Hayvanlara yapılan şiddet ! Lütfen görmezden gelmeyelim

kişiselleştirmiyorum kesinlikle,bunun zaten kişisellikle bir alakası yok..arkadaşla tartışmaya da girmek istemiyorum ama "terör kurşunu" çok ağır oldu..

Terör kurşunu hak edene bir canı alana... Bu belediye başkanı da olur memur da olur işsiz de olur....

kimseyle cennet/cehennem polemiğine girmiycem, ben olduğuna inanıyorum ve inanmak istiyorum. diğer türlü, böyle korkunç, böyle insafsız, böyle karaktersiz, vicdansız yaratıkların yaptıklarının yanlarına kar kalmasına katlanamam. hesabı sorulsun istiyorum.

bu habere çok üzüldüm rott besliyorum o benim canım

hiç bir köpek gereksiz yere saldırmaz. burada vurulması gereken illa ki biri varsa bu da köpeğin sahibidir.

Allah köpek sahibine de vuran kişiyede vicdan versin.

Son düzenleme:
Terör kurşunu hak edene bir canı alana... Bu belediye başkanı da olur memur da olur işsiz de olur....

suçu olan Allahtan bulsun cezasını canım, vatan hainlerinin elinden değil..neyse uzamasın konu, ben sadece "terör kurşunu" lafını yakıştıramadım,vatansever birine..
neyse iyi akşamlar

Hayvanları çok seviyorum hemde çok ama yapılan bu vahşi katliamı yapanı mesleki kimliğiyle, terör kurşunuyla kınamak, öfkenizi bu şekilde belirtmek yerine, bu dünyada bizim kadar yaşama hakkı olan tüm canlılara zarar verenleri Allah'a havale ediyorum deseydiniz daha doğru olmaz mıydı?

resimlere bile bakamıyorum allah bunu yapanların belasını versin

ERZURUM’un Aşkale İlçesi’nde, belediyeye ait çöp depolama alanında av tüfeği ile öldürülmüş çok sayıda köpek leşi bulundu. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Basın Sözcüsü Şule Baylan, "Bunu yapanların insanlıklarını yitirşim olması gerek. Suçluların bulunup cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Av tüfeği ile öldürülen 8 köpek leşi, Aşkale Çimento Fabrikası’nın önündeki ilçeye ait çöp depolama sahasında işçiler tarafından görüldü. Olaydan haberdar edilen HAYTAP Basın Sözcüsü Şule Baylan, "2004 yılında çıkarılan 5199 yasa gereği sokak köpekleri belediyeler tarafından kısırlaştırılıp bakılması gerekir. Eğer bir belediyenin sınırları içinde ya da çöplüğünde canlılar öldürülüyorsa o beldede katiller vardır. O belediye sınırları içinde yaşayan merhametsiz insanlar var. Bu kişiler bugün hayvanlara yaptıklarını yarın insanlara yapacaktır. Emniyet’in cinayeti işleyenleri bulmasını istiyoruz" diye konuştu.

Aşkale Belediye Başkanı AK Parti’li Ahmet Yaptırmış, katliamı kimin yaptığını bilmediklerini anlattı. Yaptırmış, "Ölen köpekleri belediyenin temizlik işçileri sabah erken saatlerinde çöp toplarken sokak aralarında bulmuş. Onlar da götürüp çöplüğe atmış. Kimin yaptığını bilmiyoruz" dedi.

nasil kiyiyorsunuz ya? Ortadakinin zayifligina bakin ...zaten cogu zaman ac susuz kaliyorlar ustune bide yasama haklarini hice sayiyorsunuz..cezaniz er ya da gec verilecek..o kursunu atana da attirana da..

bu şiddet,bu katliam,bu canilik BİTMEZ! bitiremezler.. hatta bunlar iyi günlerimiz. artık insanlıktan yana çözümden yana hiç amaa hiiiiç umudum yok.

eskiden askerlerimiz dağda vurulurdu. Artık şehirde karakolda,yolda mayınla, okullara saldırılar derken eşkiya içimizde...
eskiden genç kızlara tecavüz eden arsız genç orta yaş erkekler vardı artık beşikteki bebeğe bile tecavüz edebilen her yaşta insan var 70inde ki dede bile tecavüz ediyor.
felçli nineye bile nefsi uyanan toplumuz. hatta ve hatta kendi canımızdan kanımızdan olan evladımıza göz dikiyoruz. öyle pislik bir millet olduk ki...
hiç birşey bizi iğrençlikten caydırmıyor.

malesef sokak da kalan kedi köpeğin hali içler acısı... rabbim tüm köpeklere kedilere acısız ölümler versin nesilleri sona ersin. artık onlar bari kirlenmesin dünyamızda. yazık yaa yazık....

Ben de acısız bir şekilde soyları tükensin istiyorum...... Yoksa sonu gelmeyecek... En arkadaki ya hamile ya da yavruları var

Kimin yaptığını gayet iyi biliyorlar. Erzurum da belediyeler köpek başına 10-15 lira verip, vurduruyorlar hayvanları. Bu ilk kez olmuyor, yıllardır var, gazetelere yansımıyor ayrı. Bunu da orada yaşayan birinden öğrendim, bir çok insan bunu yapıyormuş. Rabbim e havale ediyorum, o kadar çok ki bu zalimler içim daralıyor artık

Antalya'da köpek eğitim merkezinde sözde eğitim adı altında hayvanlara yapılan işkence inanılmaz!! Allah belanızı versin İNŞALLAH!!!!!! Bu yaratıklara ne desek az..

Yavrum nasıl korkuyor kaçacak yeri de yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
izleyemem bile böyle videoları ya yatacak yerin yok pislik herif başını izledim gerisini izleyemedim nerde hayvan hakları ya melek onlar ya insanlardan nefret eder oldum yarabbim biz onalrı koruyamadık sen koru

izleyemem bile böyle videoları ya yatacak yerin yok pislik herif başını izledim gerisini izleyemedim nerde hayvan hakları ya melek onlar ya insanlardan nefret eder oldum yarabbim biz onalrı koruyamadık sen koru

İnsanlar eğitilsin diye emanet ediyorlar, vicdandan yoksun iğrenç yaratıkların yaptığı bu işte!!!
İzlediğim andan beri bin kat fazlasını çeksinler diye dua ediyorum..

İnsanlar eğitilsin diye emanet ediyorlar, vicdandan yoksun iğrenç yaratıkların yaptığı bu işte!!!
İzlediğim andan beri bin kat fazlasını çeksinler diye dua ediyorum..

inşallah çeksinler ,asıl onun gibi pisliklerin eğitime ihtiyacı var kendini eğitememiş daha kaldıkı başkasını egitsin

Elleri kırılsın da bir daha hiçbir canlıya el kaldıramasınlar inşallah!!

[video=youtube;9A1kK0F4s8E]http://www.youtube.com/watch?v=9A1kK0F4s8E[/video]

Savunmasız bir yavruya bu işkenceyi yapabilecek kadar zalim insanların aramızda dolaşması ne kadar iğrenç ve tehlikeli...
Bunların suçluları bulunmalı ve cezalarının yanısıra ciddi psikiyatrik tedaviler görmeliler. Bunun cezası ülkemizde yok gerçi, ne de olsa hayvanlar birer "mal" olarak görülüp onlara verilen zarar da -eğer sahipliyse tabi- mala zarar vermek olarak ceza buluyor ancak... Düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum!

Az önce bir video izledim.. Keşke izlemeseydim... Gazetenin web sitesinde gördüm tıkladım işte!! İsrail askeri cezvedeki kızgın yağa micik kuşu canlı canlı sokup öldürdü :85: :85:

Ya böyle insanlar yaşamasın... Caniler arttı,vicdan sahibi insan parmakla sayılır oldu artık.....

nasil dunyada yasiyoruz anlamiyorum.dunyayi bizimle paylasan masumlara niye bunu yapiyorlarniye ya niye.az once bir videonun basini izledim sonuna kadar izleyemedim.off icim parcalandi.kiyamam yanasil inliyordu
elleri kirilsin inshallah.bu vahsetden nasil zevk aliyor.acaba aynisini ona yapsan ne yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…