Hayvanlara yapılan şiddet ! Lütfen görmezden gelmeyelim

Köpeğimiz uzun süredir var bu süre zarfında misafirlerimiz azaldı biliyo musunuz kızlar.
Ha üzüldüm mü valla hiç üzülmedim korkmak bi nebze korkan biri olunca kapıyoruz ama kılından tüüyünden yok uçarmış yutarmışsın tüyü ölürmüşsün bıdı vıdı.Hadi gelmeyenlere yine kızmıyorum, kızdığım kişiler eve gelip bin tane laf eden car car bağıranlar.Bitanesi var eve girer girmez başlıyo "bizim bi arkadaş köpek almıştı tüyü kaçtı ciğerine kist oldu öldü ayyyyy bana terlik getir audrey eve taşımıyım tüyleri ahahahah ehuhuuhuhuhuhu" arkadaşlar kesinlikle böyle birşey yok dimi.Aşıları tam oluyor köpeğimiz güvenilir biryerden oluyor mamalarını da tam yiyor böyle birşey imkansız diyorum inanmıyolar doğruyum ben dimi yoksa ohooooo köpek bakanların hepsi olmuştu aynı evde yaşadığın köpeğin tüyünü tabi yutarsın dimi

Allah belasını versin.......

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada Er_ca adlı bir üye var, bir tane rott bir tane golden ve bir tane de pincher besliyor ve hamile... Ve bu konuda çok bilinçli o kadar söyleyeyim....

konuna ve sana destek vermek istiyorum bir şekilde ama ne yapmalıyız nasıl başlamalıyız bilmiyorum !!!

Burada Er_ca adlı bir üye var, bir tane rott bir tane golden ve bir tane de pincher besliyor ve hamile... Ve bu konuda çok bilinçli o kadar söyleyeyim....
merhaba,
bende er_ca'nın annesiyim. köpek besleyen insanlara karşı cephe alan tavır takınan cahil zihniyetli pek çok akraban,komşun olduğunu öğreniyorsun köpek sahibi olduktan sonra ve öncen çok farklı oluyor. ama herşeye değer.

4-5 ayda bir kist haplarını kullandıktan sonra herkesin içi rahat olsun. falancanın ciğerini aldılar gibi efsane olaylar bizlere gelenler de anlatıyor. bizde TÜHH KEŞKE BİRAZ PARAYA KIYIP İYİ BİR VETERİNERE KONTROL ETTİRSEYDİ KÖPEĞİNİ BİRŞEY OLMAZDI diyoruz

lütfen misafir gelince köpeğinizi uzun süreli kapatmayın. ve köpeğinizden korkuyorlarsa 'onu kapatırız' gibi yüz vermeyin!
AA o da rahatsız olur o da rahat etsin diyin. ve misafiriniz varken sıkça bulunduğu odayı köpeğinizin ziyaret edin. goldenimiz 7 yaşında epilepsi hastası. sıkıldığı günler. ki misafir gelse bile kapamıyoruz . ama istemeyen sevmeyen biri olunca bunu hissedip üzülüyor. ve sara nöbeti geçiriyor. günde 3 tane ilaç içerek yaşamına devam ediyor. gençken anlamadığınız şeyler yaşlandıkça çıkıyor ortaya lütfen kimse için evdeki tüylü yavrunuzu üzmeyin. ,gecelerce uyumadan onun başını bekliyorum.derin uyku uyuyup kötü rüya görürse diye sıkça uyandırıyorum. çok zor şeyler.

hayvanlara psikolojik şiddet,fiziksel şiddet birde tecavüzler malesef tüylü dostlarımızın hayatı çok zor.
insanın değeri olmayan dünyada malesef hayvanın hiç olmuyor.

Ayy demek Er_ca nın bu sevgisi anneden mirasmış Er_ca benim dikkatimi çeken üyelerden çünkü bakımı kadar psikolojilerinden de anlıyor... Benim köpeğim yok ama olsa da eve gelen ucubeler yüzünden canımdan bir parçayı hapsedemem orası onun da evi olur beğenmiyorsa misafir gelmesin... Golden a da üzüldüm yaaa fotolarını görmüştüm neyse ki sizin gibi insanlarla birlikte....

****************** arkadaşlar bir bakar mısınız ben derdimi anlatamadım sanırım konu sahibi arkadaşa. o yüzden hayvansever arkadaşlardan yardım bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
İngiltere'de kozmetik ürünlerinin hayvanlar üzerinde denenmesine karşı sıra dışı bir protesto yapıldı.

Gerçekten çarpıcı..Hayvanlara neler yapılıyor hala...Ve o hayvanın yerine insanı koyunca yapılan işkence daha anlaşılır oluyor..

[h=2]Tuzla'da sahipsiz kedi ve köpekler...
[/h]Pendik ve Tuzla bölgesinde sahipsiz kedi ve köpeklerin limandaki bir gemiye toplandığı iddiası bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Emniyet iddianın doğruluğunu araştırıyor.

Birkaç gündür Pendik civarında kedi ve köpeklerin ortadan kaybolduğu iddiası üzerine hayvanseverler ve hukukçular harekete geçti. Görgü tanıklarının iddiasına göre sahipsiz kedi ve köpekler Filipin bandıralı ve adının "Independent" olduğu belirtilen gemiye bindirildiler. Akibetleri ise bilinmiyor.

Cnnturk.com'a konuşan İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkan Yardımcısı Av. Deniz Tavşancıl dün gece kaymakamlığın aranarak herekete geçildiğini söyledi. Tavşancıl şunları söyledi: "Komisyon Başkanı Av. Hülya Yalçın durumu kaymakamlığa iletti. İlçe emniyeti orada ve geminin aranması gerektiğini söylüyor. Hayvanların güverte tarafında tutulduğu zannediliyor. Mutfakta da kalıntılardan delil toplanması gerekiyor. Ancak bunun için Limanlar Genel Müdürlüğü'nden izin alınması gerekiyor".

"150 köpek bir gecede yok oldu"

Av. Tavşancıl, aldıkları duyuma göre Pendik'te yaklaşık 150 köpeğin bir gecede yok olduğunu ve bu köpeklerin Filipin bandıralı "Teak" adlı gemiyle Türk karasularından dışarı hareket ettiğini ve bu nedenle yetkililerin müdahale edilemediğini belirtti. Aynı duyuma göre köpeklerin sevkiyatı Maltepe, Kartal ve Pendik'teki acente motorları ile sağlandı. "50 -100 liraya köpekler toplandı" İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Hülya Yalçın ise kedi ve köpeklerin azaldığına dair ihbar aldıklarını belirterek şunları dile getirdi: "Normalde belediyeler sahipsiz sokak hayvanlarını topluyor. Belediyeye sorduk ancak böyle bir şey yapmadıklarını söylediler. Dün gece gelen isimsiz bir ihbar telefonu da limandan çok sayıda köpeğin gemilere bindirildiğini söyledi. Çocukların 50 - 100 liraya köpekleri gemilere getirdiği iddiası var. Dün geceden beri kaymakamlık, Kıyı Güvenliği başta olmak üzere pek çok yeri harekete geçirmeye çalıştık."

(gazetevatan)

Son düzenleme:
kızlar bu akşam tv de izledim

yalan haber oldugunu söylediler
Independent isimli geminin seneler önce boğazda yanan petrol gemisi imiş..
haberlerde çıktı doğrumudur bilemem...umarım doğrudur

kızlar bu akşam tv de izledim

yalan haber oldugunu söylediler
Independent isimli geminin seneler önce boğazda yanan petrol gemisi imiş..
haberlerde çıktı doğrumudur bilemem...umarım doğrudur

Umarım söylendiği gibidir, umarım...

Tunceli'de 'köpek' gerginliği

Tunceli’de bir polis, kendisine saldırdığı gerekçesiyle rottweiler cinsi köpeği tabancasıyla vurarak öldürdü. Olay tepkilere neden olurken, polis ve eşi sığındıkları alışveriş merkezinden sivil bir minibüsle uzaklaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, eşiyle birlikte Tunceli il merkezi Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezine giden ismi öğrenilemeyen özel harekat polisi, alışveriş merkezinin önünde duran rottweiler cinsi köpeği, kendisine saldırdığı gerekçesiyle tabancasıyla vurarak öldürdü. Merkezden alışveriş yaparken olaya tanık olanlar ve bazı mahalle sakinleri, özel harekat polisine tepki gösterdi. Tepkiler nedeniyle polis ve eşi alışveriş merkezine sığınmak zorunda kalırken, olay yerine çok sayıda özel harekat polisi ile çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Alışveriş merkezi önünde güvenlik önlemi alan polis ekipleri ile olaya tepki gösteren vatandaşlar arasında zaman zaman arbede yaşandı.

Alınan güvenlik önlemlerinin ardından özel harekat polisi ve eşi, sığındıkları alışveriş merkezinden sivil bir minibüsle uzaklaştırıldı. Bu sırada bazı vatandaşlar, minibüse doğru koşarak polise tepki gösterdi. Emniyet yetkilileri ve bazı vatandaşların araya girmesiyle olay daha fazla büyümeden kalabalık dağıldı.

Eveet dağıldı ve bir can öylece öldüğüyle kaldı bir oç yüzünden....!!!!

Bu haberi milliyet.com.tr den aldım ve yorumların sadece ilk iki sayfasını hiç atlamadan kopyaladım kanım dondu daha fazlasını okumak istemedim... Güzel ülkemin insanlar nasıl bu kadar düştü bu kadar alçaldı..... Bakın yorumlar... Hele biri 200 ton kuvvetle ısırıyor demiş ki ona gülsem mi ağlasam mı bilemedim....... Buyrun:

İyi yapmış diyen de var köpek insandan değerli mi diyen de.... Yorumların 3. sayfasını okumayı göze alamadım sadece bir veya iki İNSAN o da can demiş...

Hatta biri kendince fikir üretmiş biber gazı sıksaydı bari o da can demiş ona malın tekinin verdiği cevap ise YA BİBER GAZI DİĞER İNSANLARA ZARAR VERSEYDİ....

Böyle güzel bir ülkede böylesine cani böylesine şerefsiz insanlarla yaşamaktan utanıyorum....

O polis için dilerim en sevdiğin bir gün yine bir polis hatta terörist kurşunuyla can verir demek geçiyor, hem de tüm kalbimle... Ama demiyorum... demiyorum çünkü biliyorum ki EVRENDE HİÇBİR EYLEM KARŞILIKSIZ KALMAZ İYİ DE KÖTÜ DE....

Son düzenleme:

bir asker eşi olarak bu cümle için kınıyorum sizi

bir asker eşi olarak bu cümle için kınıyorum sizi

İstediğiniz kadar kınayabilirsiniz Bütün halk orada adamın karısını insanlardan özel araçla kaçırmışlar (ki keşke kaçamasaydı da gebertseydiler o kadını orada ama eğer engel olmaya çalıştıysa bu sözümü geri alıyorum) hadi diyelim saldırdı o kadar insan var tek çözüm vurmak mıydı.... Polis fazla bile terörist kurşunu hakkı olan da... Zaten önceki mesajımda da demiştim hakkı bu ama ben DEMİYORUM çünkü evrende herşey karşılığnı bulur her eylem her davranış.........

Bu arada yanlış anlaşılmasın polis veya askerliğe hele ki askerliğe hiçbir lafım yok, o canı alan adam kim olsa aynı şeyi derdim.... Askerlere saygım sonsuz tabii ki...

Son düzenleme:
Kişiselleştirmemeli..
Bu konuda polis memuru çekmiş vurmuş ancak silahı belinde olan herhangi biri de aynı caniliği yapabilirdi..

Kişiselleştirmemeli..
Bu konuda polis memuru çekmiş vurmuş ancak silahı belinde olan herhangi biri de aynı caniliği yapabilirdi..

Evet mesajıma da ekledim zaten polislere vs lafım yok kim olsa aynı şeyleri söylerdim... Beni biraz da yorumlar kızdırdı...

Kişiselleştirmemeli..

kişiselleştirmiyorum kesinlikle,bunun zaten kişisellikle bir alakası yok..arkadaşla tartışmaya da girmek istemiyorum ama "terör kurşunu" çok ağır oldu..

kişiselleştirmiyorum kesinlikle,bunun zaten kişisellikle bir alakası yok..arkadaşla tartışmaya da girmek istemiyorum ama "terör kurşunu" çok ağır oldu..

Mikerinos,canının çok yandığını anlatmaya çalışmış sadece..Ne kadar üzüldüğünü..
Zaten demek istemiyorum,demiyorum da demiş..

Terör kurşunu sözü ağır evet..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…