demle dedi aktar. hepsinden birer parça koyuyorum kaynamış suya 5 dk. bekleyip ılık olarak içiyorum. inşallah faydasını görürüm, görürüz
ben tek olarak kuyllanamanı öneririm karışım yapma bence tohum mu yoksa hazır suyunu mu aldın ben hazır suyunu almıştım
ben mecit efendinin internetten hazır suyunu sipariş vermiştim bir ayda 2 şişe içtim hayıtın kist oluşturduğunu duymadımtohum olarak aldım. aldığım yerde suyu yoktu.
bugün kontrol için hastaneye gittim hemşireye sordum kürlerin faydası olurmu diye. yumurtalıkları çok çalıştırdığı için kist oluşturma ihtimali yüksek oluyo onların dedi kafamı karıştırdı. ama ben inanıyorum ki bana da faydası olacak Allah'ın izni ile:)
olmadı bu ay sadece hayıt kaynatıp içiyim ondan sonrada gerek kalmaz inşallah.
ben mecit efendinin internetten hazır suyunu sipariş vermiştim bir ayda 2 şişe içtim hayıtın kist oluşturduğunu duymadım
5 gun adetim geçti ara ara mide bularım var inşallah hamileyimdir test yapmayada cesaretim yok biraz daha bekliycem inşallah herkes bu hapla hamile kalircnm çayını tam hatırlamıyorum internetten araştır istersen inş önümüzdeki ay hamileyim diye yazarsınız buraya
Negatif görmek istemiyoruminş cnm bence durma hemen kan yaptır
Hâlâ sarı akinti var neden böyle oldu bu ay anlamadimNegatif görmek istemiyorum
cnm çayını tam hatırlamıyorum internetten araştır istersen inş önümüzdeki ay hamileyim diye yazarsınız buraya
cnm enfeksiyon olabilir bende de var akıntı hafif sarımsıHâlâ sarı akinti var neden böyle oldu bu ay anlamadim
Benim bu ilacı kullandiktansa ağrılarım akinti oldu kimsede böyle bişey yok hala adet olmadim rahim agrisi var allahim by ay nasip etsin insallah
vallahi canım sana şu kadarını söylim iğne yaptırdım ben 1 tane yumurtam zor oluştu hap+incir kullandım 2 adet oluştu yumurtam ve hamile kalamadım ve amh 0,06 çok düşük yani ama hayıtı bir ay kullandım ne yumurta geliştirici ne incir ne yap kendiliğinden yumurtam oluşmuş ve hamile kaldım (RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN)fts_dmr canım bu hayıt suyuna 2 gün önce başladım fakat iğne olduğum gibi sanki yumurtalıklarımı geliştiriyormuş gibi hissediyorum bu kadar hızlı tesir etmesi mümkün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?