Az olsun bizim olsunHaftalık Denge Egzersizi
@labellevie
G gelgor
3 gün 6.000 adım görüntüsü/
Süre göstergeli 20 dk egzersiz
Aylık Sonuç Egzersizi
armin83 -0.90
G gelgor -1.35
Geçen aya göre eksidesinizaz görünebilir ama yerinizde saymadınız
Yine de sınırın altında kaldığı için egzersiz kuralımız,
3 gün 8.000 adım/ 40 dk egzersiz
espressoc -2.10 Tebrikler canım
Aylık için en sağlıklı yoldur -2. Tabi biz daha fazla yol almak istiyoruz sabırsızız.
Güzel
Yapalım canım. Listeyi tek beslenme üzerine hazırlayıp görsel şeklinde eklediğim için oraya yazmayayım bir daha.Eki Görüntüle 3638603
Ara olarak yeşil çay içiyorum limon sıktım çok azgüzel detox tarifi bulursanız yapalım kızlar
Chocolita
Bu hafta karbonhidratsiz + 20 squat haftası yapalım mı
Olur canım nasıl dersen istersen ben günlük tablo yapıp paylaşabilirimYapalım canım. Listeyi tek beslenme üzerine hazırlayıp görsel şeklinde eklediğim için oraya yazmayayım bir daha.
Görenler like Atsın kızlar
Aynen olabilir egzersiz kısmı değil mi?Olur canım nasıl dersen istersen ben günlük tablo yapıp paylaşabilirim
Evet canımAynen olabilir egzersiz kısmı değil mi?
Squat gerçekten çok güzel işe yarıyor ben bir ara düzenli günde 60-70 tane yapıyordum artık alışmıştım popom o kadar güzel olmuştu kiEşim sürekli squat yaparsan toparlarsın diyip duruyor ben de üşendiğim için yapmıyordum şimdi diyecek ben dedim o kadar yapmadın diyeChocolita siz bu işi biliyorsunuz diyet hakkında bilginiz çok fazla çok özel değilse ne işle meşgulsunuz merak ettim
Canım hiç bilmiyorum hiç arastirmadim
Ben çocuk gelişimciyim ama çalışmıyorumEşim sürekli squat yaparsan toparlarsın diyip duruyor ben de üşendiğim için yapmıyordum şimdi diyecek ben dedim o kadar yapmadın diyeChocolita siz bu işi biliyorsunuz diyet hakkında bilginiz çok fazla çok özel değilse ne işle meşgulsunuz merak ettim
Birden başlayanlara zor olur ama
10 da tıkanıyorum benBirden başlayanlara zor olur ama
Her gün bi tane arttır10 da tıkanıyorum ben
Yok 20 yapacaksak mecbur 20 olacakHer gün bi tane arttır
HaklısınBirden başlayanlara zor olur ama
Alışırsın sonra 20 çerez gelirYok 20 yapacaksak mecbur 20 olacak
Yeni başlayınca zor oluyor ama ritmi tutturunca çok artıyor sayı ilk hafta 20 ideal bence zorlanan yarım yapsın10 da tıkanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?