Canım ben sabittim, sadece foto çekmemiştim sonra çekerim diye, biraz ödem gider birkaç gram veririm diye. sonra da fırsat bulamadım. Sen bana yaz 1 uyarı alışmışız zaten. Bu arada bayramın kutlu olsun, ailenle birlikte nice bayramlar dilerim.Haftalık tartı cezasındaTheDandelion 1 gün kaldı yarın akşama kadar süresi var
labellevie geçen hafta tartı göndermedin canım. Uyarı gelse bile sonradan göndermek gerekiyor ki listeye geçelim + varsa egzersiz yapalım. Adil olsun
Sağol canım. Bende hep menülerimi chatgpt ye yazıyorum ne almışım ne vermişim. Ne yanlış olmuş. Bugünü hafif geçirmek lazımGeçmiş olsun canım tekrardan geç saatte yediğim için aslında biraz da pişmanlık yaşadım öğlen ya da öğlen arası yeseydim sorun değildi chatgpt de sordum öğünlerimi yazıp o da dünkü yaptığım sporun yediklerime eşit geldiğini söylüyor. Iki gün ödemli çıkabilirmişim ama bugün tatlı yememem lazım
Aşkım 2 uyarı var ne uyarısı hak kalmadı hshahaCanım ben sabittim, sadece foto çekmemiştim sonra çekerim diye, biraz ödem gider birkaç gram veririm diye. sonra da fırsat bulamadım. Sen bana yaz 1 uyarı alışmışız zaten. Bu arada bayramın kutlu olsun, ailenle birlikte nice bayramlar dilerim.
En son benim uyarım kalmamıştı grup yıldızı olmuştum. Bakıyorum şimdi.Sağol canım. Bende hep menülerimi chatgpt ye yazıyorum ne almışım ne vermişim. Ne yanlış olmuş. Bugünü hafif geçirmek lazım
Aşkım 2 uyarı var ne uyarısı hak kalmadı hshaha
Şöyle ypalım, 2 gün egzersiz bekleyeyim 1 günün tamam oldu. O sabitin hakkını çıkarmış olalım. Seninde bayramın mübarek olsun canımsevdiklerimizle nice bayramlar görelim
En son benim uyarım kalmamıştı grup yıldızı olmuştum. Bakıyorum şimdi.
Haftalık Sonuçlar
labellevie
Denp 3 gün 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersiz beklerim
Aylık Sonuçlar
Acquaa -0.50
Sınırın altında kaldığı için bu hafta 3 gün 8.000 adım veya 30 dk kanıtlı egzersiz beklerim
labellevie + sonuç olduğu için 1 uyarı geldi
25 mayısta konuşmuşuz benden önceki hafta grup yıldızı olmuşsun biri silinmiş. Geçen haftada tartı gelmediğinden 1 uyarı gelmiş. Canım senin 1 tane uyarın var 2 değilmişLabelim burada seni alıntı yapmışım TheDandelionla
Birer uyarı geldi kızlar. Tartıları bugün aç karnına bekliyorum. Toksanız yarın sabahtan beklerim. Ne kadar önce atarsanız o kadar iyi. Çünkü biliyorsunuz yüzdeler bu haftaki kilomuza göre alınıyor.
TheDandelion tatildesin neden izin almıyorsun canım. İzin almak istemezsen mecbur tartıyı beklemek zorundayım
17 Mayıs Yıldızlar Ligi
️ @D u t (0.794) ️
️ labellevie (0.745) ️
Label 1 uyarın vardı silindi ️
Tebrik ederim canlarım İradenize sağlık
Hareket oldukça eksi de geliyor
İkinizde çok güzel adım attınız bu hafta
Menüler özenliydi❤
Tamam canım ben 25. De geleni unutmuşumlabellevie alıntı yapamadım canım sıkıntı oldu herhalde. Benim hesap doğru bak. 17 mayısta grup yıldızı olduğunda önceden kalma bir uyarın silindi. Sonraki uyarı 25 inde gelmiş Aylık sonuç. Ondan sonraki de geçen hafta tartı gelmediği için
Olsun canım. Uyarı yiğidin kamçısıdır halledilirrTamam canım ben 25. De geleni unutmuşum
Ben bayram izninde olmak istiyorum tartımı evde unutmuşum çünkü. İzinde iken adımlarımı paylaşabiliyormuyum.Yazamadığım aralıkta sadece 1 gün diyet dışım oldu. Dün de güzel beslendim. Adım da attım. Yarın çok büyük bir fark beklemesem de 80i ucundan görmek istiyorum.
Kimler bayram iznine çıkıyor beni etiketlesin lütfen
Ona göre tartı beklemiyim
Perşembe menümMenü kontrollerimi yaptım
HuMIsma çarşamba perşembe
labellevie perşembe
TheDandelion perşembe günü menüleri yok kızlar
Kızlar öncelikle bayramınız mübarek olsun
İzin alayım misafirlerim falan çok geliyor 3 gün inşallah toparlanıp geleyim
İyi bayramlar hanımlar hepinize sağlıklı mutlu güzel bir bayram diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?