- Konu Sahibi xbursankarax
-
arkadaslar yemek yapmayı bilmedigim için dışarıdan felan yemk yiyorum bu aksam çorba ıccektım ama artık evde ogrenmem lazım.sizce hazır çorbanın tadı güzelmi ? daha hiç içmedim.ve yapması kolay mıdır ayrıca hangi marka çorba almalıyım çok var bugun deneyım mı yoksa dısarıdan yemeye devam mı edeyım
Çorba en kolay şeylerden birisi
Bana sorarsan hazır çorbalar gayet güzel, ben bazen ev yapımlarından daha çok beğeniyorum
Ben bi tek işkembeyi içiyorum hazır olarakO lokantalardaki işkembe çorbasından iyidir
Hazır çorbanı pısırmeden once yapacağın tencerede bıraz un kavur çorbanı paketin arkasındaki tarife göre pısır. Ev çorbası tadına yakın bir tat olacak :)
Çorba en kolay şeylerden birisi
Bana sorarsan hazır çorbalar gayet güzel, ben bazen ev yapımlarından daha çok beğeniyorum
Ben bi tek işkembeyi içiyorum hazır olarakO lokantalardaki işkembe çorbasından iyidir
:120:
işkembeyi hiçbir türlü sevmiyorum yuvrum ya
Sevilcek bişey değil kiKaynanam yapıp getiriyor bazen yemeden döküyorum. Eşim sever ona da içirmiyorum pis kokuyor :120:
Hazır çorbada işkembe tadı almıyorum ben hoşuma gidiyor
Kizzz just useniyorum demiyosun da hazir corbayi daha cok begeniyomusssuyaniiiiikk:13:
Ben bu un kavurma olayını geçen yapayım dedim beceremedim, yapıştı falan rezalet bir şey oldu nasıl yapıyorsunuz?
ya içinde yumuşak şeyler oluyor böyle sakız gibi :120:
domates de çok sevmem
evet üşeniyorumgerçek çorba bir kez yaptım daha
ya siz bana hele şu un kavurmayı anlatın ya geçen yapayım dedim miyane çorbası mıymış neymiş onu olmadınasıl kavuracağız bu unu
ya içinde yumuşak şeyler oluyor böyle sakız gibi :120:
domates de çok sevmem
evet üşeniyorumgerçek çorba bir kez yaptım daha
ya siz bana hele şu un kavurmayı anlatın ya geçen yapayım dedim miyane çorbası mıymış neymiş onu olmadınasıl kavuracağız bu unu
Ben domates çorbası yaparken kavuruyorum unu, hiç yapışma falan olmadıAz kavur, çok kavurma bi de azar azar su katarak karıştır sürekli. O zaman yapışmaz
Tencereye unu koyup ksvuruyorum bıraz guzel koku duyunca suyu atıyorum sonra çorbayı :)
Yagini az ununu fazla mi koyuyosun kii
tarifte 2 yemek kaşığı yağ 3 su bardağı un diyodutarifin yalancısıyım
ayy 3 su bardagi un ne yavruuum kek mi yapiyooozz
yani tamam da neyle kavuruyorsunuz bunu benim bulduğum tarifte 2 yemek kaşığı yağ diyordu o kadarcık yağla kavrulmadı toz toz durdu öyle ay anlatamıyorum ki de bana adım adım söylemeniz lazımsonra suyu da döktüm ama içinden un taneleri çıkıyordu :120: sonra da çöpe döktüm kimse görmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?