Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Iyi aksamlar
Ben yine pertim

Sabah 7de
1 dilil cavdar uzerine Hindi fume

Ogle 15 de
150gr balik

Aksam mi desem gece mi
Ilk defa 21 e kaldi yemek
Oda Spaghetti oldu

4den 20.30 a kadar trampolin kurma ile ugrastik

Yarin karbonhidrat i kesip tembel keto yapmam lazim. Yoksa kocaman arti gorururm Cumartesi gunu

Su miktarim cok az
Adimda 4bin civari
Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20250604_212747_Pedometer.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 6
İyi geceler hanımlar

Sabah
peynirli omlet salatalık 2 tane kapya biber 5-6 tane zeytin 1 tk Nutella 3 dilim ekmek

Ara öğün
Altınbaşak tahıl cipsi 4 tane bitter çikolata ajşam yemeği yemedim canım istemedi.

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 3k
Chocolita

Bugün oğlanla oynadık dışarıdaydık. Sporu yeni yapabildim. İnşallah yarın omad yapacağım böyle diyip yapamıyom ona yanarımm

Eklentiler

• 1000032272.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 7
Çok sağol delfinia çok geçmiş kötü bir şey yoktur inşallah
Sağolasın HuMIsma Kötü bir şey yok canım, çok şükür.Sabah hastaneye Zoladex iğne yazdırmaya gittim, raporum olduğu için devlet hastanesindeki aile hekimi de yazabildi. Çok sıcaktı hava, hastane çıkışı bir de sağlık ocağına uğradık Babamın ilaçlarını yazdırmak için. Öğlearası ve sonrası doktoru biraz bekledik. İlaçları alıp gelmemiz akşamüzerini buldu. Yorulmuşuz.
Şu an 49 yaşındayım, yakında 50'ye basacağım. Menopoz öncesi adet düzensizliği, yoğunluğu durumları yaşamaya başladım. 20 günden fazla sürüyordu reglim bazen ve hangi tarihte regl olacağımı kestiremez duruma geldim, tarihleri şaştı. Miyomlar da mevcut. Mirena, hormonlu spiral yoğun regl süreci yaşayan hanımlarda çoğunlukla azaltmakta faydalı oluyormuş, hatta regl olmayanlar da varmış. 1 sene önce doktorumun önerisiyle mirena takıldı. Mirenaya rağmen adetler uzun ve düzensiz olunca doktorum Zoladex 3.6 mg iğne ile hormonlarımı 3 ay boyunca baskılayacak ve regl olmayacağım.
Zoladex iğne olacağım bu 3 aylık süreçte şişlik, baş ağrısı, kilo alma durumları beklenen yan etkiler arasında maalesef.
Ama bir yandan da regl olmayacağıma seviniyorum. Demirim çok düşüktü kansızlıktan, alt sınırda idi. Biraz kendimi toparlayacağım.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım

İyi geceler, bayram öncesi yoğun geçiyor günler. delfinia Chocolita çok geçmiş olsun.
Salı günü menüm;
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates biber, 2 dilim ekmek, bal

Kahve

Akşam; kuru fasülye, pilav ve cacık

Karpuz

Çarşamba günü
Kahvaltı; tereyağlı yumurta, 4 zeytin, domates biber, avokado, 2 dilim ekmek

Çay ve biraz kuruyemiş

Akşam; az pilav, taze fasülye

Karpuz

Yeşil çay yatmadan önce

Çok teşekkür ederim canım labellevie
Sağolasın, eksik olmayasın

Selam
Pek bakamadim gibi hissediyorum buraya.
Yogun haftaydi. Hatta temmuzun ikinci haftasina kadarda yogun gececek gibi,simdilik.
Cocuklarin ikiside evde bugun. Yarin de bayram oldugu icin yollamayacagim okula kizi. Oglanin da 2 dersi var, onunki mecburi ama saat 10dan sonra anneme gececegim

Arrietty_ çok kolay gelsin canım

Tesekkur ederim
Nasil geciyor yazlikda tatil?
Güzel geçiyor canım. Burası çok huzurlu, komşuluk ilişkileri samimi, insanlararası ilişkiler daha sıcak. Komşular birbirimize çaya kahveye gidiyoruz. Burada hanımların oluşturduğu bir grup var, devamlı burada yaşayanlar ve yazın uzun dönem kalanlar etkinliklerde buluşuyorlarmış. Onların etkinlik grubuna dahil oldum, akranlarımla tanışmak için katılmak istiyorum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…