- 23 Temmuz 2025
- 16
- 18
- 3
- 26
Allah razı olsunBaşınız sağolsun
Yaptırdım ya. Bataryayla birliktie samsung da değiştirdiler. Daha 2 yıllık telefondu. Teknosa da 58.000 olmuş bu telefon. Alamam bi dahaYapmadin değil mi yenisini alsan daha uyguna gelirdi çünkü
Hayata bir telefona o kadar vermem valla sen vermişsin helal olsun telefonu sinirim gelince bir yerlere fırlatıyorum huyum kurusun her seferinde böyle olsa kocayı batırırimYaptırdım ya. Bataryayla birliktie samsung da değiştirdiler. Daha 2 yıllık telefondu. Teknosa da 58.000 olmuş bu telefon. Alamam bi dahasağlam kılıf aldım artık .yaşlıların kullandıgı. Kapaklı falan
M madambitter başınız sağolsunAmin çok sağol _Chocolita önce amcam vefat etida yengemin haberi yoktu yoğun bakımda idi iki hafta sonra öğrenince pıhtı atı beynine bir gün sonra o vefat eti çok kötü günlerdi iki kuzenim evlerinde şuan kırık falan var yarım kaldı ikiside
Gördüğüme sevindim canım hoş geldinKızlar günaydın ben _huMIsma telefonum kırıldı yeni telefon aldım hesabımı bulamadim yeni açtım nasılsınız iyisinizdir inşallah
Günaydın papatyacımGünaydın kızlar nasılsınız .ben takip edemiyorum artık sizinle olmak bana iyi geldi kilo da verdim teşekkür ederim
HarikasınGünaydın herkeseee...Bugün tam 2 hafta oldu. Net 3 kilo verdim. Yavaş yavaş diyeti esneticeğim. 2 hafta domates bile yoktu diyetimde. 4 kilo daha var. Bundan sonra daha yavaş gidiyor maalesef. Ama yaz sonuna kadar vaktim var. Sporu da arttırmak lazım. Şimdi eliptiğe çıktımgo girls
Amin döndüm buralardayım bir aydır yoktum zatenGördüğüme sevindim canım hoş geldin
Döndün mü bu arada
Başınız sağolsun tekrar Rabbim kalanlara sabır versin
Tartı gününü pazartesiye aldık. Kilo aldıysan yeni başlangıç yaparız. İzin 1 ayı bulmuş çünküAmin döndüm buralardayım bir aydır yoktum zaten
İyi başlangıcı değiştirmemize gerek yok o zaman fazla kilo almamışsın84 de çıktım biraz toparlanmam gerek
İki kilo verilir inşallah 8 Ağustosa kadar 80 olayım en azından doğum günüm çünkü biraz toparlanmış olmak istiyorumİyi başlangıcı değiştirmemize gerek yok o zaman fazla kilo almamışsın
Çok iyi vermişsin ne bu hız böyle vallahi helal olsun şuan çok iyi kıskandımAy sonu hedefim 75 di. Bakalım tutturabilecek miyim. Gerçekçi bir hedef aslında aç kalmaya gerek yok sadece dikkatli olmak lazım
2 Hafta var rahat verirsin. Ödemle beraber çıkarsa -5 bile görebilirsinİki kilo verilir inşallah 8 Ağustosa kadar 80 olayım en azından doğum günüm çünkü biraz toparlanmış olmak istiyorum
Daha güzel kilolar verirsin insallahÇok iyi vermişsin ne bu hız böyle vallahi helal olsun şuan çok iyi kıskandım
Afiyet olsun.Sabah 1 dilim ekmek
1 küçük simit
Yarım peynir
1 domates
2 yumurta
Akşam 1 lahmacun
1.5 bardak ayran
2 dolu kaşık yoğurtlu fırın kabak
Bugün spor yok. Ama yoruldum
Benim doğumgünüm de senden 3 gün sonra, iki Aslan burcuİki kilo verilir inşallah 8 Ağustosa kadar 80 olayım, en azından doğum günüm çünkü biraz toparlanmış olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?