Regl dönemindemisin? Bazen hiç sebep yokken bile böyle olabiliyoruz.Bugün ruh halim çok bozuk galiba depresyondayım durup dururken ağladım hiçbir şey yapasım yok hiçbir şey yetişemiyorum bazen onun farkına vardım saatlerce kendimi birilerine anlatayim biri beni anlasın diye çabalıyorum konumuz diyet biliyorum içimden geldi
Yetişmeye çalışmak çok yorucu. Bırakmak daha kolay." Olduğu kadar de geçBugün ruh halim çok bozuk galiba depresyondayım durup dururken ağladım hiçbir şey yapasım yok hiçbir şey yetişemiyorum bazen onun farkına vardım saatlerce kendimi birilerine anlatayim biri beni anlasın diye çabalıyorum konumuz diyet biliyorum içimden geldi
Reglm ondan da olabilir sadece ayran içtim bişey yapmak istemedimRegl dönemindemisin? Bazen hiç sebep yokken bile böyle olabiliyoruz.
Keşke durdurabilsem aile apartmani ve çok sorgulanıyorum eski evimde daha mutluydum taşınmak istiyorum eşim çok karışıYetişmeye çalışmak çok yorucu. Bırakmak daha kolay." Olduğu kadar de geçdemesi kolay belki de, ben artık öyle yapıyorum
Aile apartmanı zor olur. Ailen arkanda mı?Keşke durdurabilsem aile apartmani ve çok sorgulanıyorum eski evimde daha mutluydum taşınmak istiyorum eşim çok karışı
Çok sorgulanıyorum derken işlerine karışıyorlar eleştiriyorlar?Keşke durdurabilsem aile apartmani ve çok sorgulanıyorum eski evimde daha mutluydum taşınmak istiyorum eşim çok karışı
Kesinlikle hayatım boyunca sorgulanmadim babam olsun annem olsun özgüdüm kisitlanmaya gelemiyorumÇok sorgulanıyorum derken işlerine karışıyorlar eleştiriyorlar?
Evet ama bir yere kadar idare edeceksin diyorlar onlardaAile apartmanı zor olur. Ailen arkanda mı?
Çoğu zaman böyle hissediyorumBugün ruh halim çok bozuk galiba depresyondayım durup dururken ağladım hiçbir şey yapasım yok hiçbir şey yetişemiyorum bazen onun farkına vardım saatlerce kendimi birilerine anlatayim biri beni anlasın diye çabalıyorum konumuz diyet biliyorum içimden geldi
Seni en iyi ben anlarım 15yil aile binasında oturdum 8ay oldu evi satıp ev aldıkKeşke durdurabilsem aile apartmani ve çok sorgulanıyorum eski evimde daha mutluydum taşınmak istiyorum eşim çok karışı
Nasıl bir kısıtlanma mesela? Anlatmak istersen canımKesinlikle hayatım boyunca sorgulanmadim babam olsun annem olsun özgüdüm kisitlanmaya gelemiyorum
Seni görmek beni motive ediyor ya ne güzel menüler sporlarSelam kızlar. menüm
Sabah 40 dk elipitk.
kahvaltı: 2 yumurta ve yeşillik
Ara: Sade americano
Akşam:kabak sote ve protein krakerler
Chocolita
Denge egzersizim 20 dk kaldı
istikrar seviyorsundurSeni görmek beni motive ediyor ya ne güzel menüler sporlar
Ben bir yerlere gidecek olsam ne var neye gidiyorsun eşimle birlikte bir yerlere gidemiyorum kaynanam benide götürün diyor bir otele asla gidemiyoruz her animiza dahil oluyor eşim yok diyemiyor alışveriş yaptım dün eve misafirlerim için oğlumun parasını bitirdi demiş arkamdanNasıl bir kısıtlanma mesela? Anlatmak istersen canım
Kız yaprak dökümündeki Cevriye hanım mı senin kaynanan. O ne öyle yavBen bir yerlere gidecek olsam ne var neye gidiyorsun eşimle birlikte bir yerlere gidemiyorum kaynanam benide götürün diyor bir otele asla gidemiyoruz her animiza dahil oluyor eşim yok diyemiyor alışveriş yaptım dün eve misafirlerim için oğlumun parasını bitirdi demiş arkamdan
Neden böyle oldu. Sıcaklardan mıKızlar bugünkü menüm sabah yoğurt ilaç aldım yoksa asla yemek gelmedi içimden sonrası hep âyran içtim istah sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?