kadına helal olsun ben dayanamazdım heralde elime ne geldiyse adama atardım heralde allah muhafaza daha kötü bir şeylerde yapabilirdim. öyle bir durumda ay gözümün önüne bile getiremiyorum. ya şu hayvancıklara tecavüz edenleri ne yapmalı ya yatacak yerleri yok .evet cezalar arttırılmalı ya tavuğa kediye köpeğe musallat olanlar cezasını çekmeli.
Köpeğiyle cinsel ilişkiye girdi
Köpeğiyle cinsel ilişkiye girdi
İngiltere Lechlade'de gerçekleşen bir olay, duyanları şoke ediyor
Güncelleme:26 Ağustos 2012 18:26
Üç çocuk babası Nicholas Saunders, kız arkadaşıyla tartıştı. Gece içki içip sarhoş olduktan sonra eski karısı ve çocuklarının olduğu Lechlade'deki eve geldi. Sabaha karşı 2 sularında eve gelen Saunders, eski karısı Kelly Thacker ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Thacker ise onu reddetti ve çocuklarının odalarının da bulunduğu alt kata inerek oradaki yatak odasında uyudu.
"SAHSA, GEL KIZIM!"
Kelly Thacker duyduğu sesler nedeniyle üst kata çıkıp Saunders'a bakmaya geldi. Ancak gördükleri karşısında şoke oldu, çünkü 46 yaşındaki adam çıplaktı ve bull mastiff cinsi Sahsa adlı köpekle cinsel ilişkiye giriyordu.
Gördüklerine inanamayan kadın, polisi aradı ve üç çocuğunun babası Nicholas Saunders'dan şikayetçi oldu. Mahkeme karşısına çıkan adam dört yıl eski karısı Kelly ve çocuklarını ziyaret edemetecek ve 24 ay kamu hizmeti cezası çekecek.
O EVDEN TAŞINACAKLAR
Kelly Thacker ise oturdukları mahallede sürekli arkalarından konuşulmasından ve tatsız şakalara maruz kalmaktan bıktığı için taşınmayı bile düşünüyor.
aynen katılıyorum özellikle kedi köpek sıkıştıran cocuklara acayip kızıyorum gördümmü uyarıyorum anlatıyorum ama hayvan sevgisi ailede başlıyor oda ailede yoksa işte sevgisiz sadist merhametsiz çocuklar ortalıkta kol geziyor. geleceğin katilleri vicdansızları oluyorlar hayvan sevmek gibi güzel bişi varmı ya masum onlar melek ya.rabbim tüm hayvanları ve savunmasız insanları korusun.
bugün bir kanalın ana haberinde diyorki ev kedileri intihara sebep oluyor nedeni toksoplazmaymış,özellikle hamile bayanlar için çok zararlımış bebeğin beyninde sulanma göz bozukluğuna sebep oluyormuş falan filan.bir haberde demediği kaldı iç hastalıkları dr beyin yakın kedilerinizi atın kedilerinizi ne manyak haber yapıyorlar böyle ya,acayip sinirlendim .aşısı tam olan bir kedi kuru mamayla beslenen bir kedide ne arasın toksoplazma yani bunlarıda madem haber yaparken söyleseler ya haber yapmak için yapıyorlar .acayip canım sıkıldı bende hamileyim ve kedi kızım bana yoldaş böyle haberler çıkınca millet de hemen kedileri günah keçisi yapıyor.dengesiz şeyler ya çok kızdım çok
bugün bir kanalın ana haberinde diyorki ev kedileri intihara sebep oluyor nedeni toksoplazmaymış,özellikle hamile bayanlar için çok zararlımış bebeğin beyninde sulanma göz bozukluğuna sebep oluyormuş falan filan.bir haberde demediği kaldı iç hastalıkları dr beyin yakın kedilerinizi atın kedilerinizi ne manyak haber yapıyorlar böyle ya,acayip sinirlendim .aşısı tam olan bir kedi kuru mamayla beslenen bir kedide ne arasın toksoplazma yani bunlarıda madem haber yaparken söyleseler ya haber yapmak için yapıyorlar .acayip canım sıkıldı bende hamileyim ve kedi kızım bana yoldaş böyle haberler çıkınca millet de hemen kedileri günah keçisi yapıyor.dengesiz şeyler ya çok kızdım çok
ne gereksiz bi habermiş hakkaten, bilen bilmeyen millet de her kediyi toxoplazma,mikrobik sanacak, hey allahım o kadar huzurlu bi ülkeyiz ki haber yapacak bi bu kaldıydı...
Dindar kesimin kalesi olan kanalların haberleri izlenimi verdi bana:44:
Dindar kesimin kalesi olan kanalların haberleri izlenimi verdi bana:44:
haha ne ilginç ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama kanal ismini tutturamamışım:)))) hoş dindar olsun olmasın ya önce herkes insan olsun insan... kediler toxoplasma taşıyabilir ama bunun faturasını bütün kedilere kesmek, insan ırkı kanserdir, kanser yayar demek gibi bi şey, evet bazı kedicikler hastalanabilir ama bunun ev kedisinde görülme ihtimali o kadar az ki, en nihayetinde aşılanan kedilerde böyle bi durum pek görülmez, keşke sokaktaki kediciklerin tümünün de aşılanma ihtimali toxoplazma mikrobu taşıma ihtimalinden daha da yüksek olsa...
amanın insanlardan daha çok hastalık geçiyor ya gerçekten sokak hayvancıkları onlardan bin kat daha temiz .ben kedilerle içli dışlı büyüdüm hem sokak hem ev kedileri allaha şükür bağışıklık kazanmışım ilerde çocuğumada özellikle sokak kedilerini sevdiririmki oda geçirsin bağışıklık kazansın , sokaktaki pisileri bile kocagöbüşümle gidip seviyorum pisimin mamişlerinden veriyorum keşke herkes onlar kadar zararsız olsa.kaldıkı çiğ köfte , çig süt, sebzeden bile bulaşa biliyor adamlar haber yaparken bunları söylemiyor ama sinirler.
evet,evet dediklerine aynen katılıyorum; bu hayvanlara olan ilgini ve hamile kalmanla da olsa buna devam etmeni sonuna kadar destekliyorum koca göbüşlü hamişimiz:)))) dediklerin o kadar hoşuma gitti ki ilk kez "hamiş" lafını kullandım, kendime şu an inanamıyorumDD hayırlı olsun, her şeyin yolunda olduğu bir doğum diliyorum,sağlıklı olun inşallah, sevgiler:))))
Ördeğe tecavüz!
Bu kadarına da pes artık!
AHT MUHABİRİ UĞUR USLUBAŞ'IN HABERİ
Bursa'da "bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Bir kişi, ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
Akıllara durgunluk veren olay merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Döndü ve Salih A. (77) çiftine ait ördeğe, çiftin damadı A.Ç. (50) tecavüz etti. Salih A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan A.Ç., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. A.Ç. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Ördeğin sahibi Salih A., "Damadım dün gece bize geldi. Alkollüydü. Zaten hep alkol alır. Dün gece geldiğinde terastaki yatakta yattı. Ben 'Oğlum burada yatılır mı?' dedim, ama dinlemedi. Ben aşağı indim. Sonra gidip kümesten ördeği almış. Sabah ben geldiğimde ördek yürüyemez haldeydi. Kan vardı. Yatağı fark etmeyelim diye dik koymuş, baktığımda tüyler ve kan vardı. Şikayetçi oldum" dedi.
4 çocuk babası inşaat işçisi A.Ç., gazetecilerle görüşmek istemezken iddiaları reddedip iftiraya uğradığını öne sürdü. A.Ç., "Benim üst kat komşum zaten polis. İddialar iftira" dedi.
Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.
Ördeğe tecavüz!
Bu kadarına da pes artık!
AHT MUHABİRİ UĞUR USLUBAŞ'IN HABERİ
Bursa'da "bu kadar da olmaz" dedirten bir olay yaşandı. Bir kişi, ördeğe tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
Akıllara durgunluk veren olay merkez Osmangazi ilçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Döndü ve Salih A. (77) çiftine ait ördeğe, çiftin damadı A.Ç. (50) tecavüz etti. Salih A.'nın şikayeti üzerine gözaltına alınan A.Ç., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. A.Ç. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Ördeğin sahibi Salih A., "Damadım dün gece bize geldi. Alkollüydü. Zaten hep alkol alır. Dün gece geldiğinde terastaki yatakta yattı. Ben 'Oğlum burada yatılır mı?' dedim, ama dinlemedi. Ben aşağı indim. Sonra gidip kümesten ördeği almış. Sabah ben geldiğimde ördek yürüyemez haldeydi. Kan vardı. Yatağı fark etmeyelim diye dik koymuş, baktığımda tüyler ve kan vardı. Şikayetçi oldum" dedi.
4 çocuk babası inşaat işçisi A.Ç., gazetecilerle görüşmek istemezken iddiaları reddedip iftiraya uğradığını öne sürdü. A.Ç., "Benim üst kat komşum zaten polis. İddialar iftira" dedi.
Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?