hayvan arkadaşlarımız hakkında

dudu99

cc
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
86
14
28
selamlaar.ben öğreniciyim.ünv son sınıf.yalnız yaşıyorum.ve ev arkadası yerıne bir pet sahiplenmek istiyorum.evde kedi ve köpek besleyenler yardımcı olabılır mı.titiz bir insanım.apartmanım da öğrenci sevmiyor köpek cok ses yapar mı?ayrıca ibadet etmeye özen gösteriyorum gercekten köpek ve ya kedı beslemek sakıncalı mı?hangi pet daha rahat beslenir?ben arkadaş olsun istiyorum bana.evde bir can bir ses olsun :/

Konunuz evcil hayvanlar bölümüne taşındı,bilginize..

merhaba,

öncelikle bir kedi yada köpeğin ortalama ömrü 10-15 yıl. ve bunlar çok akıllı hisli hayvanlar. bu kadar uzun yıllar ona bakamazsanız bir CANın hayatıyla oynamış olursunuz.
ve her kedi köpeğin huyu farklıdır. 3 köpeğim var 3 ü de evde bakılıyor. biri çok koşar,biri çok havlar biri çok hasta olur.
maddi olarak masrafları dönem dönem çok yüksek olabiliyor. çok ince düşünülmesi gereken bir konu.

bence kuş,balık veya kaplumbağa alın.

çünkü sizin ders çalışma dönemleriniz,kedi yada köpeğin kızgınlık(eşleşme) dönemleri çakışabilir zor geçer.
ve dönem dönem çok fazla tüy dökerler zaten öğrencisiniz temizlik zor olur.apartmanda saplantılı bir tip çıkar size rahat vermez. yada ev değiştirirsiniz yeni ev sahibi istemez. yada yaz olur memlekete götürmek zor oabilir. kedi köpek bakmak düzeni sabit insanın işidir. yani ben tatile de gitsem annem bakar. evlensem eşimi ona göre seçerim. çocuğum olacak yine de ayrılmam gibi kararlılıkta gerektirir.

haklısınız benım de kafamı bunlar mesgul edıyordu.tekrar dusunmemı ve fark etmemı sagladınız.sagolun.

Evcil hayvan beslemiyorum, bir fikrim yok o yüzden.

Size söyleyebileceğim lütfen hayvan ticareti yapan pet shop'lardan değil barınaklardan sahiplenin eğer sahiplenmeye karar verirseniz.. ​Lütfen.

İlla bir ses olsun diye hayvan almak istiyorum diyorsanız ve şartlarınızdan dolayı endişeleriniz varsa, kuş alın

Öğrenciyseniz kedi yada köpek bakımı zor olabilir, onunda sevgi ilgi ve alakaya ihtiyacı var, birde onu evlat edindiginizi düşünerek hareket etmenizi tavsiye ederim...
Sevgiler :)

bir evlat sahiplendim,güzeller güzeli bi minnoş.uzun zaman oldu.cok mutluyuz pişman olmadım bebek gibi de bakıyorum.keşke daha önce sahiplenseydim :)

Size haber vermek istedim bir kedim.var 2013 ten beri :) okulum bitti birakmadim aklıma bile gelmedi bu düşünce evlendim şimdi kendi evimizin çocuğu oldu benim minnosum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…