Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Daha güzel kilolar verirsin insallah aslında hızlı değildim. İlk ay ödemle hızlı gitti. Sonra Aydan aya -2 yle devam etti
Özel bir teknik kullandın mı sadec diyetle şimdi ne güzel şekil almıştır vücudun elbiseler genişlemeye başlaması falan ..darısı başıma darısı başıma...

Sağol canım sana da afiyet olsun
Özel bir teknik kullandın mı sadec diyetle şimdi ne güzel şekil almıştır vücudun elbiseler genişlemeye başlaması falan ..darısı başıma darısı başıma...
Özel teknik denir mi bilemem ama arada uzun açlık yaptım. Ama genelde yaptığım bir şey değil. Diyet yürüyüş.

Harikasın bence de esnetmelisin sürdürülebilir olması lazım. Kıtlık bilincine girince ataklar halinde dönüyor bana. O yüzden bir denge de kalmak lazım bırak yavaş gitsin
Zaten bu sdm diyette 2 hafta sonra geçiş haftası. Yarından itibaren biraz renkli sebze eklerim

Valla bende bir yere gitmedim bi karedniz turu düşünüyorum düşünmekle kalacak gibi valla ben kilo derdindeyim versem özgüvenim hele bir yerine gelsin aşırı gaza gelmişim umarım bişeye yarar
Burada olunca devam ettim işte. Tatile de gitmedik. İsterdim ama biraz tatile gitseydim de diyeti sonra düşünseydim

Selam selamm. Yeni katıldım bende akışınız nasıl ilerliyor benide bilgilendirin ayak uydurayım
Selam hoş geldiniz
Her gün akşam tek seferde menülerimizi yazıyoruz.
Pazartesi günü tartı günü
+/sabit gelenin 3 gün adım veya egzersiz yapması gerekiyor.
Aylık sonuç var. Yıldız seçimi var. İlk sayfada detaylı yazıyor

Sabah kahvaltı yapmadım,13:30'da öğle yemeğimi kahvaltı gibi yedim.
Akşama kadar doyurucu oluyor. Özellikle beraberinde haşlanmış yumurta olursa çok iyi,günü iki öğünle bitirmeme yardımcı oluyor.
Yukarıdaki tabaktan sonra bal ve tereyağı yedim. Ekmek 2 dilim idi.
Bugün dışarıda hava çok sıcak. Banyo yapıp, saçlarımı kurutmadan, fazla kıpırdamadan evde oturuyorum. Türk kahvesi içeceğim birazdan.
Gündüz ve akşam bir saate kadar hava sıcak olduğu için dün gece geç saatte mutfakta ev işi yaptım, daha iyi oldu.

Listeye beni de yazarmısınız? Eşim çok saçma sapan bir açıdan çekmiş ama pazar sabahı tartı sonucum bu şekildeydi olan diyeti yapıyorum

Selam
Nasilsiniz ? Biz pragdayiz.
Deli gibi yuruyoruz
Agustos un 10u gibi donecegim insallah.
Kilom ne durumda bilmiyorum.
Otelde spor salonu var ama gitmeye dermanim kalmiyor

Chocolita

Sabah omlet kabaklı
Öğlen sıcak protein çikolata
Akşam protein makarna ve çiğ semiz otu
Arada 4 ceviz ve zero kaçamağım
Yarım saat eliptik

Eklentiler

• 1000269576.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000269732.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000269731.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000269583.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000269750.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 0
Bugün ki menüm sabah kahvaltısı kıymalı yumurta sarımsaklı yoğurt doyurucu oldu 3 lt su iki ev temizledim kaysi sirkedik topladım serdim baya yorucuydu akşam yemeği bir kase yoğurt kepekli ekmek ile yedim yavaş yavaş azaltmam gerekiyor

İyi geceler kızlar

Sabah
2 yumurta 1 tane nektarin 2 dilim ekmek

Akşam
Börek (2-3 tane sigara böreği gibi) 4 kaşık kadar et kavırma yanınada kuru cacık

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 6.7 k

Chocolita

Bugün ceza egzersizimin son gününü tamamladım. Allah izin verirse yarın tatile gidiyorum o yüzden kaptanım sizden, yarından itibaren izin istiyorum

Cezamı da bitirdim rahat rahat tatilime gidebilirim bence

Eklentiler

• 1000034639.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 0
Hayırlı geceler kızlar
Bugün yediklerim
Sabah
Bir tane mercimek krep (aslında iki tane yemem gerekiyor ama sanki tiksinti geldi)
Labne yeşillik

Öğlen 1bardak kefir 10 çiğ badem

Ara sade türk kahvesi 5cig badem yarım haşlanmış mısır

Akşam bı kutu ton balığı biraz kıvırcık bı tabak mercimek çorbası

20:00 gibi dondurma yedim
Kendimi çok aç hissediyorum duymuyorum diyetisyen vücudu şaşırtalim dedi ama olmuyor yapamıyorum bugün yediklerim listeye uygun değildi

Sporumun 2.cezasini yaptım

30dk bu arada leslie
10dk yakinda bölgesel hareket yaptım kollarım sırtım yaniktan acidigi halde yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…