Hayvanlara yapılan şiddet ! Lütfen görmezden gelmeyelim

Bunlar yeni doğmuş bebeğe de musallat olanlar..
diycek lafım yok

Allahtan önce insanlara merhamet vermesini diliyorum.
Doğal yaşam ortamlarını yok edip işgal edip ardından da işgal ettiğimiz ortamlarda bulunmalarına bile tahammül edemeyip onları zaten zorlandıkları bu doğa dışı ortamda yaşatmamaya da kararlıyız ve daha da kötüsü onlara tahammülsüsüz.
Eve heves diye aldığımız kendimizi ya da çocuğumuzu bir kaç ay eğlendirdikten sonra avlanma yeteneğini kaybetmiş, kendini koruyamayan ,doğal hayatı hiç tanımamış bu canlıları terk etme lüksünü kendimizde bulmuşuz.
Bunlar da yetmemiş onlara gördüğümüz her köşe de bir tekme atmayı farz bilmiş,aklı ve vicdani zorlayan çeşitli işkencelere maruz bırakmışız.

Kapısının önünde aç hayvanlara iki dilim ekmek atan insanların burnundan getirmişiz,koyulan su kaplarına bile tekme atmışız.

Ama aramızdan bazıları çıkmış bu canlıları savunmuş onları sevmişiz her yere erip yetemediğimiz için kendimize dert etmişiz
ve yine yüksek bilinçli insanlar tarafından "insan ölse bu kadar üzülmezsin " gibi yüksek vicdan ve zeka seviyesinde konuşmalara maruz kalmışız.

Hayvanları sevmek zorunda değilsiniz
saygı duyun sadece,yaşam haklarına,doğal yaşamda ki haklarına,yaradılışta ki sebeplerine saygı duyun yeter.

iğrenç bşrşey ama yurtdışında en azından ceza sistemi bize göre iyi....

Aynen katılıyorum... Burada bir komşu var 2.5 yaşında kızı var kız dışarda kedi görünce kediiii kediiii diye yanına gitmek istiyor içgüdüsel anası olacak akıl yoksunu da pis kızım aaaaaaayyy sakın yaklaşma diye çocuğu nasıl korkutuyor!!! Tamam o yaşta bir çocuk belki mikrop kapabilir doğru ama bu şekilde mi anlatılır beyinsiz yaaa.... Bu arada kadın asla zarar vermez hatta arada yemek bile atar balkondan ama çocuğa daha bebeklikten aşıladığı düşünce beni snir ediyor........

hayvanların yüzünü dağlamak EN BÜYÜK 10 günahtan biridir...Rabbim acısını çıkarır (

Baştan sona kadar bütün hepsine tek tek baktım kanım çekildi ve göz yaşlarımı tutamıyorum şuan. Bunları yapan insan olamaz, insanda azıcık bir acıma duygusu varsa zaten yapamazlar. Özellikle kozmetik ürünler için onca hayvan yok oluyor, işkenceye maruz kalıyor. Sırf koca g.tlü, buruşuk meymenetsiz suratlı insanlıktan nasibini almamış, cebinde tonlarca para olup hayrına kullanmayı bilmeyen tipler güzelleşecek mutlu olacak diye yapılır mı bu!

bugün bir kanalın ana haberinde diyorki ev kedileri intihara sebep oluyor nedeni toksoplazmaymış,özellikle hamile bayanlar için çok zararlımış bebeğin beyninde sulanma göz bozukluğuna sebep oluyormuş falan filan.bir haberde demediği kaldı iç hastalıkları dr beyin yakın kedilerinizi atın kedilerinizi ne manyak haber yapıyorlar böyle ya,acayip sinirlendim .aşısı tam olan bir kedi kuru mamayla beslenen bir kedide ne arasın toksoplazma yani bunlarıda madem haber yaparken söyleseler ya haber yapmak için yapıyorlar .acayip canım sıkıldı bende hamileyim ve kedi kızım bana yoldaş böyle haberler çıkınca millet de hemen kedileri günah keçisi yapıyor.dengesiz şeyler ya çok kızdım çok

ne gereksiz bi habermiş hakkaten, bilen bilmeyen millet de her kediyi toxoplazma,mikrobik sanacak, hey allahım o kadar huzurlu bi ülkeyiz ki haber yapacak bi bu kaldıydı...

Dindar kesimin kalesi olan kanalların haberleri izlenimi verdi bana:44:

ne gereksiz bi habermiş hakkaten, bilen bilmeyen millet de her kediyi toxoplazma,mikrobik sanacak, hey allahım o kadar huzurlu bi ülkeyiz ki haber yapacak bi bu kaldıydı...

aynen cnm çok gereksiz ve yersiz bir haber zaten milletçe bişeylere bahane arıyoruz bizim gibi hayvan severleri sinirlendiryor.

Dindar kesimin kalesi olan kanalların haberleri izlenimi verdi bana:44:

haha ne ilginç ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama kanal ismini tutturamamışım:)))) hoş dindar olsun olmasın ya önce herkes insan olsun insan... kediler toxoplasma taşıyabilir ama bunun faturasını bütün kedilere kesmek, insan ırkı kanserdir, kanser yayar demek gibi bi şey, evet bazı kedicikler hastalanabilir ama bunun ev kedisinde görülme ihtimali o kadar az ki, en nihayetinde aşılanan kedilerde böyle bi durum pek görülmez, keşke sokaktaki kediciklerin tümünün de aşılanma ihtimali toxoplazma mikrobu taşıma ihtimalinden daha da yüksek olsa...

amanın insanlardan daha çok hastalık geçiyor ya gerçekten sokak hayvancıkları onlardan bin kat daha temiz .ben kedilerle içli dışlı büyüdüm hem sokak hem ev kedileri allaha şükür bağışıklık kazanmışım ilerde çocuğumada özellikle sokak kedilerini sevdiririmki oda geçirsin bağışıklık kazansın , sokaktaki pisileri bile kocagöbüşümle gidip seviyorum pisimin mamişlerinden veriyorum keşke herkes onlar kadar zararsız olsa.kaldıkı çiğ köfte , çig süt, sebzeden bile bulaşa biliyor adamlar haber yaparken bunları söylemiyor ama sinirler.

evet,evet dediklerine aynen katılıyorum; bu hayvanlara olan ilgini ve hamile kalmanla da olsa buna devam etmeni sonuna kadar destekliyorum koca göbüşlü hamişimiz:)))) dediklerin o kadar hoşuma gitti ki ilk kez "hamiş" lafını kullandım, kendime şu an inanamıyorumDD hayırlı olsun, her şeyin yolunda olduğu bir doğum diliyorum,sağlıklı olun inşallah, sevgiler:))))

sağol tatlım:)) isteyen herkese nasip etsin hem hayvan sevgisi hem evlat sevgisi.güzel dileklerin için tşk ederim:)

Ördeğe tecavüz!

Bu kadarına da pes artık!

AHT MUHABİRİ UĞUR USLUBAŞ'IN HABERİ

Bursa'da "bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Bir kişi, ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Akıllara durgunluk veren olay merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Döndü ve Salih A. (77) çiftine ait ördeğe, çiftin damadı A.Ç. (50) tecavüz etti. Salih A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan A.Ç., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. A.Ç. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ördeğin sahibi Salih A., "Damadım dün gece bize geldi. Alkollüydü. Zaten hep alkol alır. Dün gece geldiğinde terastaki yatakta yattı. Ben 'Oğlum burada yatılır mı?' dedim, ama dinlemedi. Ben aşağı indim. Sonra gidip kümesten ördeği almış. Sabah ben geldiğimde ördek yürüyemez haldeydi. Kan vardı. Yatağı fark etmeyelim diye dik koymuş, baktığımda tüyler ve kan vardı. Şikayetçi oldum" dedi.

4 çocuk babası inşaat işçisi A.Ç., gazetecilerle görüşmek istemezken iddiaları reddedip iftiraya uğradığını öne sürdü. A.Ç., "Benim üst kat komşum zaten polis. İddialar iftira" dedi.

Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ohaaa! Böyle insanların bir taraflarını kesip yedirmek lazım

Ohaaa! Böyle insanların bir taraflarını kesip yedirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…