Bu hafta kaç kilo vermişsin çok merak ediyorum idali bir hafa oldu senin içinTek ögüne devam 20 saat açlık sonrası
2 kabak 2 kapya biber bolca baharat 2 yk zeytın yagı 5 tam cevız 3 yk yogurt 3 yumurta ( s olanlardan 1.5 büyük yumurtayada denk geliyor) 6 tane misket köfte çocuklara yapmıstım canım istedi
Bugun spor yapmayacagım dinlenme günüm
Chocolita
Paylaşıyorum canım yorumlarımda yaptığım sporlar var bugün spor yapmıycam yarında annem geldi onunla vakit geçireceğizPaylaşsana yaptıklarını sporlari ya idam var bayrama kadar 80 olmak için
Amacım kilo vermek degil incelmekBu hafta kaç kilo vermişsin çok merak ediyorum idali bir hafa oldu senin için
Hayırlı akşamlar nasılsınız kızlar
Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şafi adıyla şifa versin canım kendini yormadan yap boyunluk kullanmak iyi geliyor agrı dönemlerindeValla çok yorgunum kışlık yazlıkları ayırdım boynum ağrıyor bu gün kaza geçirdiğimin bir yılı doldu daha boyunluk takıyorum gönlümce gezip tozmak istiyorum ama çok şükür öyle bir kazadan çocuklarımla sağ Salim kurtulduk bende durum böyle dertleşmek geldi içimden
Çok teşekkür ediyorum boyunluk iyi geliyor tabi dayancam az kaldı inşallahÇok geçmiş olsun inşallah Rabbim şafi adıyla şifa versin canım kendini yormadan yap boyunluk kullanmak iyi geliyor agrı dönemlerinde
Ah benimde mens dönemime bir kaç gün kaldı belim çok fena korsemi taktım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?